Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor plaatsen van nieuwe keuken:

Plaatsen van nieuwe keuken

Een nieuwe keuken te zetten in ons verbouwingsproject. Moderne keuken met inbouwtoestellen. Graag ter plaatse komen kijken om juist af te meten en prijsofferte op te maken.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Mol (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van nieuwe keuken uit heel België:

Plaatsen van centrale verwarming met HR ketel

Plaatsen van centrale verwarming, graag een condensatieketel. Radiatoren plaatsen ongeveer 7 stuks. Klaar steken leidingen voor keuken en badkamer.

Lucht - Lucht warmtepomp in combinatie met zonnepanelen plaatsen

Momenteel wordt er verwarmd met elektriciteit( grond accumulatie) aan excl. Nachttarief. In plaats hiervan zou ik een warmtepomp met 1 of 2 binnenunits in combinatie met nog te leggen zonnepanelen willen. De totale te verwarmen ruimte is ca 70m2 groot en omvat de open keuken met living en eetplaats. De te plaatsen binnenunits zouden ook kunnen dienen als koeling(airco). Graag een Lucht lucht warmtepomp plaatsen. Dit in combinatie met zonnepanelen.

Draagmuur uitbreken + plaatsen poutrelle

We zijn op zoek naar iemand die de draagmuur tussen onze living en keuken kan afbreken en vervangen door 2 poutrelles. Onze architect heeft hier een stabiliteit studie voor gemaakt. De plannen van ons huis, de stabiliteitstudie en een foto van de muur kan je in bijlage terugvinden.

Nieuwe spatwand keuken plaatsen

Nieuwe spatwand keuken plaatsen Spatwand in glas is de voorkeur, komen opmeten voor de juiste afmetingen.

Bijgebouw plaatsen aan villa

Ik wil graag een aanbouw aan de bestaande woning waar we een keuken zouden voorzien aanbouw met plat dak met lichtkoepel 10m breed OP 2m diep volle muren met 1 raam van 60 hoog , 1m breed

Architect voor renovatie

We wensen onze keuken te renoveren, Aanpassen van de dakhelling (we wensen een plat dak) zodat deze over de volle oppervlakte volledig kan gebruikt worden. (+/- 5. 50 op 5m) Verwijderen van een steunpaal die midden in de keuken staat met als gevolg dat er waarschijnlijk een poutrelle moet worden gestoken. In de achtergevel een groot schuifraam plaatsen om een lichtrijke ruimte te creeren ipv de twee bestaande vensters (ook hier een poutrelle warrschijnlijk) . Ik zoek een architect die een plan kan uittekenen, de juiste berekeningen kan doen en ons adviseren met betrekking tot vergunnings/meldings aanvragen

Verbouwing eetplaats en keuken

Eetplaats en keuken verbouwen alsook een deel koer daarvan 1 geheel maken. Uitbreken muren en poutrels plaatsen.

Gasleiding verleggen in keuken

Renovatie keuken. Er dient een muur afgebroken te worden in onze keuken, hierop loopt een gasleiding. Deze zou dus herlegt moeten worden. Het gasfornuis zullen we ook plaatsen op een andere plaats. Dus de gasleiding zou 2 x verplaatst worden.

Partners

Partners van Casius