Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor nieuwe keuken plaatsen in uitbouw:

Nieuwe keuken plaatsen in uitbouw

Aan ons nieuw aangekocht huis gaan we een uitbouw bijzetten waarin onze keuken komt in een L-vorm met een kookeiland tegen 1 muur. Onze architect heeft al een plan uitgetekend van de aanbouw.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Mortsel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe keuken plaatsen in uitbouw uit heel België:

Glazen spatwand plaatsen

Momenteel bevindt zich achter het vuur de muur, hiertegen had ik graag een wit glazen spatwand laten bevestigen. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Wat is de oppervlakte van uw keuken? : Plaatsing van een glazen spatwand van 100cm lengte op 44cm hoogte.

Plaatsen van een balkon

Wij hebben een huis gekocht, de leefruimte bevind zich op het tweede verdiep. Wij zouden graag een balkon installeren zodat wij vanuit de keuken naar buiten kunnen en niet telkens naar de benedenverdieping gaan. Balkon zou waarschijnlijk beter niet hangend zijn, want zou voor een uitbouw geïnstalleerd worden, hopelijk geeft de foto wat duidelijkheid. 1 meter aan een uitbouw en de rest aan een stenen muur. Balkon 6 meter hoogte zijn. Balkon van 5 meter op 3. Onze tuin ligt er onder, dus er kan gesteund worden op balken. Heeft u hier voldoende informatie mee? Wat zijn de keuzes van materiaal? Wij zouden dit liefst zo budgetvriendelijk mogelijk willen uitvoeren.

Verbouwing van woning

Ik wil een verbouwing laten uitvoeren : een draagmuur uitbreken en steunbalk steken tussen slaapkamer en bureauruimte vlgs bijgevoegd plan ; voorzieningen van water aanvoer en afvoer voor keuken te plaatsen aan de muur grenzend aan garage. (In die linkerhoek van de garage komen alle voorzieningen binnen) Vervolgens een wand plaatsen in de huidige living achter groot raam links) met deur om een slaapkamer te maken en een 2e slaapkamer zou ik voorzien in de plaats waar nu keuken is. Hiervoor een toegangsdeur van in de hall waar nu ingemaakte kasten zijn.

Complete keuken renovatie

Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Keukenkasten, Keukenblad, Spoelbak en kraan, Spatwanden plaatsen. wij willen onze keuken verbouwen en werken met een geiintegreerde afzuigkap bij de kookplaten. Afbraak van de bestaande keuken, Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Nieuwe vloer plaatsen, Nieuw plafond plaatsen, Verlichting, Ventilatie, Verwarming plaatsen. Oppervlakte van de keuken :23 m². Moderne strakke keuken,. Witte keukeb. Oude keuken uit te breken.

Plannen bestaande woning aanpassen

Architect: Aanpassen van muren,deuren dicht metsen, schuifraam,ander vloerbekleding,electro,keuken,badkamer,cv dragende muren uitbreken, dus plaatsen balken schouwen afbreken andere ramen pvc en in latere instantie dakwerken of spuiten isolatie dakisolatie.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Ik woon op het eerste verdiep van een appartement. Zou voor een open keuken een draagmuur moeten weghalen en poutrel steken. De poutrel voorzie ik zelf.

Vergroten van bestaand balkon

Wij willen graag ons bestaand balkon van onze woning uitbreiden zodat we dit als terras kunnen gebruiken. Er is momenteel een smal balkon aanwezig met doorgang naar de keuken op het verdiep alsook een trap die naar het terras onderaan gaat. Het balkon zou groot genoeg moeten worden om er een tuinset op te plaatsen. Het aanwezige balkon en trap zijn nog in zeer goede staat en hoeven dan waarschijnlijk ook niet afgebroken te worden.

Lucht warmtepomp plaatsen

Plaatsen van 6 toestellen in slaapkamers living en keuken De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas

Partners

Partners van Casius