Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor plaatsen van nieuwe keuken:

Plaatsen van nieuwe keuken

Een nieuwe keuken te zetten in ons verbouwingsproject. Moderne keuken met inbouwtoestellen. Graag ter plaatse komen kijken om juist af te meten en prijsofferte op te maken.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Mol (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van nieuwe keuken uit heel België:

Voorbereidingen voor nieuwe keuken uitvoeren

Half september komen ze onze nieuwe keuken plaatsen. Wij zoeken nog iemand voor elektriciteits aanpassingen, waterleiding eventueel en doorgang in plat dak voor afzuiging dampkap de totale oppervlakte van de keuken is 4,5x5,5 m

Draagmuur uitbreken tussen keuken en living poutrel plaatsen

Draagmuur uitbreken in de keuken en poutrel plaatsen van ongeveer 3. 60 m. Dit is een draagmuur tussen keuken en living.

Complete CV installatie plaatsen

Momenteel verwarmen wij enkel met 3 convectoren, 1 in de living, 2 in de keuken en veranda (elekriciteit) en een houtcassette in de living. Echter is deze in de living stuk en hebben wij geen zin om terug met die convectoren te werken ... we zoeken dus een andere oplossing. Wij hebben geen gasaansluiting ... Totale oppervlakte is 100m² We staan open voor andere opties ook indien energiezuinig.

Onderhouden gaskachels

Ik verhuur een appartement met 2 gaskachels. Graag wil ik voor de nieuwe huurder het appartement betrekt een controle (met attest van goedkeuring) laten uitvoeren. Ik wil ook een nieuwe kraan plaatsen in de keuken (zelf aan te kopen) en het toilet laten nakijken (het is op de 2de verdieping en er zit te weinig druk op het water).

Algemeen aannemer voor renovatie halfopen bebouwing

We zijn op zoek naar een algemeen renovatie aannemer. De algemene renovatie aannemer coördineert alles werken en voert ze (deels) uit. Er mogen verschillende aannemers zijn maar iemand moet de planning verzorgen. *Isolatiewerken: Thermische Isolatie en luchtdichtheid zolder. Vloer isolatie gelijkvloers *Sanitair: Vervanging galvanische waterleiding *Ventilatie: Balansventilatie met warmterecuperatie (Type D). Vraag gestuurd te voorzien in badkamer en douche/wc *Elektriciteitswerken *Centrale verwarming: Vervanging leidingen, plaatsen vloerverwarming. Intelligente zone regeling *Zonneboiler *Rioleringswerken *Renovatie Zolder *Renovatie Badkamer *Renovatie Trap en gangen *Renovatie Gelijkvloers *Renovatie Douche/wc *Nieuwe Keuken *Kastenwand living

Wasmachineaansluiting plaatsen

Ik zou graag een kraantje en afloop voor de aansluiting van een wasmachine laten bijplaatsen onder de wabak in de keuken.

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Bestaande elektrische verwarming vervangen door warmtepomp voor living, keuken en eventueel 3 slaapkamers. Voornamelijk verwarming, eventueel koeling.

Complete CV installatie plaatsen

Het betreft een grondige verbouwing (zo goed als nieuwbouw) van een woning met een bewoonbare oppervlakte van +/- 200m². De CV installatie moet dienen om overal vloerverwarming te voeden en sanitair warm water in keuken en 2 badkamers. Alles moet nieuw geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius