Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor nieuwe keuken plaatsen in uitbouw:

Nieuwe keuken plaatsen in uitbouw

Aan ons nieuw aangekocht huis gaan we een uitbouw bijzetten waarin onze keuken komt in een L-vorm met een kookeiland tegen 1 muur. Onze architect heeft al een plan uitgetekend van de aanbouw.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Mortsel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe keuken plaatsen in uitbouw uit heel België:

Dakterras in loopglas plaatsen

We zijn sinds anderhalf jaar eigenaar van een mooi industrieel verbouwd huis. In onze keuken hebben we een koepel van 4-5 meter lang op 3 meter breed die voor veel licht zorgt. Deze plastieken koepel (die elektronisch open/ sluit) loopt langs ons klein dakterras waar je met 6 man kan zitten. We zouden graag ons dakterras vergroten door de koepel weg te halen en er een loopbrug te zetten met trapjes in glas. We weten dat dit geen éénvoudige klus is maar we willen het toch graag doen. Is het mogelijk om iemand langs te sturen om hiervoor een prijsofferte te maken.

Plan Renovatie rijhuis

Badkamer dat nu op gelijkvloers is, moet weg en boven een badkamer plaatsen. Eerst moet het schuine dak opengebroken worden en een dakopbouw geplaatst worden. Extra kamer boven maken. Gang beneden maken met aparte WC in. Keuken en living verbreden. Werken worden door ons zelf uitgevoerd, enkel plan nodig.

Bijbouw bij te plaatsen

Bijbouw voor keuken en daarop 2 slaapkamers. In en bestaande stal wil ik douche + wc en wasplaats . Architect heb ik die komt normaal volgende week.

Loodgieterij voor 2 badkamers en keuken plaatsen

Kelder - Aansluiting regenwaterput - Leidingen af- en aanvoer naar nieuwe waterput in tuin + regenwater kraan buiten. Afstand: 12 meter. Geul zal klaarliggen Kelder - Afvoer goot voorgeve - Goot voorgevel moet afgeleid worden naar kelder en naar hoofdafvoer gevoerd worden. Gelijkvloers - Doorstrekken afvoer grote badkamer - Afvoer in hoek doortrekken van 1ste naar kelder + doorstrekken in kelder. Gelijkvloers - Sanitair aan- en afvoer in toilet - Afvoer en aanvoer voorzien, WC op regenwater, beide afvoer naar kelder Gelijkvloers - Voorziening keuken Aansluiting koud & warm voor pombak, boiler in kelder (hebben we) voor warm. Koud voor vaatwas (Boiler hebben we, moet gewoon in kelder geplaatst worden)

Lek in keuken herstellen en plaatsen toilet

Ik zit met een (geur)lek in de keuken. Daarnaast zou ik boven een extra toilet willen plaatsen waarbij nog een extra leiding gelegd moet worden.

Aanpassen muren die niet haaks staan

Wij willen een L-vormige keuken laten plaatsen maar blijkbaar staan de muren niet haaks op elkaar.

Buitenmuur uitbreken + poutrel steken om schuifraam in te plaatsen

Ik heb een huis gekocht in Geel centrum en zou graag in mijn keuken een groot schuifraam steken ipv het huidige kleinere raam. Daarvoor zou er wel een stuk van de muur uitgebroken moeten worden en ik vermoed dat er dan ook een poutrel moet gestoken worden om het bovenliggende plat dak te ondersteunen. Zijn dit werken die jullie doen? Indien ja, hoe kan ik een prijsofferte bekomen?

Spatwand keuken in melkglas

Spatwand in de keuken in melkglas plaatsen. Geen afmetingen, schatting 3 meter. Graag ter plaatse komen voor de juiste afmetingen.

Partners

Partners van Casius