Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Wilrijk:

Kleine aanpassingen uitvoeren in nieuwe keuken

Ik zou graag een paar aanpassingen doen in mijn nieuwe keuken ,zoals mijn bovenste keukenkasten hoger zetten zodat ik een gasfornuis kan installeren (wettelijk zou er 70cm tussen moeten zitten), keuken verschuiven en dergelijke zaken.

Afbreken van bestaande keuken en plaatsen nieuwe toestellen en enkele kasten

Wij willen een nieuwe oven, gasfornuis en damkap laten installeren, en eventueel nieuwe kastjes als het budget het toelaat. Onze keuken heeft een L-vorm, en heeft boven de kasten een valse muur.

Keuken plaatsen

Nieuwbouw. Vloer en keuken zijn nog niet geïnstalleerd. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Nieuwe vloer plaatsen Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 6,40 m² Welke keuken onderdelen wenst u te laten plaatsen? : Keukenkasten, Keukenblad, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden

Renovatie keuken

Zou graag een strakke keuken hebben. Op dit moment heb ik geen oven, die zou ik heel graag willen in de nieuwe keuken . Ijskast staat los, dus die hoeft men niet te vervangen. Droogkast en wasmachine staan ook in de keuken, die moeten zeker blijven aangezien er echter geen andere optie is om ze te plaatsen. Zwarte vaatwasser is recent aangekocht. Mijn nieuwe keuken moet zo compact mogelijk zijn met kasten tot bovenrand plafond.

Keukenmeubels en werkvlak vervangen

Ik zoek een verstandige vakman om een aantal zaken zoals schuiven,schuifmechanisme en werkvlak te vervangen.

Keukenrenovatie

Wij hebben een keuken staan in eik, maar graag hadden wij de deuren ervan laten herschilderen en een nieuw werkblad laten plaatsen. Hoeveel zou dit ongeveer kosten?

Demonteren en na 2 maand herplaatsen keuken

Graag ervaren klusjesman of bedrijf voor keukeninstallatie voor demonteren en in 2e lijn herplaatsen keuken. Daar ik muren voor opstijgend vocht dien te laten injecteren moet mijn Krefelkeuken, nogmaar 2 jaar oud, gedemonteerd worden en nadien na 2-3 maanden opnieuw herplaatst worden. Afmetingen keuken ongeveer 220 op 280 cm.

Plaatsen van granieten werkblad met spoelbak

Ik ben op zoek naar een granieten werkblad met een granieten spoelbak. Eventueel offertes voor afbraak oude keuken, plafonnering en muren afwerken.

Afbraak keuken/voorbereiding nieuwe keuken

Bestaande keuken afbreken (sokkel) egaliseren van vloer dubbeldienst kraan en shell kraan plaatsen gekeurde gasflexibel Afvoer dampkap/rooster in muur plaatsen

Keukenmontage (merk Ikea)

Via deze weg zoek ik een montagefirma/monteur die mijn keuken zou kunnen monteren en plaatsen. Alles is al geleverd, dus we zouden heel graag ons keuken geplaatst zien worden. We kunnen u een schets van onze keuken bezorgen