Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een keukenspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Brussel:

donderdag 29 november 2018

Keuken op maat maken

Het betreft een parallel keuken in stadswoning. deze dient uitgebroken te worden en vevangen door een nieuwere keuken. Moderne stijl, witte kasten zonder handvaten met als werkbladen een "hout" look. Spatwand nu met tegeltjes mag vervangen worden; Vloer hoeft neit vervangen te worden. Oppervlakte keuken : 12 m².
zondag 25 november 2018

Afbreken van bestaande keuken en plaatsen nieuwe op maat gemaakte keuken

Ik koop een appartement gelegen op het eerste verdiep van een pand tin het centrum. De keuken is het enige onderdeel van het appartement dat absoluut grondige renovatie vereist. De keuken is klein tot middelgroot van oppervlakte. Het enige stuk van de keuken dat we wensen te behouden, is het stuk met de oven met daarop het kookfornuis. Alle kasten, de structuur waarin de overige elektro-apparaten staan, en die apparaten, willen we afbreken en nieuw plaatsen. De bestaande vloer (zwarte natuursteen tegels) wensen we te behouden.
maandag 10 september 2018

Keuken van kantoor vernieuwen en vaatwasser plaatsen

Wij zouden graag een vaatwasser installeren in ons keukentje op het kantoor. Nu hebben we met het kantoor naast ons besproken dat de keuken nogal verouderd is en we misschien ineens alles moeten vernieuwen.
donderdag 21 juni 2018

Dampkap plaatsen met terugslagklep

Plaatsen van een dampkap (model onderbouw) Plaatsen van een terugslagklep .
zondag 17 juni 2018

Keukenblad samen met spoelbak en kraanwerk te vervangen

Keukenblad samen met spoelbak en kraanwerk te vervangen. Materiaal te bespreken met de vakman. De keuken is compact en landelijke stijl.
woensdag 30 mei 2018

Keukens uitbreken en nieuwe plaatsen opmaat

3 keukentjes uitbreken en zo praktisch mogelijk inrichten. Maatwerk dus. Opnieuw tegelen,verlichting en schilderen. Plaatsen van een microgolf per keuken en een semi industrieel afwasmachine. Foto' en afm als bijlage
zaterdag 10 februari 2018

Keuken renoveren

Ik wil een nieuwe keuken installeren met een glazen wand tussen de salon en de keuken. Ik wil het toilet vervangen door de installatie van een kleine toiletpot. Ook wil ik graag de muurkast veranderen.
vrijdag 12 januari 2018

Keuken renoveren en werkblad plaatsen

Bestaande keuken renoveren zonder structuur te wijzigen. Kastfronten vervangen, nieuwe apparatuur, nieuwe spoelbak en nieuw keukenblad. Foto van bestaande keuken beschikbaar. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Verlichting De oppervlakte is ongeveer 8 m². Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden.
woensdag 15 november 2017

Keuken renoveren

Huidig keukenblad is gemaakt uit kunststof en 11 jaar oud. De spoelbak en kraan moeten aangepast worden, net zoals het werkblad. Eventueel nieuwe tegels als de huidige beschadigd zouden worden door afbraak keukenblad. Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) L-vorm, met een oppervlakte van keukenblad dat ongeveer 4 meter bedraagt. Keukenblad, Spoelbak en kraan, Spatwanden, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,...)
vrijdag 6 oktober 2017

Keuken uitbreken en nieuwe keuken op maat met inbouwtoestellen plaatsen

Uitbreken van de ganse keuken, en een nieuwe keuken plaatsen op maat met ingebouwde toestellen. Dit zou een keuken op maat moeten zijn, een eenvoudige keuken. De oppervlakte van de keuken is ongeveer 13 m².
woensdag 6 september 2017

Kleine keuken renoveren

Ik moet dringend - dat betekend voor het einde van de maand september - een herstelling van een keukentje in Brussel laten doen. - nieuwe bekleding van de deuren en zichtbare zijwanden van de boven en onder kastjes - een nieuw tablet - afwerking van de plinten - nieuwe wasbak, kraan, oventje, afzuiging, kookplaten - de kast lichamen zijn in goede staat alsook alle scharnieren Het keukentje staat los in het apartement - is in L gemonteerd - 1 kastje van 60cm in de lengte - 2 kastjes van 60cm op de andere kant van de L - 2 bovenkastjes van 60cm - in de onderkastjes is een oven gemonteerd - in de bovenkast is een afzuiging gemonteerd - in het tablet is een wasbak en 4 platen verwerkt
donderdag 31 augustus 2017

Doorstromer in de keuken plaatsen

Het duurt te lang alvorens ik warm water heb en wil daarom een doorstromer plaatsen.
vrijdag 12 mei 2017

Herstellen beschadigde keuken

We hebben waterschade aan de muur gehad een deel van ons keuken is kapot en moet weg. Van de verzekering mogen we geen volledige keuken kopen en moeten die de kapotte laten vervangen door een schrijnwerker.
woensdag 29 maart 2017

Keuken uitbreken

Ik wil een bestaande keuken uitbreken. In totaal is er één zijde van 245cm en eentje van 200cm. De keuken zou ook moeten worden verwijderd uit het appartement. De machines, een oven, afwasmachine en frigo mogen gehouden worden mits compensatie prijs.
maandag 30 januari 2017

Keuken renoveren

Wij willen nieuwe deuren en 2 nieuwe zij planken (krullen onderaan). Keuken is nog 4,10 m lang en 2,08 m hoog. Keuken is een beetje oud, tekenen van oudheid te tonen. Graag of herstellen of een nieuwe plaatsen, graag advies hierover. Graag prijs om te moderniseren, herstellen, of volledig vernieuwen. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
woensdag 23 november 2016

Plaatsen nieuwe keuken

Uitbreken bestaande keuken. Nieuwbouwkeuken installeren met nieuwe vloer en toestellen.
woensdag 27 juli 2016

Keuken op maat maken

Keuken op maat maken. Dit is meer een U vorm. Oppervlakte : 1 m 91 breed op 2 meter 50. Ter plaatse komen kijken. Adres van de werf geef ik aan de vakman mee.
dinsdag 12 juli 2016

Vervangen spatwand

Ik zou graag de bestaande spatwand in mijn keuken willen vervangen door een exemplaar in roestvrij staal of glas.
maandag 13 juni 2016

Werkblad op maat

Ik ben op zoek naar een werkblad op maat: 125 cm x 188 cm en had graag prijzen vergeleken. Liefst effe wit (glans), budget is beperkt. Gepolierd beton graag prijsofferte.
dinsdag 15 maart 2016

Volledige keukenrenovatie

Volledige Keuken 211 cm X 176 cm installeren, tegelwerk. Afvoer oude keuken. Graag offerte voor deze renovatie. Graag ter plaatse komen voor afmetingen kasten.
dinsdag 8 december 2015

Realisatie van een semi professionele keuken voor prive gebruik

Realisatie van een semi professionele keuken voor privé gebruik in een loft structuur: - Verwarmingslampen plaatsen, allerhande semi prof.toestellen. -Ter plaatse komen kijken voor idee. Om dan zo snel mogelijk aan te kunnen beginnen.
maandag 22 december 2014

Inbouwen van vaatwasser in keuken

Ik ben opzoek naar iemand die mijn nieuwe vaatwasser kan inbouwen in mijn keuken.
dinsdag 16 december 2014

Installeren en aansluiten materiaal en toestellen in keuken

Installeren en aansluiten van nieuwe keuken- onderkast met spoelbak en kraan.Aansluiten van vaatwasser en gasfornuis.
zaterdag 18 oktober 2014

Vervangen beschadigd werkblad in keuken

Opdracht: -verwijderen bestaand beschadigd werkblad -plaatsen nieuw werkblad + uitzagen ruimte voor spoelbak en kookplaat - afwerken Werkblad in L vorm, afmeting 180cm, en 244 cm en diepte 60cm.
vrijdag 22 maart 2013

Vervangen van defecte vaatwasmachine

In ons bedrijf hebben we een 8 tal keukens waarvan er bij 3 momenteel de vaatwasmachine defect is.Ik zoek een installateur die deze vaatwassers kan vernieuwen. Het gaat hier over een 3 tal standaard (basic) vaatwassers.Graag eerst een prijsofferte voor levering en plaatsing 3 standaard toestellen (geen Hi-tech).

Partners

Partners van Casius