Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Lier te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Lier heel eenvoudig en snel in contact met een keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Lier u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Lier of directe omgeving.

84 klanten uit Lier bevelen een bij Casius in Lier aangesloten keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Lier bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken plaatsen in nieuwbouwwoning, moderne strakke keuken met eiland plaatsen, nieuwe moderne keuken met kookeiland plaatsen, keuken vernieuwen, plaatsen van een zwart mat keukenblad, keukenrenovatie uit te voeren, keuken uitbreken, uitbreken oude keuken en muren klaar maken voor installatie nieuwe keuken, vervangen keukenwerkblad en kookplaat, kookeiland plaatsen aan bestaande keuken, maken van een tafel in dekton op maat, afbraak keuken en voorbereiding nieuwe keuken voorzien, keukenwerkblad plaatsen, composiet keukenwerkblad herstellen, aanpassen en bijwerken van de hoeken van een granieten werkblad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Lier staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Lier:

Kookeiland plaatsen aan bestaande keuken

Ik wil een eiland plaatsen aan de lijn keuken waar we met 4 aan kunnen eten. Ik heb een moderne keuken van 3 jaar oud.

Renoveren van keuken met keukeneiland

Deurtjes vervangen (geen hand vaten) misschien mogelijk om een half open eiland te plaatsen (met afwasbak en werkruimte). Open keuken. Graag veel werkruimte en veel bergruimte. Ik ben tevreden van de indeling nu, maar alle ideeën welkom. Best ter plaatse komen kijken voor ideeën van keukeneiland.

Het gaat om een bestaande keuken die ...

Het gaat om een bestaande keuken die eruit moet gehaald worden ! een degelijke houten keuken erin (hopelijk met het hout naar keuze) een keukeneiland maar waar niet op gekookt wordt dus eigenlijk enkel een "werktafel" een gezellige kleine huiselijke keuken!

In bestaande woning de huidige plaats ...

In bestaande woning de huidige plaats inrichten als keuken. Half open plaats. Waar nu halfhoog scheidingsmuurtje met wasbak staat, moet een eiland komen. Dampkap (novy inbouw), groot smeggvuur (90 cm breed) heeft zijn plaats. Willen een lange muur vol met ingemaakte praktische kasten. Hebben ook in keuken vloerverwarming, dus rekening mee te houden. Willen eventueel net in de eetplaats (verlenging van muur met ingemaakte kasten keuken) deels gelijkaardige kasten (minder hoog). Elektriciteit, gas, water, afvoer is allemaal aanwezig.

keuken installeren

keuken installeren

aanbouw van een moderne keuken, met ...

aanbouw van een moderne keuken, met eiland. grondplannen zijn beschikbaar bij architect