Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Mortsel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor gelijkaardige projecten:
vernieuwen van keuken, renovatie van bestaande keuken, keukenblad in nieuwbouwkeuken plaatsen, nieuw werkblad en spatwand in keuken plaatsen, keuken renoveren, werkblad in laminaat op maat maken, dekton werkblad plaatsen, vaatwas en frigo inbouwen in bestaande keuken, keukenwerkblad vernieuwen, dampkap vervangen, wasbak en keukenkasten vervangen, herstelling keuken na waterlek, herstellen keukenkasten, nieuwe dampkap plaatsen, herstel luifel boven keukenkasten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Mortsel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Mortsel:

Fronten en werkbladen in keuken vervangen

Fronten en werkblad vervangen. Materiaalkeuze nog niet gemaakt.

Nieuw keukenwerkblad

Installatie 12mm keukenwerkblad en achterwand in gepolijst, hoogglans wit composiet (ref: Diresco A250 Polished White) bovenop bestaand houten werkblad +/- 60mm opgedikt strakke afwerking (geen waterkering) inclusief uitsparingen voor pompbak/kookplaat in werkblad & stopcontacten (7) in achterwand en inclusief 2 hoekuitsparingen voor leidingen 60x120mm en schuine kant 45°. De bestaande pompbak blijft behouden, kookplaat is Miele KM-6202 (kookplaat schuift op naar achterwand toe door rechttrekking blad)

Plaatsen van keuken met inbouwtoestellen

Keuken in nieuwbouw plaatsen: We willen een keuken plaatsen in de aanbouw van ons huis. Afmetingen: 250 cm x 260 cm. Ideaal zou een U-opstelling zijn met aan muur 1 (260 cm) kolomkasten met oven, ijskast, microgolfoven en hangkasten. Tegen de middelste muur (250 cm) de kookplaat met daaronder lades en dampkap erboven. Tegen de 3 e muur (260 cm) een spoelbak en vaatwas. In de derde muur is er een raam van 120 cm breed. Moderne en design keuken , geen blinkend maar mat. Een combinatie van hout en witte kasten. Graag een vakman ter plaatse komen , exact opmeten en prijs maken. De nieuwbouw staat er nog niet, nog mee beginnen, zie plannen.

Nieuwe keuken plaatsen in uitbouw

Aan ons nieuw aangekocht huis gaan we een uitbouw bijzetten waarin onze keuken komt in een L-vorm met een kookeiland tegen 1 muur. Onze architect heeft al een plan uitgetekend van de aanbouw.

Herstel & uitbreiding keukenkasten

De boarding rond onze vaatwasser heeft waterschade. Graag offerte voor herstel boarding en opnieuw - en waterdicht - monteren van vaatwasser. Graag bekijken we ook de montage van een extra binnenschuif voor een kast van 30cm buitenmaat (26cm binnenmaat).

Plaatsen van keuken-kookeiland

Plaatsen van keuken doorlopend in de veranda en kookeiland. Volledige nieuwe keuken met inbouwtoestellen. Kookeiland apart, we hebben al een plan te bespreken met de vakman. Liefst zo spoedig mogelijk moest het mogelijk zijn.

Afbreken van een volledige keuken en kleine werkjes

Betreft: Bestaande keuken moet afgebroken worden. Bestaande toog afbreken. Beetje bezetten. Andere werkjes. Graag ter plaatse komen kijken voor de werken. Werken begin februari uitvoeren indien mogelijk.

Vernieuwen van keuken

De bestaande keuken wordt helemaal uitgebroken en opngemaakt voor een open keuken die aansluit op eet- en woonkamer. Omdat alles heel oud is, moet ook bv. De verlichting worden vernieuwd. Leidingen etc. Liggen er, de opstelling veranderd niet.

Vervanging van keukenwerkblad

In mijn oudere keuken dient het (betegeld) werkblad vervangen te worden. Voorkeur nieuw materiaal is composiet. Het nieuwe werblad dient afgewerkt te worden met geïntegreerde spoelbak(ken) en een nieuwe kraan. De aannemer dient ervaring te hebben met het verkozen materiaal.

Volledige nieuwe keuken plaatsen

Het gaat hier om het maken van een volledige keuken op maat. Het gaat om een muur zonder eiland met een lengte van de keuken van ongeveer 6 m lang. Keuken moet in uitvoering greeploos met inoxe goot om kasten open te doen, kasten in hoogglans en een werkblad van donkerhout. 2 kolomkasten, 1 voor koel en ijskast combi en 1 voor Oven en Microgolf boven elkaar te plaatsen. Ook word de vaatwasmachine mee geïntegreerd onder de 1/2 Pompbak. Vervolgens is er nog een inductieplaat van 78Cm die op een kast van 90 komt. Bovenaan zijn er ondiepe hangkasten met boven het kookvuur een ingewerkte telescopische dampkap ( hangkast moet 10cm korter zijn zo dat dampkap ingewerkt zit.. )

Voorbereidende werken voor een nieuwe keuken

Ik zoek iemand om waarschijnlijk in mei een keuken (374 cm lang) en een stenen bar(130 cm) af te breken alsook de voorbereidende werken(elektriciteit, water, gas (ver)plaatsen of afsluiten) uit te voeren voor de nieuwe keuken.

Herstel keukenkasten

Herstel keukenkasten

vernieuwen van een bestaande keuken

vernieuwen van een bestaande keuken

van slaapkamer waar niets ligt van ...

van slaapkamer waar niets ligt van sanitair een keuken maken, (geeft uit op tuin) en de muren zijn alle buiten muren en is plat dak. Van vroegere keuken dan weer badkamer maken maar daar hebben we verzakking in vloer en moet opgelost worden. Ook prijs opgave voorzien voor vloerverwarming in keuken en badkamer. Ook een een koepel voorzien boven keuken en eetplaast is een plat dak.