Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor plaatsen van nieuwe keuken:

Plaatsen van nieuwe keuken

Een nieuwe keuken te zetten in ons verbouwingsproject. Moderne keuken met inbouwtoestellen. Graag ter plaatse komen kijken om juist af te meten en prijsofferte op te maken.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Mol (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van nieuwe keuken uit heel België:

Waterleidingen en afvoeren verplaatsen en afwerken

Wij hebben zonet onze oude keuken (30 jaar oud) afgebroken en binnen 10 dagen komen ze een nieuwe plaatsen. Maar nu alles weg is hebben we gezien dat de leidingen niet conform zijn voor de installateur van de keuken. De leidingen en afvoer moet verplaatst worden en ook met de correcte kranen afgewerkt worden.

Afvoergoot in vloer keuken

Ik wil een afvoergoot plaatsen in de vloer van mijn keuken. Het is een betonvloer waar de geul nog moet worden uitgehaald en de afvoerbuizen nog moet worden aangesloten op de afvoerput. De goot zelf zou ik rond de 2 meter willen, waar de goot geplaatst word is het maximum 3 meter verder naar de afvoerput. De afvoerput is met deksel en deze zou ik ook graag willen vervangen door een rond afvoergootje. Voor verdere info kunt u mij steeds contacteren alsook een afspraak maken om dit alles te komen bekijken is zeker mogelijk!

Nieuwe keuken en eiland plaatsen

Het plaatsen van een nieuwe keuken en eventueel ook een uitbreiding voor een keukeneiland te plaatsen.

Vloeren van de keuken en veranda

In september plaatsen wij een nieuwe keuken. Deze komt uit in onze veranda. Dus keuken en veranda dienen opnieuw gevloerd te worden. 26m².

Plaatsen tegels

Omdat ik een nieuwe keuken heb gekocht bij IKEA moeten er nieuwe tegels worden geplaatst. De tegels op de rechtse muur moeten ook nieuw zijn maar daar moeten de andere eerst verwijdert worden. Ik heb nog geen tegels aangekocht.

Mantelzorgwoning in de tuin plaatsen

Mantelzorgwoning voor ouders zicht naar tuin verlenging van de veranda met eigen badkamer en keuken, living en 2 kleine slaapkamers zodat ze zelfstandig kunnen blijven als ze willen. Oppervlakte nog niet echt geweten, nog geen plannen.

CV op aardgas plaatsen

Living1: 57,15m³- radiator moet verticaal, B80 living2: 40,64m³- radiator horizontaal, B150 keuken: 80,5m³- radiator horizontaal, B150 badkamer: 20,61m³- radiator horizontaal B120 (handdoekradiator reeds voorzien in aankoop badkamer)

Uitbreken muur en andere kleine klussen uit te voeren

Potentiële aannemer: Iemand kandidaat voor uitbreken muur + kleine klusjes? Gegevens: appartement, verdieping +1, blok van 3 appartementen, bouwjaar 1951, betonconstructie (vermoedelijk holle brikken). Uit te voeren werken: (1)uitbreken binnenmuur, 11 cm dik, vermoedelijk geen steunmuur (wordt berekend door ingenieur), bovenbuur plaatste op die plek een keukeneiland; (2)indien ondersteuning nodig blijkt na berekeningen ingenieur, dan is poutrel plaatsen deel van de opdracht; (3)afwerking pleister van plek waar muur uitgebroken wordt; (4)muren van nieuwe keuken vlak maken (pleister? Vliesbehang? Keuken wordt in najaar 2017 geïnstalleerd); (4)dichtmaken binnendeur (metsen? Gyproc? ). Timing: JUNI / JULI 2017.