Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor renoveren van keuken met keukeneiland :

Renoveren van keuken met keukeneiland

Deurtjes vervangen (geen hand vaten) misschien mogelijk om een half open eiland te plaatsen (met afwasbak en werkruimte). Open keuken. Graag veel werkruimte en veel bergruimte. Ik ben tevreden van de indeling nu, maar alle ideeën welkom. Best ter plaatse komen kijken voor ideeën van keukeneiland.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Lier (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renoveren van keuken met keukeneiland uit heel België:

Renovatiewerken uitvoeren

Op zoek naar een aannemer voor enkele renovatiewerken. Men moet de waterleiding en septische put openbreken en herstellen. Ook kopen we een nieuwe keuken aan die men moet installeren. Aanleggen van een oprit met steentjes. Badkamer van 3 x 2 meter renoveren. Plaatsen van een nieuwe garagepoort.

Renovatie klein appartement

Appartement 64 m² dat moet opgefrist worden: nieuwe laag verf op de muren (gebroken wit), nieuwe keuken te plaatsen met ingebouwde apparaten, klein badkamert te renoveren (nieuwe inloopdouche, nieuwe lavabo, nieuw toilet). Nieuwe vloer in keuken/badkamer (ongeveer 15 m).

Dossier op te maken

Ik wil een bestaande keuken renoveren. Dit houdt in, steunmuur verwijderen, nieuwe ramen, nieuwe vloer, ... Dossier op te maken voor vergunning voor de stad Kortijk.

Benedenverdieping renoveren

Ik zou graag de beneden verdieping laten renoveren. Er moet nieuwe elektriciteit en verwarming gelegd worden. Badkamer, woonkamer en keuken dienen gerenoveerd te worden.

Pleisterwerken bezetten binnenmuren afwerken dagkanten

Wij zijn op zoek naar een bezetter die ons kan voort helpen met onze renovatie. We hebben een bel-etage woning die we in 2 fasen aan het renoveren zijn omdat we er in wonen. De eerste fase is bijna rond, er moeten enkel nog wat kleine pleisterwerken gebeuren zoals afwerken dagkant raam, bijwerken muren waar een nieuwe deur in is geplaatst,.. Als dit klaar is kunnen we afwerken en alles verhuizen voor de tweede fase. In de tweede fase zou onze living, keuken en de ramen volledig aangepakt moeten worden, alsook de traphal. Het is voor ons de bedoeling dat we een bezetter vinden die dit volledig afwerkt voor ons.

Keuken renoveren

Keukenrenovatie uitvoeren. De kasten op zich zijn goed, het zijn de deurtjes die moeten worden vervangen. Moderne stijl. De keuken is in een U vorm.

Woonkamer renoveren

Ik wens mijn woonkamer +/-45m2 te laten renoveren (woning stijl fermette) : uitbreken oude vloertegels (op geel zand), uitbreken bakstenen tussengewelf ts. Kelder/woonkamer (16m2), aanleggen vloertegels (zonder voegen) , plakwerken, plafond (hout) aanleggen , aanleggen elekticiteits bekabeling en verlichting, aanleggen enkele wachtbuizen centrale verwarming en gasleidig In kleine badkamer en keuken ook de vloertegels vervangen

Keuken en badkamer renoveren

Tegelvloer leggen in badkamer en keuken. Ook de muur van de badkamer moet men renoveren omwille van een vochtprobleem. Er moet ook een nieuw bad komen en in de keuken moet men het werkblad vervangen.