Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Merksem:

Keukenwerkbladen vervangen

Wij willen de keuken werkbladen van ons te laten vervangen. Wij hebben er twee. 1. 1640*900*40mm: met washbasin 480*900mm erop 2. 2560*600mm met een inductie 520*590mm erop.

Herstelling keuken na waterlek

Herstelling van een keuken na een waterlek.

Keuken uitbreken en vernieuwen en muurtje uitbreken

Bestaande keuken uitbreken en nieuwe plaatsen. Klein kamertje met toilet + douche, muur naast douche eruit met douche, dan nieuw muurtje dichter plaatsen.

Herstelling keukenkasten of vernieuwen

Herstelling keukenkast, onderste deel, planken te herstellen. Keuken 10 jaar oud.

Hertellen muren, vloeren en keukenuitrusting na waterschade

Water stroomt (letterlijk) van de buren, bij stortbad nemen., in de keuken binnen. Herstellen schade aangericht aan de muur, de vloer, en de plinten van de muur en de keukenuitrusting.

Nieuw werkblad maken

Werkblad in hout te renoveren.

Vervangen van een bestaande keuken in L-vorm

Vervangen van een bestaande keuken in L-vorm in een ruimte van 8m2 meter in een appartement benedenverdieping. Maximum afmetingen meubels = Lengte 390 x 185 cm. Ook plaatsen van wand en vloertegels zowel in keuken als berghok + in berghok plaatsen van extra kasten. Graag een moderne keuken. Graag ter plaatse komen kijken.

Keukenherstelling: herstellen van kast

Keukenkast dient vervangen te worden na waterlek. De kast onder spoelbak is gezwollen.

Diverse renovatiewerken in de keuken

Bestaande keuken demonteren: enkel spoelbak, kookfornuis, oven en tablet moet achteraf terug geplaatst worden in afwachting van de nieuwe keuken. Kasten niet meer terug te plaatsen achteraf. Leidingen vervangen van water en gas. Voorgaande geldt voor 1 muur van 3. 8 meter. Bestaande bezetting verwijderen, injecteren en bepleisteren van de muren. 2 muren van 3. 8 meter. Keuken herplaatsen en terug monteren: spoelbak, kookfornuis, oven en tablet.

Vervangen/herstellen keukenkast met werkblad

Vervangen/herstellen keukenkast met werkblad! Keukenkasten volledig in eik! Vochtprobleem door de buren heeft ervoor gezorgd dat de keukenkasten rot geworden zijn