Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanpassen keukenkasten voor vaatwasser:

Aanpassen keukenkasten voor vaatwasser

Aanpassing keuken voor plaatsen vaatwasser. Kraan en afvoer zijn reeds voorzien. Vooral aanpassing van bestaande keukenkasten is hier van toepassing.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanpassen keukenkasten voor vaatwasser uit heel België:

Keuken renoveren

Ik heb wateroverlast gehad waardoor de muren in mijn keuken nat zijn. Mijn muren, het plafond en de tegels dienen herstelt te worden. Oppervlakte van de keuken bedraagt ongeveer 15m². Als het gaat om de keuken zelf moeten volgende zaken vervangen worden: keukenblad vervangen, nieuwe spatwand, keukenkasten herstellen / schilderen, apparatuur vervangen (dampkap, kookplaat, oven, koelkast, diepvries,...), plafond, vloer of wanden aanpassen.

Aanpassen keuken door vervanging van koelkast

Koelkast is vervangen, daardoor moeten er keukenkasten aangepast en bijgezet worden.

Werkblad in de keuken aanpassen

Een lang werkblad (L 212 cm B 58 cm H 4 cm) dat bovenop 2 lage keukenkasten ligt en gesteund wordt aan een uiteinde door 1 aluminium poot moet doorgezaagd worden. Het afgezaagde stuk werkblad moet met koperen of aluminium beslag aan de 2 lage keukenkasten bevestigd worden zodat het afgezaagde stuk kan geplooid en ontplooid worden als extra werkblad. Onder de open ruimte staat nu een kleine chauffage die niet voldoende warmte geeft en vervangen moet worden door een grote gietijzeren chauffage. Het afgezaagde stuk werkblad moet eveneens doorgezaagd worden in de breedte vanaf de muur met de nieuwe gietijzeren chauffage (20 cm). Het plooibare stuk wordt dus een rechthoek met de afmetingen van ongeveer: L 89 cm B 38 cm H 4 cm.

Inbouw keukenapparaten plaatsen en voorzien elektriciteit

Ik wil een klein keukentje aanpassen. We hebben al keukenkasten met een klein gootsteen. Hier wil ik een inductieplaat en een oven in geplaatst hebben ( ze staan thuis). Elektriciteit moet aangepast worden voor de inductie kookplaat en er moet eventueel nog een groep gemaakt worden voor de elektriciteit. Dag(en) in samenspraak.

Aanpassingen van keukenkasten-en voorbereidingen afvoer-elektriciteit

Keukenkast aanpassen voor plaatsen van inbouw vaatwasser. Voorbereidingen voor aansluiting afvoer en elektriciteit. Mini warm water boiler plaatsen onder keukenaanrecht inclusief aansluitingen.

Renoveren van keuken

Installeren van keuken.Volledig alles vernieuwen, betegeling, vloeren, keukenkasten aanpassen leidingen.

Schrijnwerker

Kleine herstelling scharnier raam 2 deuren die slepen, scharnieren aanpassen keukendeur en lade: scharnier vervangen en geleider lade nakijken;materiaal keukenkasten:volkern!

Renovatie keuken

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het verwijderen van de oude wandtegels, plaatsen nieuwe wandtegels (+/- 6m²), plaatsen nieuw werkblad, nieuwe kraan en spoelbak, aanpassen keukenkasten (zoals verwijderen sierplanken, keukendeurtjes rechtzetten)