Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor plaatsen van nieuwe keuken:

Plaatsen van nieuwe keuken

Een nieuwe keuken te zetten in ons verbouwingsproject. Moderne keuken met inbouwtoestellen. Graag ter plaatse komen kijken om juist af te meten en prijsofferte op te maken.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Mol (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van nieuwe keuken uit heel België:

Verwarmingsketel plaatsen

Mazoutketel is stuk. Aardgasketel komt in de keuken. Alle buizen en collectors kunnen we zelf plaatsen alsook de chauffages. Er moet nog een aardgasbuis gelegd worden van ongeveer een 10 tot 12 meter. Verwarmingsketel moet door vakman geplaatst worden.

Afwerkingen in huis

Klusbedrijf: Faience tegels toilet plaatsen, vals plafond in keuken afwerken, trapgat behangen/Schilderen.

Gyproc plafond en nooduitgangverlichting plaatsen

Voor een kinderopvang : Om meer kinderen te kunnen opvangen moeten er een aantal aanpassingen gebeuren voor de brandweer: gyproc plafond in de keuken (kan zo op de balken van de zoldering bevestigd worden) en 3 nood uitgang verlichtingen (alle 3 juist bij een lichtschakelaar, dus de voeding is vrij eenvoudig te leggen).

Uitbreken steunmuur plaatsen steunbalk

In december zal er in onze woning een nieuwe keuken geplaatst worden. Graag hadden wij een open keuken gecreëerd. De muur die hiervoor zou moeten verdwijnen is echter voor een klein deeltje een dragende muur.

Betegelen van vloeren

Betegelen van vloer in woonkamer, open keuken en gang ( +\_ 88m² ) Tegels 60x60 Plaatsen plinten 27 lm Tegels zelf te kopen bij Azuleo door vakman

Renovatie gelijkvloers woning en afwerking zolder

Materiaal hebben we niet: laminaat leggen in de keuken, living, hal en 3 slaapkamers. Zolder: isolatie + afwerking Kelder: volledig metsen Badkamer: nieuwe wc plaatsen, radiator verplaatsen + afwerken Hele huis metsen + verven

Algemene kluswerken uit te voeren

Ik heb een (ouder) huis gekocht, en heb her en der kleinere kluswerken die gedaan moeten te worden. Liefst door iemand die op alle vlakken wat thuis is (badkamer (tegelen)/keuken (bvb vaatwas plaatsen), etc. Electriciteit werd reeds door een erkende firma op orde gezet en gekeurd, dus minder van toepassing. Voornamelijk schrijn/kluswerk & isolatie.

Keuken op maat met inbouwtoestellen en kookeiland

Het gaat om het plaatsen van een keuken in een nieuwbouw. Alle leidingen liggen er. De ruimte is in een l vorm en is ongeveer 40 m² groot. We hebben een voorkeur voor een eiland in combinatie met een kasten wand. Het liefst hadden we maatwerk maar dat moet het budget nog uitwijzen. Keukeneiland, Spoelbak en kraan, apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Keukenblad, Keukenkasten, Spatwanden. Niet blinkend, matte kleur met hand vaten-moderne stijl, geen landelijke stijl.