Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor renoveren van keuken met keukeneiland :

Renoveren van keuken met keukeneiland

Deurtjes vervangen (geen hand vaten) misschien mogelijk om een half open eiland te plaatsen (met afwasbak en werkruimte). Open keuken. Graag veel werkruimte en veel bergruimte. Ik ben tevreden van de indeling nu, maar alle ideeën welkom. Best ter plaatse komen kijken voor ideeën van keukeneiland.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Lier (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renoveren van keuken met keukeneiland uit heel België:

Woning renoveren

Complete renovatie van een oud pand. Er staat geen keuken noch badkamer , alles is leeg. Maken van keuken en badkamer. alles nieuw.

Appartement volledig renoveren na een brand

Het appartement moet na een brand gerenoveerd worden. De keuken (10 m² is totaal uitgebrand), moet volledig vernieuwd worden. De muren van de kamers moeten opnieuw bezet worden. De vloer van de keuken is volledig vernietigden er moet een nieuwe vloer komen Appartement moet volledig herschilderd worden, voor een totale oppervlakte van 80m² Twee slaapkamers, living, gang en keuken. Het plafond van de keuken moet vervangen worden

Keuken renoveren

In het appartement is een gesloten keuken en we willen er een open keuken van maken. Dus er moet een halve muur uitgebroken worden (6m²) en daar moet een blad op komen en dan aan die kant ook kasten plaatsen.

Renoveren woning

Verscheidene renovatiewerken in herenwoning (circa 1920-230m²). Onder meer schuifdeur plaatsen in achtergevel, twee draagmuren uitbreken en vervangen door poutrel, vloer gieten in keuken(40m²) , electriciteit vervangen en plaatsen van de keuken, WC en badkamer ook volledig renovere ( 30m²)

Renoveren woning

Benedenverdieping woning helemaal renoveren Totaal oppervlakte is ongeveer 120m² -Vals plafond -Nieuwe vloeren -Sanitair en verwarming -Nieuwe keuken -Elektriciteit

Renoveren van studio door waterschade

Renoveren van een studio door waterschade. De badkamer, de keuken en woonkamer moeten hersteld worden. Schade aan vloer en plafond.

Aannemer voor renovatie appartement

Ik wil mijn appartement renoveren 55m² Hierbij wil ik graag een nieuwe keuken zetten (afbraak oude) + een pleister of gips muur afbreken in de keuken en dus een open keuken hebben. Nieuwe badkamer en toilet zetten .

Keuken renoveren

Nieuwe kastdeuren,dampkap vervangen, frigo vervangen, gasvuur vervangen, oven en afwasmachine zijn pas vernieuwd

Partners

Partners van Casius