Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Kapellen (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Kapellen (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Kapellen (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Kapellen (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Kapellen (Antwerpen):

Aanpassen composiet werkblad voor kookvuur

We hebben momenteel een opening van 71 * 41 cm voor onze inductie kookplaat. Deze is echter stuk gegaan en we vinden geen passende kookplaat voor deze opening. Bijgevolg moet de opening aangepast worden naar een standaard-opening voor 77 cm brede kookplaten 74 cm * 49 cm. opening aan te passen.

Keuken renoveren

Nieuwe kastdeuren,dampkap vervangen, frigo vervangen, gasvuur vervangen, oven en afwasmachine zijn pas vernieuwd

Keukenkastjes repareren

Vervangen van keukenkastjes. Folie laat los.

Keuken op maat met inbouwtoestellen en kookeiland

Het gaat om het plaatsen van een keuken in een nieuwbouw. Alle leidingen liggen er. De ruimte is in een l vorm en is ongeveer 40 m² groot. We hebben een voorkeur voor een eiland in combinatie met een kasten wand. Het liefst hadden we maatwerk maar dat moet het budget nog uitwijzen. Keukeneiland, Spoelbak en kraan, apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Keukenblad, Keukenkasten, Spatwanden. Niet blinkend, matte kleur met hand vaten-moderne stijl, geen landelijke stijl.

Living en bureau omvormen tot open keuken en living

Onze woning is 12 jaar oud. We zouden onze living/ bureau graag uitbreiden en omvormen tot open keuken / living.

Verbouwen van de keuken

Keuken verbouwen naar een landelijke keuken met eiland. 2 deuren verdwijnen en er zal 1 nieuwe doorgang komen. De vloer vervangen naar blauwe hardsteen (of eenzelfde look), waterleiding en verwarmingselement aan te passen, eventueel vloerverwarming. In het eiland komt een dubbele spoelbak, vaatwas en kastjes (geen zitruimte), aan 1 wand van +/- 3 m komt het kookvuur en de ovens, een andere wand +/- 3 m kasten en het eiland zou +/- 2,5 m lang zijn. 1 wand bestaat uit een groot schuifraam, daar komt een tafel 4 personen. In de muur rechts van het schuifraam bevindt zich aan de linkerzijde een deur. Een andere deur bevindt zich er recht tegenover, die zou verdwijnen om alzo zitruimte te creëren aan het raam. Een nieuwe doorgang komt in de hoek schuin over de deur.

Ontwerp keukenmeubel

Ontwerp en plaatsing nieuwe keukenmeubel (al dan niet met kookeiland of ontbijttoog) met toestellen in ruimte van 7 op 4 m².Foto ter beschikking. Juiste adres na te vragen door keukenspecialist zelf.

Maken van werkblad in dekton

Graag een werkblad in dekton kelya een werkblad van 65cm x180 cm 12mm opdikken tot 4cm uitsparing kookvuur een werkblad van 65 cm x 276 cm 12 mm opdikken tot 4cm uitsparing spoelbak en kraan een werkblad van 100 cm x 200 cm 12 mm opdikken tot 4cm geen uitsparing

Bestaande keuken ombouwen naar open keuken

Oude bestaande keuken van 15m² dient uitgebouwd te worden tot open keuken: gevelmuur zal verwijderd worden, extra ramen, vloer & dak, alle leidingen heraangelegd zodat we tot een grote open keuken met groot eiland, incl 6 zitplaatsen, komen. 2 kastwanden tot plafond: 1x3m lengte en 1x4,20m lengte + eiland van ong 5m x 1,2m Planning nog in beginfase: architect is in maart gecontacteerd, uitbouw voorzien ten vroegste 2016

afbraak bestaande keuken aanpassen ...

afbraak bestaande keuken aanpassen electriciteit nieuwe bovenkasten nieuwe inbouwapparaten loodgieterij aanpassen nieuwe vloer nieuwe onderkasten