Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Turnhout:

Ikea keuken plaatsen + extra stopcontact plaatsen

Keuken plaatsen. Extra stopcontact plaatsen.

Aanpassen keukenkasten voor vaatwasser

Aanpassing keuken voor plaatsen vaatwasser. Kraan en afvoer zijn reeds voorzien. Vooral aanpassing van bestaande keukenkasten is hier van toepassing.

Nieuwe dampkap plaatsen

We hebben in het huis dat we gekocht hebben een grote bak uit het plafond hangen waar een dampkap in zit die niet goed genoeg functioneert. Wil dus een nieuwe goed werkende met een moderner uitzicht. Alles ook netjes af kan werken.

Keuken installeren met inbouwtoestellen en keukeneiland

Oude keuken zal moeten afgebroken worden. Graag nu moderne keuken. Volledige keuken te installeren : Keukenkasten, Keukenblad, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden. Ter plaatse komen kijken.

Opnieuw lamineren van de keuken

Ik zou heel graag een andere kleur op de kastjes hebben (aquamarine- grijziggroen). Kan dit door opnieuw te lamineren? 2 deurtjes van 57 op 58 cm, 2 deuren van 43 op 58 en 4 van 50 op 58 en 2 lades van 58 op 32, 2 lades van 14 op 58 en 2 van 14 op 43 cm. Er zijn ook 4 valse ladefronten, maar ik vermoed dat we deze zullen moeten schilderen omdat ze vastzitten?

Keukenblad vervangen

Ik wil het keukenblad vervangen - waarschijnlijk door composiet.

Vervangen van de keuken door witte keuken met werkblad en wand dekton

Ik zou graag de bestaande keuken (zie foto's) vervangen door een nieuwe witte keuken ,al dan niet in hoogglans, het werkblad en achterwand in dekton. Met een geïntegreerde vaatwasser, ijskast/diepvries en een combioven, mijn voorkeur gaat uit naar Miele. De dampkap en het gastoestel met 5 bekken zijn nog vrij nieuw en wens ik te behouden. Zoals u ziet bevindt er zich een ontbijttafel aan de gelijklopende lange wand. De doorkijk hierboven wordt verlaagt tot op tafelhoogte. Hier mag een andere tafel komen die dan over het muurtje komt; misschien ook in dekton? Aan de linkerkant van deze tafel een hoge kast; onderaan staat de watermeter, erboven een stuk open kast (of met roldeur) om koffieapparaat enz in te plaatsen.

Volledige keukenrenovatie

We willen nieuwe keuken plaasten, maar ook indeling aanpassen. Hiervoor zou muur moeten uitgebroken worden en verstevigd worden. Lichtknoppen en stopcontacten moeten hier verplaats worden; Bijkomend moet er stuk gemetst muurtje worden afgebroken.

Renovatie van de keuken

Betreft een keukenrenovatie. Ik wil mijn deurtjes een andere kleur geven gebruik de zelfde handvatjes . reden omdat ik nog een stuk aan de andere kant ga zetten en de kleur van de huidige keuken is niet meer verkrijgbaar

Keukenplaatser voor aanvulling keukenkast

Ik wil graag 3 ladekast plus een inbouw oven laten in de keuken plaatsen en mdf bewerken en schappen maken. Ongeveer in maand maart