Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken zandstralen en primeren:

Keuken zandstralen en primeren

Massief eiken keuken, zandstralen vernieuwen van grepen en laklaag aanbrengen.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Gierle (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken zandstralen en primeren uit heel België:

Keuken zandstralen en aanpassen

Wij zouden de keuken willen zandstralen en aanpassen voor een mindervalide persoon, hiervoor zijn er kasten te vermaken en her in te richten , de gootsteen op een andere plaats onderrijdbaar maken, een nieuw werkblad en kookvuur installeren.

Radiatoren verwijderen voor een verbouwproject

Enkele radiatoren te verwijderen voor de verbouwing van een appartement op het gelijkvloers. 2 radiatoren losmaken om te zandstralen en terug te plaatsen. 1 radiator in keuken verwijderen, 1 radiator in gang verwijderen en 1 handdoekrek te verwijderen in de badkamer.

Zandstralen van keukenkasten

Keuken te laten zandstralen en herschilderen. De keuken is in donker eik maar is geen voleiken keuken. De bedoeling is dat de buitenkant van de kastdeurtjes en zijkanten van de keuken een lichtere houtkleur krijgen. We willen en nieuwe werkblad plaatsen, dus dit hoeft niet te worden behandeld. De keuken is 400 cm bij 210 cm, heeft 15 deuren en 8 lades (waarvan 2 vast).

Binnenschilderwerken uitvoeren

Schilderen keuken namelijk een plafond en 2 kleine muren. Schuren en lakken van 16 houten binnendeuren met omkadering - telkens 2 zijden. Zandstralen en lakken van 1 gietijzeren radiator .

Zandstralen van keukenkasten

Keuken in de huurwoning. Betreft een eiken keuken die geverfd is maar waarvan de verf loskomt aan de handgrepen en op het keukenblad. Opnieuw verven vinden we niet duurzaam vandaar misschien de mogelijk om het te zandstralen en een nieuwe spatwand te plaatsen. Graag hadden we een duurzame en budgetvriendelijke oplossing.

Eiken keuken verven/zandstralen

Wij willen onze eiken keuken graag renoveren zowel binnen als buitenkant, zandstralen, verven een andere kleur geven.

Verbouwingen uitvoeren

Graag wil ik het volgende laten uitvoeren: Keukenvloer betegelen voor een totale oppervlakte van 12m² De huidige 2 ramen in de keuken verkleinen en nieuwe plaatsen . 2 verwarmingselementen verplaatsen en vernieuwen . De gevel van 100m² zandstralen .

Keukenkasten zandstralen

We hebben interesse om onze keuken (eikenhout) te laten zandstralen. De keuken telt ongeveer 15grotere kastdeuren en 7 kleine lades. De keuken is ongeveer 12m²