Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken deels vernieuwen:

Keuken deels vernieuwen

Stuk kast met keukenblad/tafel uitbreiden in bestaande keuken. toch zeker een 3m uitbreiden. En nog een klein stuk extra.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Ekeren (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken deels vernieuwen uit heel België:

Bouwontwerp maken en bouwvergunning vragen

December verleden jaar hebben mijn vrouw en ik een huis gekocht en zitten met plannen om te verbouwen. We zouden een kamer willen bijbouwen op het plat dak van de keuken en de garage vernieuwen met een dakterras en deze met elkaar verbinden. We weten niet of dit mag aangezien de bestaande garage gedeeltelijk over de rooilijn loopt.

Vernieuwen elektriciteitskabels

Ik zou graag de elektriciteitskabels willen laten vervangen door kabels met een aarding. Badkamer en keuken zijn al in orde. Dus voor de rest van de woning ( 3 slaapkamers, living, wc, berging, garage, zolder, hal beneden, hal 1° verdieping en hal zolder.)

Wc + silicone vervangen

Siliconen vernieuwen in keuken en badkamer. Ik zou ook graag mijn staande wc vervangen door een hangwc. Vooral de vraag is dit wel mogelijk met de waterbuizen zoals ze nu liggen ? (Moeten de vloertegels dan ook vervangen worden ? Heb ik plaats genoeg ? Ev. nog plaats voor kastje erboven ?).

Stopcontacten vervangen

Ik zou graag vrij snel nieuwe stopcontacten willen plaatsen in keuken (oude gebroken, graag ander kleur), + siliconen vernieuwen in keuken en badkamer (als dit mogelijk is).

Badkamer renoveren en muur uitbreken

Huidige badkamer vernieuwen en vergroten. Momenteel bad/douche en en lavabomeubel die moeten uitgebroken worden. Nieuwe meubels plaatsen. Nieuwe wand-en vloerbetegeling plaatsen. Muur van ong. 2-2.5m x 2-2.5m in keuken verwijderen en vervangen door glas. Is geen steunmuur.

Elektriciteit installatie conform maken

Elektriciteit over de gehele woning vernieuwen want is niet conform. Keuken is wel al in 2018 vernieuwd dus dat hoeft niet meer te gebeuren. Zekeringkast lijkt nog in orde te zijn. Ook elektriciteit opnieuw keuren nadien.

Waterleidingen en CV vernieuwen

Wij willen graag: 1. de centrale verwarming (radiatoren en leidingen) vernieuwen en ook van mazoutketel naar gascondensatieketel veranderen. 2. de waterleidingen naar badkamer, keuken en wc's vervangen. Het gaat over een woning van jaren 60.

Plannen opmaken voor transformatie woning

Plan opmaken om een 2-onder-1-kapwoning compleet te vernieuwen. Het betreft een oude gezinswoning met 2 slaapkamers en ruime zolder. Op gelijkvloers bevinden zich een smalle inkomhal die door middel van een muur gescheiden is van woonkamer en eethoek, ook een open keuken die toegang geeft tot badkamer met toilet en grote tuin. De bedoeling is om indeling van woning te veranderen en bepaalde ruimtes te vergroten en functioneel te maken. Er zou ook een nieuw dak met terras met toegang tot kleine slaapkamer moeten komen. Alles zou ook goed geïsoleerd moeten worden en nieuwe ramen en deuren zouden geplaatst moeten worden om woning te verduurzamen en moderniseren.