Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Brasschaat:

Keuken renoveren en kookeiland uitbreiden met bar

Nieuwe spatwand, keukenkasten herstellen / schilderen. In onze landelijke keuken willen we de spatwand met tegels vervangen door andere tegels, de keukenkasten opfrissen en kookeiland uitbreiden met een bar.

Composiet drempel in de keuken plaatsen

Ik heb een muur weggehaald tussen de keuken en de woonruimte en wil een drempel in dezelfde composiet als het werkblad in de keuken Drempel is nog niet aangekocht, dit is in samenspraak met de vakman.

Keuken renoveren

Aanpassen bestaande keuken kolomkast zodat er een grotere ijskast in past. Vervangen van het werkblad.

Keukenblad vervangen

Vernieuwing keukenblad U vormig keukenblad . Afmetingen 2,25x 0,59 1,15 x 0,59 1,4 X 0,59 2 X uitsnijding nodig (kookvuur en gootsteen) Keukenblad materiaal ?

Werkblad en keukenvloer

Alles is reeds geplaatst. We zoeken nog het juiste werkblad en de vloer. adresgegevens bij afspraak

Plaatsen van keuken

Plaatsen van een nieuwe keuken :1 kant van 6 a 7 meter volledig in kasten inclusief schouw met fornuis.Voorzien van eiland met vakken in voor wijn, stenen dubbele lavabo (keukentafel aansluitend aan eiland) Zeer landelijke stijl, houten of stenen werkblad, nog geen idee wel qua dikte 5 cm.

Maken van keukeneiland

Keukeneiland van beton met beton werkblad met staanders en ingewerkte spoelbak en afdruipplaats. Beton werkblad op kasten tegen de muur en naast fornuis

Verfraaiing 8 keukenblokken in didactische keuken

Graag enkele aanpassingen aan bestaande keukenblokken - randen werkblad afwerken met aluminium profielen - nieuwe plinten in graniet - tussenschotten tussen de verschillende keukenblokken ook in graniet . > Verfraaiingswerken die duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Deze werken kunnen enkel plaatsvinden tijdens de schoolvakanties : kerst of krokus in maart. Afspraak om de werken te komen bekijken of op te meten kan via e-mail of tel.