Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor plaatsen van nieuwe keuken:

Plaatsen van nieuwe keuken

Een nieuwe keuken te zetten in ons verbouwingsproject. Moderne keuken met inbouwtoestellen. Graag ter plaatse komen kijken om juist af te meten en prijsofferte op te maken.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Mol (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van nieuwe keuken uit heel België:

Muur uitbreken en poutrels steken

Ik zou graag een muur laten uitbreken tussen living en keuken en poutrels ( 2 stuks) te plaatsen.

Klussen in huis uitvoeren

Horizontale lamellen omhoog hangen in 2 slaapkamers, douchescherm aan bad (ook raad in welk douchescherm best kopen) plaatsen , spots in keuken omhoog hangen.

Keuken renoveren

Renoveren van de keuken met een oppervlakte van 15 m²: Nieuwe vloer plaatsen, verlichting. Keukenblad.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel voor in de keuken, meer daglicht 45 graden - breedte nog onbekend.

Werkbladen in dekton te plaatsen voor nieuwe keuken

Voor een nieuwe keuken zijn wij op zoek naar 2 werkbladen in Dekton. Het ene blad is 180 x 60 cm en heeft een uitsparing van 90 cm voor de inductiekookplaat. Het andere blad is 200 x 100cm met een uitsparing van 80 cm voor de spoelbakken die in onderbouw zouden moeten komen. De dikte van de bladen hangt een beetje af van de sterkte: het eiland heeft een overhang van 40cm.

Plaatsen elektrische verwarming

Elektrische verwarmingselement (met stenen) moet vervangen worden door zuiniger type, huidige is 25 jaar oud. Elektriciteitsmeter voor afzonderlijk tarief is aanwezig. Het apparaat dient om een open living en keuken te verwarmen.

Verwarmingsketel en vloerverwarming plaatsen

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen graag Vaillant of Junkers - voor warm water , verwarming en vloer combi. Dit zijn de favoriete merken, mag ook iets anders zijn eventueel. Vloerverwarming plaatsen in keuken en badkamer. Badkamer 1 is 6 m². Badkamer 2 : 10 m². Keuken : 12 m².

Dekton werkblad en dubbele wasbak plaatsen

Bestaande keuken: Dekton werkblad plaatsen. Momenteel is het een houten werkblad - is niet beschadigd maar wij vinden het niet naar onze zin - pas nu woning aangekocht - sleutel op 1 oktober. Kan dekton boven huidige werkblad worden geplaatst met uitzicht verdikking vooraan zodat je ook de voorkant van huidig werkblad niet ziet gezien de goede toestand van huidig werkblad. Dubbele wasbak met kraan plaatsen. Uitvoering na 1 oktober.

Partners

Partners van Casius