Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor spoelbak herstellen of vervangen:

Spoelbak herstellen of vervangen

Spoelbak in de keuken heeft onafwasbare strepen en vlekken op staan. Ik zou deze spoelbak graag laten herstellen of vervangen. Afmetingen zijn 100 x 50 cm.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Zoersel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor spoelbak herstellen of vervangen uit heel België:

Spoelbak vervangen en diverse kleine werkjes in keuken

Vervangen van een spoelbak, graag terug merk Franke. Herstellen van een carrousel, deurtjes recht hangen, plinten en achterwand vast zetten.

Herstellen spoelbak toilet

De spoelbak lekt door naar het toilet. Heb het rubber vervangen maar lekkage blijft

Herstellen van grote keukenkast

De onderkast van wastafel is gezwollen door waterschade. Ik zoek een vakman voor het vervangen hiervan. Voor het vervangen dient u rekening te houden met volgende zaken: Demontage spoelbak + kraan, Demontage kookplaat Demontage 2 kastdeuren en 2 frontpaneeltjes Demontage ingebouwde boiler Demontage beschermplaat kast. Verwijdering onderkast spoelbak + vervanging door nieuwe Plaatsen beschermplaat Terugplaatsen boiler Terugplaatsen kastdeuren en frontpaneeltjes Plaatsen nieuw werkblad (afmetingen zijn 1,90 meter (lavabo) + 0,6 meter (kookplaat) +0,5 meter Terugplaatsen wastafel + kookplaat Afkitten werkblad tegen bestaande tegels Stortkosten (onderkast + werkblad)

Herstellen lek

Elektrische waterboiler onder spoelbak herstellen of nieuwe aankopen. Dit is een capaciteit van 15 Lt.

Vervangen spoelbak toilet

Dit jaar hebben wij heel wat problemen gehad met een van onze toiletten. Blijkbaar is de afvoer van de toilet naar de put te lang waardoor de pomp halverwege te weinig kracht kan leveren om opgestapeld vuil door te pompen. (dit komt ook vooral omdat wij veel studenten over de vloer krijgen die het niet erg vinden om alles door te spoelen. ) De laatste keer dat we dit lieten herstellen wisten ze ons te vertellen dat wij beter een nieuwe pomp/spoelbak lieten installeren die wel genoeg kracht heeft.

Herstellen spoelbak van toilet

Doortreksysteem van toilet dient vervangen te worden.

Wc's herstellen

De spoelbak-waterreservoir van de wc loopt niet meer vol: er is nul water in. Heb zelf het deksel al geopend, de stukken lijken versleten (één stuk zat zelfs los). Dit is een oud huis, dus mogelijk slijtage? Twee wc's spoelen niet mee door, deze zijn dringend te herstellen.

Loodgieterij werk

Zoek loodgieter om volgende werken uit te voeren. Herstellen toilet Plaatsen 2 radiatoren (te leveren) Leidingen reeds aanwezig Plaatsen van spoelbak Betaling bij oplevering dienst