Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor plaatsen nieuwe keuken:

Plaatsen nieuwe keuken

Uitbreken bestaande keuken. Nieuwbouwkeuken installeren met nieuwe vloer en toestellen.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Berchem-Sainte-Agathe (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen nieuwe keuken uit heel België:

Bijbouw bij te plaatsen

Bijbouw voor keuken en daarop 2 slaapkamers. In en bestaande stal wil ik douche + wc en wasplaats . Architect heb ik die komt normaal volgende week.

Loodgieterij voor 2 badkamers en keuken plaatsen

Kelder - Aansluiting regenwaterput - Leidingen af- en aanvoer naar nieuwe waterput in tuin + regenwater kraan buiten. Afstand: 12 meter. Geul zal klaarliggen Kelder - Afvoer goot voorgeve - Goot voorgevel moet afgeleid worden naar kelder en naar hoofdafvoer gevoerd worden. Gelijkvloers - Doorstrekken afvoer grote badkamer - Afvoer in hoek doortrekken van 1ste naar kelder + doorstrekken in kelder. Gelijkvloers - Sanitair aan- en afvoer in toilet - Afvoer en aanvoer voorzien, WC op regenwater, beide afvoer naar kelder Gelijkvloers - Voorziening keuken Aansluiting koud & warm voor pombak, boiler in kelder (hebben we) voor warm. Koud voor vaatwas (Boiler hebben we, moet gewoon in kelder geplaatst worden)

Lek in keuken herstellen en plaatsen toilet

Ik zit met een (geur)lek in de keuken. Daarnaast zou ik boven een extra toilet willen plaatsen waarbij nog een extra leiding gelegd moet worden.

Aanpassen muren die niet haaks staan

Wij willen een L-vormige keuken laten plaatsen maar blijkbaar staan de muren niet haaks op elkaar.

Buitenmuur uitbreken + poutrel steken om schuifraam in te plaatsen

Ik heb een huis gekocht in Geel centrum en zou graag in mijn keuken een groot schuifraam steken ipv het huidige kleinere raam. Daarvoor zou er wel een stuk van de muur uitgebroken moeten worden en ik vermoed dat er dan ook een poutrel moet gestoken worden om het bovenliggende plat dak te ondersteunen. Zijn dit werken die jullie doen? Indien ja, hoe kan ik een prijsofferte bekomen?

Spatwand keuken in melkglas

Spatwand in de keuken in melkglas plaatsen. Geen afmetingen, schatting 3 meter. Graag ter plaatse komen voor de juiste afmetingen.

Vloertegels plaatsen

Ik wil de oude vloertegels weg en de nieuwe plaatsen in de keuken badkamer,WC,en de inkom gang.

Scheurherstel in keuken + aanpassen loodgieterij voor plaatsing nieuwe keuken

Er wordt in mijn woning een nieuwe keuken geplaatst. Ik zoek een aannemer voor : aanpassen loodgieterij mbt tot plaatsing nieuwe keuken + scheurherstel in muur zichtbaar bij uitbreken oude keukenmeubels. Deze scheur zit niet enkel in het pleisterwerk, maar ook in het metselwerk. Verder heb ik aan het buitenterras (nabij keuken) wat betonrot , wat opnieuw moet aangewerkt worden. Eerste aanvraag bij Casius heeft mij niet de gewenste aannemer opgeleverd. Het werk wil ik ook uitbreiden tot aanpassen loodgieterij nieuw te plaatsen keuken, zodat dit samen met het scheurherstel kan uitgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius