Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Mortsel heel eenvoudig en snel in contact met een keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Mortsel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Mortsel of directe omgeving.

42 klanten uit Mortsel bevelen een bij Casius in Mortsel aangesloten keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 9,7/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Mortsel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: nieuwe keuken plaatsen in uitbouw, vernieuwen keuken, verbouwing keuken, keuken verbouwen, keukenblad in dekton plaatsen en wand in dekton, dekton werkbladen keuken, installeren keuken beperkte oppervlakte, keukenkasten lamineren met folie, betonnen werkbladen keuken, keukenwerkblad plaatsen, keukenblad vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Mortsel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Mortsel:

Nieuwe keuken plaatsen in uitbouw

Aan ons nieuw aangekocht huis gaan we een uitbouw bijzetten waarin onze keuken komt in een L-vorm met een kookeiland tegen 1 muur. Onze architect heeft al een plan uitgetekend van de aanbouw.

Herstel & uitbreiding keukenkasten

De boarding rond onze vaatwasser heeft waterschade. Graag offerte voor herstel boarding en opnieuw - en waterdicht - monteren van vaatwasser. Graag bekijken we ook de montage van een extra binnenschuif voor een kast van 30cm buitenmaat (26cm binnenmaat).

Plaatsen van keuken-kookeiland

Plaatsen van keuken doorlopend in de veranda en kookeiland. Volledige nieuwe keuken met inbouwtoestellen. Kookeiland apart, we hebben al een plan te bespreken met de vakman. Liefst zo spoedig mogelijk moest het mogelijk zijn.

Afbreken van een volledige keuken en kleine werkjes

Betreft: Bestaande keuken moet afgebroken worden. Bestaande toog afbreken. Beetje bezetten. Andere werkjes. Graag ter plaatse komen kijken voor de werken. Werken begin februari uitvoeren indien mogelijk.

Vernieuwen van keuken

De bestaande keuken wordt helemaal uitgebroken en opngemaakt voor een open keuken die aansluit op eet- en woonkamer. Omdat alles heel oud is, moet ook bv. De verlichting worden vernieuwd. Leidingen etc. Liggen er, de opstelling veranderd niet.

Vervanging van keukenwerkblad

In mijn oudere keuken dient het (betegeld) werkblad vervangen te worden. Voorkeur nieuw materiaal is composiet. Het nieuwe werblad dient afgewerkt te worden met geïntegreerde spoelbak(ken) en een nieuwe kraan. De aannemer dient ervaring te hebben met het verkozen materiaal.

Volledige nieuwe keuken plaatsen

Het gaat hier om het maken van een volledige keuken op maat. Het gaat om een muur zonder eiland met een lengte van de keuken van ongeveer 6 m lang. Keuken moet in uitvoering greeploos met inoxe goot om kasten open te doen, kasten in hoogglans en een werkblad van donkerhout. 2 kolomkasten, 1 voor koel en ijskast combi en 1 voor Oven en Microgolf boven elkaar te plaatsen. Ook word de vaatwasmachine mee geïntegreerd onder de 1/2 Pompbak. Vervolgens is er nog een inductieplaat van 78Cm die op een kast van 90 komt. Bovenaan zijn er ondiepe hangkasten met boven het kookvuur een ingewerkte telescopische dampkap ( hangkast moet 10cm korter zijn zo dat dampkap ingewerkt zit.. )

Voorbereidende werken voor een nieuwe keuken

Ik zoek iemand om waarschijnlijk in mei een keuken (374 cm lang) en een stenen bar(130 cm) af te breken alsook de voorbereidende werken(elektriciteit, water, gas (ver)plaatsen of afsluiten) uit te voeren voor de nieuwe keuken.

Herstel keukenkasten

Herstel keukenkasten

vernieuwen van een bestaande keuken

vernieuwen van een bestaande keuken

van slaapkamer waar niets ligt van ...

van slaapkamer waar niets ligt van sanitair een keuken maken, (geeft uit op tuin) en de muren zijn alle buiten muren en is plat dak. Van vroegere keuken dan weer badkamer maken maar daar hebben we verzakking in vloer en moet opgelost worden. Ook prijs opgave voorzien voor vloerverwarming in keuken en badkamer. Ook een een koepel voorzien boven keuken en eetplaast is een plat dak.