Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Hoboken (Antwerpen):

Renovatie keuken

Renovatie keuken : 4m Br op 4 L; Opnieuw bezetten, betegelen, vals plafond maken.Aanpassen elektriciteit en afvoeren. Keuken wordt aangekocht.

Afbreken keuken en voorbereidingen doen voor nieuwe keuken

Hallo, wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met: afbreken oude keuken (5x2) (kasten, schuiven en toestellen en afkoppelen spoelbak). Uitbreken van 6m² vloer en chape. Materiaal af te voeren na afbraak. Nieuwe chap plaatsen waar deze verwijderd is. Leveren en plaatsen stopcontacten. Voorziening aansluiting inductieplaat. Leidingen warm en koud water klaarleggen. Verleggen gasleiding.

Nieuw keukenblad plaatsen

Ik wil graag een nieuw keukenblad plaatsen.

Graniet of dekton keukenbladen plaatsen

Vernieuwen keukenblad van keuken en eiland: Graniet of dekton keukenbladen te plaatsen 321 x 60 cm (uitsparing voor spoelbak & kookplaat) 202 x 875 cm (eiland) Graag ook krasbestendig, en advies. Oppervlakte keuken :10 m².

Vernieuwen keukenblad

Een nieuw keukenblad L- vorm met achterwand. L1= 4000mm L2=1300 mm Opstaande rand 15 cm Keukenblad hout (laminaat) dikte 2,5 cm recht afgewerkt (diepte 65 cm) Licht grijs bv zeus

Plaatsing vaatwasser in keuken

Wij willen graag een vaatwasser plaatsen in onze bestaande keuken. Momenteel staat er op deze plaats een schuif maar daar zou de vaatwasser moeten komen. Maar we zouden graag de deur behouden zodat het volledig past in de keuken. Adres na te vragen door de vakman.

Vervangen van tegels in de keuken ...

Vervangen van tegels in de keuken Keuken is 200 cm x 300 cm alsook plaatsen van lichtpunten en stopcontacten voor een nieuwe keuken begin werken vanaf april 2012

Het is de bedoeling om een keuken + ...

Het is de bedoeling om een keuken + eethoek/zithoek te verwezenlijken in een ruimte van 6x7 met dien verstande dat er ruimte voorzien wordt voor een toilet en een afgescheiden washok (droogkast + wasmachine in een af te sluiten ruimte). De keuken moet functioneel en hedendaags zijn en het belangrijkste trefwoord is licht.