Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Mol te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Mol.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Mol of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Mol die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Mol:

Dampkap aankopen en plaatsen

de schakelaar van de bestaande dampkap is doorgebrand. Er moet dus een nieuwe dampkap komen. De dampkap moet aangekocht en geplaatst worden in een bestaande keuken.

Ikea keuken plaatsen

Installatie van keuken in huurwoning. Ruimte is reeds leeg en geplafonneerd. Water en electriciteits voorzieningen zullen al correct aanwezig zijn bij de installatie. Keuken in L-Vorm. Het zijn 13 kastjes en 4 elektrische apparaten.

Plaatsen van nieuwe keuken

Een nieuwe keuken te zetten in ons verbouwingsproject. Moderne keuken met inbouwtoestellen. Graag ter plaatse komen kijken om juist af te meten en prijsofferte op te maken.

Plaatsen van keuken

Als architect heb ik de keuken voor in mijn eigen woning ontworpen. Graag had ik uw prijsofferte ontvangen, op basis van de tekeningen die ik heb toegevoegd. Mochten er zaken zijn die anders moeten/kunnen, kan dit nog besproken worden. Maar graag in eerste instantie op basis van mijn ontwerp prijs maken. Het verlaagd plafond in gyproc dient niet voorzien te worden. Graag spoedig een offerte indien mogelijk.

Keukenrenovatie

Vervangen schuiven Inbouw grote ijskast Vervangen kookplaat Kleine aanpassingen Adresgegevens bij afspraak

VERBOUWING: Keuken vergroten door muur ...

VERBOUWING: Keuken vergroten door muur naar koelcel te verwijderen

Een keuken in l-vorm.Met ...

Een keuken in l-vorm.Met inbouwtoestellen: vaatwasser,oven,nis voor microgolf,spoelbak+kraan,elektrisch vuur en dampkap.