Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken aanpassen om nieuwe dampkap te plaatsen:

Keuken aanpassen om nieuwe dampkap te plaatsen

Keuken aanpassen om een nieuwe dampkap te installeren. De schouw van de dampkap is te lang en moet worden bijgeknipt. Er zal ook een groter gat in het houtwerk van de keuken gezaagd moeten worden.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken aanpassen om nieuwe dampkap te plaatsen uit heel België:

Inbouwen vaatwasser in keuken

Inbouw vaatwasser installeren in bestaande IKEA keuken. Momenteel geen vaatwasser. Inbouwen in bestaande kast naast die waar aan- en afvoer van water zit. Electriciteit reeds voorzien door geaard stopcontact. Vaatwasser aansluiten op aan- en afvoer water. Gaten in kasten maken ten behoeve van leidingen en kabels. Kastdeur aanpassen.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Voor onze verbouwing zijn we op zoek naar elektrische matten op strategische plaatsen (Keuken, eetkamer, leefruimte, berging en badkamer (+1)). We hebben een geringe vloerdikte, namelijk 7 cm (totaal). Als ondervloer laten wij in juni chape gieten (cement-gebonden ondervloer). Als vloer hebben wij gekozen voor een PU-gietvloer (4mm). In totaal gaat het om 20 m². 15 m² op het gelijkvloers en een kleine 5 m² op de eerste verdieping.

Elektriciteit aanpassen

Ik heb een nieuw keuken gekocht en ik wil de installatie aanpassen op de technische tekening

Keuken zandstralen en aanpassen

Wij zouden de keuken willen zandstralen en aanpassen voor een mindervalide persoon, hiervoor zijn er kasten te vermaken en her in te richten , de gootsteen op een andere plaats onderrijdbaar maken, een nieuw werkblad en kookvuur installeren.

Keuken renoveren

Keukenwerkblad vernieuwen (L-vorm 2m25 x 1m75):inductieplaat en dubbele wasbak zitten in het werkblad;hoekkast onderaan het werkblad aanpassen met draaielement;hanghoekkast bovenaan aanpassen met draaielement; stopcontacten nakijken,desnoods een groot contact bijleggen.

Appartement renoveren

Appartement van 84 m² moet nodige renovatiewerken ondergaan: aanpassen elektriciteit, nieuwe vloeren, afbraak en afwerking schoorsteenmantel, vernieuwen keuken, vernieuwen badkamer, vernieuwen toilet. Materialen zijn nog niet aangeschaft. Project te realiseren in verschillende fases.

Meubel aanpassen voor vaatwasser installeren

Wij willen in onze keuken een smalle vaatwasser van 45cm inbouwen in een keukenkast van 56cm breed (zie foto’s) Uit te voeren werken: Schrijnwerkerij (meubel aanpassen en front maken van huidige deur)

Keukenrenovatie

Landelijke stijl: Keuken opfrissen en enkele toestellen vervangen van gas naar inductie Keukenblad vervangen, nieuwe spatwand, apparatuur vervangen (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,...), plafond, vloer of wanden aanpassen.