Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor herstellen keukenkasten na waterschade:

Herstellen keukenkasten na waterschade

Wij zijn op zoek naar een vakman die een herstelling/vervanging kan uitvoeren aan onze keukenkasten na waterschade. De muur achter de kasten moet ook hersteld worden. 2 kolomkasten.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Hove (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen keukenkasten na waterschade uit heel België:

Vochtschade herstellen

Vochtschade in buitenmuur herstellen. Lek door probleem plat dak en regenwaterafvoer. De schade is in de buitenmuur naast de keuken. Keukenbouwer reeds gecontacteerd om keukenkasten te verwijderen.

Keuken herstellen na waterschade

Vervangen (gyproc) plafond , eventueel herstellen zoldering keuken Gedeeltelijk herstelling keukenkasten/verlichting Afwerking waar nodig. Schilderen plafond en gedeelte muur.

Waterschade in keuken herstellen

Herstelling schade na goedkeuring door verzekering: lak afvoerbuis, plafond + vloer, houten onderleggers, keukenkasten...

Laminaat herstellen herleggen na waterschade

Laminaat in keuken en living vervangen over een oppervlakte van 4,75 m2 + een aansluitend gedeelte in het keuken onder de keukentafel van 6 m2 of in totaal 10,75 m2. De plinten mogen blijven maar moeten eerst uitgebroken worden over een lengte van +- 7 lm. de openstaande zijkanten van de keukenkasten en bar die aan de onderkant wat opengegaan zijn door het vocht zijn een bijkomend probleem?

Keuken renoveren

Ik heb wateroverlast gehad waardoor de muren in mijn keuken nat zijn. Mijn muren, het plafond en de tegels dienen herstelt te worden. Oppervlakte van de keuken bedraagt ongeveer 15m². Als het gaat om de keuken zelf moeten volgende zaken vervangen worden: keukenblad vervangen, nieuwe spatwand, keukenkasten herstellen / schilderen, apparatuur vervangen (dampkap, kookplaat, oven, koelkast, diepvries,...), plafond, vloer of wanden aanpassen.

Keukenkasten herstellen in de keuken

Door waterschade hebben wij schade aan onze keuken. Zichtbare schade is binnenkant (incl zij-,onder- en achterpaneel) van een kast, 3 voorkanten van kasten die dienen te worden vervangen en waterslot dat opnieuw dient te worden geïnstalleerd

Keukenkasten en keukentablet herstellen of vervangen

- enerzijds is er een stukje uit ons keukentablet, de grootte van een vingerkootje (beschadiging_1); - anderzijds werd er allesreiniger gebruikt op de keukenkasten die onvoldoende werd afgewassen met water en zijn beginnen druipen. Nagenoeg alle keukenkasten zijn hierdoor beschadigd geraakt (beschadiging_2).

Herstellen en bijstellen scharnieren keukenkasten

De scharnier van de frigodeur dient hersteld of vervangen te worden. De scharnieren van enkele andere kastdeurtjes dienen bijgesteld te worden