Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een keukenspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Brussel:

woensdag 15 november 2017

Keuken renoveren

Huidig keukenblad is gemaakt uit kunststof en 11 jaar oud. De spoelbak en kraan moeten aangepast worden, net zoals het werkblad. Eventueel nieuwe tegels als de huidige beschadigd zouden worden door afbraak keukenblad. Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) L-vorm, met een oppervlakte van keukenblad dat ongeveer 4 meter bedraagt. Keukenblad, Spoelbak en kraan, Spatwanden, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,...)
vrijdag 6 oktober 2017

Keuken uitbreken en nieuwe keuken op maat met inbouwtoestellen plaatsen

Uitbreken van de ganse keuken, en een nieuwe keuken plaatsen op maat met ingebouwde toestellen. Dit zou een keuken op maat moeten zijn, een eenvoudige keuken. De oppervlakte van de keuken is ongeveer 13 m².
woensdag 6 september 2017

Kleine keuken renoveren

Ik moet dringend - dat betekend voor het einde van de maand september - een herstelling van een keukentje in Brussel laten doen. - nieuwe bekleding van de deuren en zichtbare zijwanden van de boven en onder kastjes - een nieuw tablet - afwerking van de plinten - nieuwe wasbak, kraan, oventje, afzuiging, kookplaten - de kast lichamen zijn in goede staat alsook alle scharnieren Het keukentje staat los in het apartement - is in L gemonteerd - 1 kastje van 60cm in de lengte - 2 kastjes van 60cm op de andere kant van de L - 2 bovenkastjes van 60cm - in de onderkastjes is een oven gemonteerd - in de bovenkast is een afzuiging gemonteerd - in het tablet is een wasbak en 4 platen verwerkt
donderdag 31 augustus 2017

Doorstromer in de keuken plaatsen

Het duurt te lang alvorens ik warm water heb en wil daarom een doorstromer plaatsen.
vrijdag 12 mei 2017

Herstellen beschadigde keuken

We hebben waterschade aan de muur gehad een deel van ons keuken is kapot en moet weg. Van de verzekering mogen we geen volledige keuken kopen en moeten die de kapotte laten vervangen door een schrijnwerker.
woensdag 29 maart 2017

Keuken uitbreken

Ik wil een bestaande keuken uitbreken. In totaal is er één zijde van 245cm en eentje van 200cm. De keuken zou ook moeten worden verwijderd uit het appartement. De machines, een oven, afwasmachine en frigo mogen gehouden worden mits compensatie prijs.
maandag 30 januari 2017

Keuken renoveren

Wij willen nieuwe deuren en 2 nieuwe zij planken (krullen onderaan). Keuken is nog 4,10 m lang en 2,08 m hoog. Keuken is een beetje oud, tekenen van oudheid te tonen. Graag of herstellen of een nieuwe plaatsen, graag advies hierover. Graag prijs om te moderniseren, herstellen, of volledig vernieuwen. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
woensdag 23 november 2016

Plaatsen nieuwe keuken

Uitbreken bestaande keuken. Nieuwbouwkeuken installeren met nieuwe vloer en toestellen.
woensdag 27 juli 2016

Keuken op maat maken

Keuken op maat maken. Dit is meer een U vorm. Oppervlakte : 1 m 91 breed op 2 meter 50. Ter plaatse komen kijken. Adres van de werf geef ik aan de vakman mee.
dinsdag 12 juli 2016

Vervangen spatwand

Ik zou graag de bestaande spatwand in mijn keuken willen vervangen door een exemplaar in roestvrij staal of glas.
maandag 13 juni 2016

Werkblad op maat

Ik ben op zoek naar een werkblad op maat: 125 cm x 188 cm en had graag prijzen vergeleken. Liefst effe wit (glans), budget is beperkt. Gepolierd beton graag prijsofferte.
dinsdag 15 maart 2016

Volledige keukenrenovatie

Volledige Keuken 211 cm X 176 cm installeren, tegelwerk. Afvoer oude keuken. Graag offerte voor deze renovatie. Graag ter plaatse komen voor afmetingen kasten.
dinsdag 8 december 2015

Realisatie van een semi professionele keuken voor prive gebruik

Realisatie van een semi professionele keuken voor privé gebruik in een loft structuur: - Verwarmingslampen plaatsen, allerhande semi prof.toestellen. -Ter plaatse komen kijken voor idee. Om dan zo snel mogelijk aan te kunnen beginnen.
maandag 22 december 2014

Inbouwen van vaatwasser in keuken

Ik ben opzoek naar iemand die mijn nieuwe vaatwasser kan inbouwen in mijn keuken.
dinsdag 16 december 2014

Installeren en aansluiten materiaal en toestellen in keuken

Installeren en aansluiten van nieuwe keuken- onderkast met spoelbak en kraan.Aansluiten van vaatwasser en gasfornuis.
zaterdag 18 oktober 2014

Vervangen beschadigd werkblad in keuken

Opdracht: -verwijderen bestaand beschadigd werkblad -plaatsen nieuw werkblad + uitzagen ruimte voor spoelbak en kookplaat - afwerken Werkblad in L vorm, afmeting 180cm, en 244 cm en diepte 60cm.
vrijdag 22 maart 2013

Vervangen van defecte vaatwasmachine

In ons bedrijf hebben we een 8 tal keukens waarvan er bij 3 momenteel de vaatwasmachine defect is.Ik zoek een installateur die deze vaatwassers kan vernieuwen. Het gaat hier over een 3 tal standaard (basic) vaatwassers.Graag eerst een prijsofferte voor levering en plaatsing 3 standaard toestellen (geen Hi-tech).
vrijdag 7 december 2012

Keukeniinrichting

Oud gerenoveerd Brussels herenhuis. Achtergevel (tuinkant) is volledig gerenoveerd, zeer modern met grote glazen accordeondeuren. Tussenruimte en straatkant = gerenoveerd in oorspronkelijke staat met moulures. Wij wensen een moderne keuken te installeren, liefst in de tussenruimte, maar rekening houdende met oude aspecten. Zoeken dus een binnenshuisarchitect of decorateur die ons een mooi voorstel kan maken van iets dat perfect modern met oud weet te combineren.
dinsdag 24 januari 2012

Nieuwe keukenkasten plaatsen, gootsteen ...

Nieuwe keukenkasten plaatsen, gootsteen en werkblad vervangen. Maatwerk want keuken heeft geen alledaagse vorm (onder het dak).
woensdag 19 januari 2011

Verbouwing van keuken, volledig nieuwe ...

Verbouwing van keuken, volledig nieuwe keuken.
woensdag 24 november 2010

Een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken
vrijdag 3 september 2010

Appartement in het schitterende gebouw ...

Appartement in het schitterende gebouw 'la banane' in de dansaertstraat te 1000 brussel. Renovatie van keuken en/of badkamer
zaterdag 27 maart 2010

herleggen van watertoevoer en afvoer in ...

herleggen van watertoevoer en afvoer in keuken. Aansluiten van gootstenen, waterverzachter,boiler en afwasmachine op waternet. Voorzien van elektriciteit voor waterverzachter, boiler, afwasmachine, inductieplaten en dampkap. voorzien van afvoer voor dampkap. Plaatsen van een tussenmuurtje, 110 cm hoog
dinsdag 2 maart 2010

Bestek / Prijsofferte voor het plaatsen ...

Bestek / Prijsofferte voor het plaatsen van kitchenette in de kantine van ons bedrijf. Kast op maat voor post-mix toestel frisdranken. Lang Aanrecht + kast onder lavabo.
dinsdag 26 januari 2010

Plaatsen en installeren van 3 keukens

Plaatsen en installeren van 3 keukens