Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor nieuwe keuken plaatsen in uitbouw:

Nieuwe keuken plaatsen in uitbouw

Aan ons nieuw aangekocht huis gaan we een uitbouw bijzetten waarin onze keuken komt in een L-vorm met een kookeiland tegen 1 muur. Onze architect heeft al een plan uitgetekend van de aanbouw.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Mortsel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe keuken plaatsen in uitbouw uit heel België:

Renovatie klein appartement

Appartement 64 m² dat moet opgefrist worden: nieuwe laag verf op de muren (gebroken wit), nieuwe keuken te plaatsen met ingebouwde apparaten, klein badkamert te renoveren (nieuwe inloopdouche, nieuwe lavabo, nieuw toilet). Nieuwe vloer in keuken/badkamer (ongeveer 15 m).

Wasbak en keukenkasten vervangen

We willen keukenkasten vervangen en ook een nieuwe wasbak in de keuken plaatsen. Ook moet men enkele stopcontacten vervangen.

Plaatsen aangekochte keuken

Plaatsen van aangekochte ikea keuken. Dit is een keuken in een L vorm. Type Metod.

Architect voor renovatie

Renovatie bestaande woning met nadruk op binnenbrengen van licht, ruimtegevoel vergroten en respect voor de authenticiteit (woning°1941, hoevestijl, deels mergel); integreren van 2 achterliggende stallen in de woning, al dan niet in verbinding met 1ste verdieping, om een open keuken met zicht op de tuin te vormen - aanleg van tuin en terras, met aandacht voor drainage, riolering, septische put. - omvormen huidige keuken tot wasplaats, verbinding maken met garage dmv deuropening - garage opdelen in garagedeel (auto) vs. Deel naar tuin (patio) met kleine douche - houten balken eerste verdieping vervangen door beton - vloer/muren benedenverdieping: vochtbestrijding - plaatsen vloerverwarming beneden + parket - muren beneden opnieuw pleisteren

Plaatsen gietvloer

Plaatsing gietvloer +/- 60m² (living - keuken - overloop - wc). Kan deze onder bestaande (zwevende) keukenkasten geplaatst worden.

Draagmuur verwijderen en poetrellen plaatsen

Ik wil graag tussen mijn living en keuken en draagmuur van 40 breed weg doen. Er moeten 2 poetrellen naast elkaar geplaatst worden. En in muur veranda en keuken muur moet ook poutrelle worden gezet maar de in niet dragend. Poetrellen kunnen aangekocht worden door mij zelf.

Regularisatie van bouwovertreding

Ik woon in een rijwoning van 6 m gevel breedte x 9 m diepte en een achterbouw van 6 m diepte op 3 x breedte. In de achterbouw bevindt zich onze keuken, toilet en berging. In 2001 hebben we een deel van het terras (4 m diepte x 3 m breedte) overdekt met een veranda en de buitenmuur afgebroken en een steunbalk geplaatst om het plat dak te ondersteunen. Om de veranda te kunnen plaatsen hebben we de scheidingsmuur moeten verhogen. Door die werken werd onze keuken groter. In 2012 hebben we het veranda dak en het bestaand dak van de achterbouw vernieuwd en geïsoleerd. Nu willen we de woning verkopen en de werken regulariseren.

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Aanbouw nieuwe keuken tegen bestaande woning . Beide zijn goed geisoleerd. De bestaande woning wordt verwarmd door gas radiatoren . De nieuwe aanbouw wordt in augustus opgetrokken . Opp ongeveer 30².

Partners

Partners van Casius