Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Duffel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Duffel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Duffel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Duffel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Duffel:

Moderne keuken aanpassen

We willen graag een spatwand in de keuken laten zetten. Ook zouden we graag drukkasten hebben die wit zijn. Keukenblad is eventueel maar niet dringend

Herstellen keukenkasten

Herstelling van brede schuiven onder het kookfornuis. Terug netjes afhangen kastdeurtjes.

Keuken herstellen of vervangen na waterschade

Door een lek aan de schouw moeten we onze keuken laten herstellen of eventueel vervangen. Er zit schimmel aan de achterkant van de kasten. Het gaat om een kleine keuken van ongeveer 2,5 meter.

Plaatsen keukenwerkblad

Ben op zoek voor een keukenwerkblad voor mijn eiland,de kasten worden door mezelf gemaakt. Het eiland heeft als afmetingen 3100 x 1100 x 60 dik. Daarin wordt en spoelbak en kookplaat in verwerkt. Het moet een duurzaam materiaal zijn in een strakke afwerking. Graag in dekton, of andere duurzaam materiaal.

Plaatsen inductieplaat

Wij koken momenteel op gas. Zouden dit graag wijzigen naar inductieplaat. Maar weten niet of dit kan? Kan er iemand komen kijken en ons adviseren. Indien dit kan, dan wordt de opdracht om inductieplaat te plaatsen zeker bevestigd. Adresgegevens bij afspraak

Diverse werken in de keuken uit te voeren

De werkzaamheden houden in: - nieuw keukenblad plaatsen in bestaande keuken. (Inclusief maken van openingen voor spoelbak en fornuis) - extra stopcontacten plaatsen boven keukenblad - verplaatsen van keukenkast en installeren van ingebouwde vaatwasmachine op vrijgekomen plaats. - inwerken van ingebouwde microgolfoven en oven in een muur. - installeren van nieuwe inductiekookplaat. - verkorten van binnendeuren.

Vernieuwen van keuken

Wij wonen nu 12 jaar in onze woning en wensen onze keuken te vernieuwen.Nieuwe toestellen, nieuw werkblad, tegels laten vervangen, keukenkasten zelf zouden we behouden.