Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor plaatsen nieuwe keuken:

Plaatsen nieuwe keuken

Uitbreken bestaande keuken. Nieuwbouwkeuken installeren met nieuwe vloer en toestellen.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Berchem-Sainte-Agathe (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen nieuwe keuken uit heel België:

Vergroten van bestaande balkon

Wij willen graag ons bestaand balkon van onze woning uitbreiden zodat we dit als terras kunnen gebruiken. Er is momenteel een smal balkon aanwezig met doorgang naar de keuken op het verdiep alsook een trap die naar het terras onderaan gaat. Het balkon zou groot genoeg moeten worden om er een tuinset op te plaatsen. Het aanwezige balkon en trap zijn nog in zeer goede staat en hoeven dan waarschijnlijk ook niet afgebroken te worden.

Lucht warmtepomp plaatsen

Plaatsen van 6 toestellen in slaapkamers living en keuken De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas

Ikea keuken plaatsen

Installatie van keuken in huurwoning. Ruimte is reeds leeg en geplafonneerd. Water en electriciteits voorzieningen zullen al correct aanwezig zijn bij de installatie. Keuken in L-Vorm. Het zijn 13 kastjes en 4 elektrische apparaten.

Plaatsen van dampkap in keuken

Dampkap plaatsen: Wij willen een dampkap plaatsen in de keuken en de afvoer hiervoor, want we hebben hier op dit moment geen afvoer naar buiten.

Complete CV installatie

Complete cv installatie plaatsen: Het gaat over een te renoveren kleine woning, twee slaapkamers boven een living beneden keuken en badkamer en slaapkamer. Vloer verwarming en boven radiatoren plus extra verwarming in de badkamer. Vloerverwarming, Airco unit met verwarming, Infrarood panelen, Radiatoren graag advies. Met elektriciteit.

Afbreken schouw en keuken+ afbreek 1,5 meter muur en plaatsen poutrel + valse plafonds

Ik wens een bestaande schouw te laten afbreken en een deel van een scheidingsmuur (naast een bestaande deuropening) te laten weghalen voor het plaatsen van een deels open keuken. Het weg te halen deel is 1,5 meter, in totaal zal de opening dan 2,5 meter zijn. Afbreken van de keuken. Hier dient een poutrel geplaatst te worden. Verder had ik ook graag een vals plafond geplaatst 38 meter.

Keuken plaatsen

Nieuwbouw. Vloer en keuken zijn nog niet geïnstalleerd. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Nieuwe vloer plaatsen Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 6,40 m² Welke keuken onderdelen wenst u te laten plaatsen? : Keukenkasten, Keukenblad, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden

Verwarmingsketel plaatsen

Vervanging van een Feroli ketel type Optimax 25 A bouwjaar 2008. Hebben een externe boiler. Verslag technieker: lek aan hydroblok met CV pomp. Kosten te hoog in verhouding tot waarde toestel. Ketel nodig voor warm water en verwarming van duplex appartement: 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 doucheruimte (klein), 2 x toilet, living +/- 50 m², keuken en hal. Met aardgas.

Partners

Partners van Casius