Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Mol te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Mol heel eenvoudig en snel in contact met een keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Mol u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Mol of directe omgeving.

43 klanten uit Mol bevelen een bij Casius in Mol aangesloten keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Mol bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: strakke keuken met keukeneiland plaatsen, nieuwe keuken met toestellen plaatsen, keukenwerkblad renoveren, keuken uitbreken en vernieuwen en muurtje uitbreken, keuken renoveren, keuken renoveren, keuken plaatsen landelijke stijl, vernieuwen keukenkasten door waterlek, keukeneiland maken, keuken renoveren, keuken renoveren, keuken renoveren, toog op maat maken, keukenblad Neolith plaatsen, werkblad vervangen en nieuw blad keukeneiland plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Mol staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Mol:

Ikea keuken plaatsen

Installatie van keuken in huurwoning. Ruimte is reeds leeg en geplafonneerd. Water en electriciteits voorzieningen zullen al correct aanwezig zijn bij de installatie. Keuken in L-Vorm. Het zijn 13 kastjes en 4 elektrische apparaten.

Plaatsen van nieuwe keuken

Een nieuwe keuken te zetten in ons verbouwingsproject. Moderne keuken met inbouwtoestellen. Graag ter plaatse komen kijken om juist af te meten en prijsofferte op te maken.

Plaatsen van keuken

Als architect heb ik de keuken voor in mijn eigen woning ontworpen. Graag had ik uw prijsofferte ontvangen, op basis van de tekeningen die ik heb toegevoegd. Mochten er zaken zijn die anders moeten/kunnen, kan dit nog besproken worden. Maar graag in eerste instantie op basis van mijn ontwerp prijs maken. Het verlaagd plafond in gyproc dient niet voorzien te worden. Graag spoedig een offerte indien mogelijk.

Keukenrenovatie

Vervangen schuiven Inbouw grote ijskast Vervangen kookplaat Kleine aanpassingen Adresgegevens bij afspraak

VERBOUWING: Keuken vergroten door muur ...

VERBOUWING: Keuken vergroten door muur naar koelcel te verwijderen

Een keuken in l-vorm.Met ...

Een keuken in l-vorm.Met inbouwtoestellen: vaatwasser,oven,nis voor microgolf,spoelbak+kraan,elektrisch vuur en dampkap.