Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken renoveren en muren aanpassen:

Keuken renoveren en muren aanpassen

Wij zoeken een aannemer die dit jaar nog wilt beginnen aan een grote keukenrenovatie. Het gaat om het plaatsen van een reeds nieuw aangekocht keuken. Hiervoor ook dus oude keuken verwijderen, elektriciteit aanpassen, betegelen, steunmuur verwijderen, het totale werk.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Broechem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken renoveren en muren aanpassen uit heel België:

Muur uitbreken en nieuw trapgat naar zolder maken

Wij hebben net een nieuwe woning gekocht, een huis van 35jaar oud. We willen het graag grondig renoveren en denken daarbij o.a. aan het uitbreken van de muur tussen de keuken en de woonkamer. Verder willen we een nieuw trapgat naar de zolder. Het verdiep bestaat uit beton welfsels.

Totale renovatie uitvoeren

We hebben een huis van circa 550 m². De renovatie houdt o.a. in: vernieuwen en isoleren dak, keuken openbreken, plamuren en herschilderen, nieuwe vloeren aanleggen, sanitair vervangen en badkamers (5) vernieuwen, binnenzwembad renoveren, trappen vernieuwen, nieuwe aanbouw, trapzolder maken en zolder inrichten.

Veranda renoveren en mogelijks vloeren vervangen

Onze veranda zou moeten gerenoveerd worden het regent er binnen zowel als in badkamer en de keuken. Ook de vloer zou moeten vervangen worden.

Renovatie houten chalet 80 m²

De chalet is een woonhuis en werd gebouwd in 1960 , heeft een oppervlakte van 80 m². Graag hadden we hem opgefrist en aangepast aan de huidige tijd - moderniseren. De keuken renoveren , een nieuwe keukenblok plaatsen , en een nieuwe badkamer plaatsten met douche, toilet en badkamermeubel. De oude vloer eruit , en nieuwe vloer leggen, nu is het een oude linoleum vloer. Ook verven , en andere aanpassingen in de chalet.

Badkamer renoveren met inloopdouche

Badkamer renoveren : ongeveer 9 a 10 m². Met inloopdouche, vast bad, enkele lavabo meubel met spiegelkast, hoge kast, eventueel met tegelwerken. Twee aparte toiletten, waarbij bestaande toiletten vervangen moeten worden door hangtoiletten en bestaande lavabo's vervangen door nieuwe handwassers. Stopcontacten bijmaken in keuken + extra afvoer wasmachine..

Renoveren van appartement 80 m²

Het betreft de installatie van een nieuwe keuken en badkamer (afbraak oude). Best de keuken op maat laten maken. Keuken, badkamer en gang betegelen, vloeren. De parket in de woonkamer renoveren. Schilderen van het ganse appartement de muren en plafonds. Totaal oppervlakte van het appartement is 80 m².

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatieproject: Pleisterwerk 260m², gyproc, 120m². 40m² chape en vloer 130m² Binnendeuren 9stuks 2xbadkamer compleet renoveren 7m² +10m² strakke stijl keuken plaatsen 8m² moderne stijl .

Nieuwe condensatieketel plaatsen met radiatoren in rijwoning voor renovatie

Huis pas gekocht, te renoveren en wij willen met de verwarming beginnen. Het is een rijwoning,ongeveer 120 m² , 4 ruimten boven verdieping en beneden de woonkamer en de keuken. Condensatieketel plaatsen. Ongeveer 6 radiatoren plaatsen.