Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor herstelling keuken na waterlek :

Herstelling keuken na waterlek

Herstelling van een keuken na een waterlek.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling keuken na waterlek uit heel België:

Keuken herstellen na waterschade

Vervangen (gyproc) plafond , eventueel herstellen zoldering keuken Gedeeltelijk herstelling keukenkasten/verlichting Afwerking waar nodig. Schilderen plafond en gedeelte muur.

Waterschade in keuken herstellen

Herstelling schade na goedkeuring door verzekering: lak afvoerbuis, plafond + vloer, houten onderleggers, keukenkasten...

Afvoerbuis vervangen onder vloer

Afvoerbuis afvalwater keuken was verstopt. Loodgieter verhelp tijdelijk probleem, doch buis moet vervangen worden. Buis ligt onder keukenvloer. Openbreken vloer, herstelling lek, buis en dan terug plaatsen van tegels.

Oorzaak schimmelvorming en herstelling muren

Er is schimmeluitslag op een muur van de keuken. De muur is tevens een buitenmuur, die langs de andere kant onbebouwd is. Graag hadden we een idee wat reparatiekosten zouden inhouden, en wat mogelijke oorzaak kan zijn. De verzekering vraagt een bestek voor uitvoering van de werken. Hoekmuur te behandel: 2 stukken. Bepleistering en vliesbehang en schilderwerk. Oorzaak na te kijken van vochtprobleem.

Lek in waterleiding opsporen en herstelling gevolgschade

Wij hebben een waterlek in de muur tussen de keuken en de woonkamer. In de woonkamer is het behang losgekomen (2m breed x 1m hoog) De waterleiding van de keuken (aan- en afvoer van wasbak en vaatwasser) is in de uitgewerkt aan de kant van de keuken. De achterkant van de keuken is afgewerkt met een plaat, dus daar zie je de lek niet. Graag een offerte voor het herstellen/vervangen van de waterleiding. Bijwerken van bezetting en opnieuw behangen woonkamer. Of aan de kant van de keuken werken door keukenkastje van de muur halen en daar het lek te herstellen.

Probleem stabiliteit van bijgebouw aanpakken

Er is een bijgebouw dat in 1960 werd gebouw aan het verzakken of scheuren. De verbinding in de keuken vertoond een scheur in de buitenmuur. Geen idee of het aan het verzakken is of dat het probleem ergens anders zit. Op zoek naar een vakman om de correcte herstelling uit te voeren.

Herstelling waterschade in de keuken

Terug gekomen van onze reis stond onze keuken onder water. Een defecte boiler lag aan de oorzaak. Opmaken bestek voor waterschade in de keuken (panelen gezwollen, opstijgend vocht in de muur, kastjes scheef). Schade in 1 ruimte.

Voorbereidingswerken plaatsing keuken

Volgende werken staan op het programma: - Uitbreken oude keuken - Aanvullen van het laminaat waar keukenkasten weg zijn (daar komt een ‘dressing’). - Voorzien van stopcontacten voor nieuwe keuken - Voorzien van aansluitingen water en afvoer water voor nieuwe keuken (komt niet op dezelfde plaats als de oude) - Herstelling verlichting in de badkamer (‘relais’ stuk) Keuken en dressing worden 20/06 geleverd en geplaatst. Werken zijn voordien uit te voeren!