Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Ekeren (Antwerpen):

Keuken deels vernieuwen

Stuk kast met keukenblad/tafel uitbreiden in bestaande keuken. toch zeker een 3m uitbreiden. En nog een klein stuk extra.

Keukenblad aanpassen en een nieuwe bijmaken

Volgende week komen ze een uitbreiding van een bestaande keuken leveren en installeren. Graag had ik mijn nu reeds bestaande keukenblad (hardsteen) ingekort . En op het nieuwe deel hetzelfde keukenblad laten bijmaken. De gewenste afmetingen zijn 180 x 60

Onderbouw keuken en werkblad dekton plaatsen

Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Leidingwerk (elektra, water, gas), Ventilatie. Oppervlakte keuken : 3,5 m x 3,6 m. Enkel de onderbouw. Plaatsen Dekton werkblad.

Inrichten en tekenen van keuken

Ik ben aan een nieuwbouw bezig. (woning bijna klaar) Zitten met een probleem dat wij niet juist weten hoe wij het best kunnen inrichten keuken met eiland+eettafel en salon,wij zijn met 9 thuis,ouders en 7 kinderen,kunnen jullie ons hierbij helpen?

Nieuwe keuken, maar tevens omvorming tot ...

Nieuwe keuken, maar tevens omvorming tot open keuken (één geheel met living). Hiervoor moet muur vervangen worden door steunbalk en klein schouw worden weggebroken. Ruimte ongeveer 16 m². Vals plafond moet eruit en plafond moet bezet worden. Ook uitbreken en nieuwe vloer.

Afbraak van vloer Maken opening naar ...

Afbraak van vloer Maken opening naar living en plaatsen van balk (waarschijnlijk geen steunmuur) Ruimen van puin Aanpassen van sanitair volgens plan (zeer beperkte ingreep) Aanpassen van electriciteit volgen plan (beperkte ingreep) Bezetten van muren waar nodig Plaatsen van valse wand (bestemd voor ophangen keukenkastjes) Dichtmaken van deur naar hal (nog niet zeker) plaatsen van tegelvloer en plinten Openmaken van ruimte boven een deur.