Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor plaatsen nieuwe keuken:

Plaatsen nieuwe keuken

Uitbreken bestaande keuken. Nieuwbouwkeuken installeren met nieuwe vloer en toestellen.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Berchem-Sainte-Agathe (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen nieuwe keuken uit heel België:

Draagmuur uitbreken in keuken en poutrel plaatsen

Draagmuur in keuken verwijderen. En poutrel plaatsen.

Houten werkblad vernieuwen

Oppervlakte van de keuken is 8. 5 lopende meter aan 60 cm breed met een uitsparing van gootsteen en fornuis. Renoveren van keukenblad, spoelbak en kraan Houten werkblad vervangen door graniet of keramisch en andere gootsteen plaatsen.

Aansluiten riolering en aardgasketel plaatsen

Het betreft een kleine woning met 2 slaapkamers, badkamer, living, keuken, eetkamer * aansluiting op riolering( is momenteel nog niet =woning van 1930) *plaatsing van ketel + verwarming/water( ±6 radiatoren), verwarming op gas

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil graag de living met de toekomstige keuken verbinden door een draagmuur uit te breken en een poutrel te plaatsen. De draagmuur heeft een totale lengte van 4 meter en ondersteund de vloer van het eerste verdiep. De muur staat tussen 2 andere muren waarop de poutrel kan komen te liggen.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Wij willen, graag 3 steunmuren, 2 kleinere en een langere, laten uitbreken. In de plaats willen we dan graag telkens een poutrel steken om zo twee keer een open keuken te verkrijgen. Een poutrel zal moeten rusten op 1 steunkolom en 1 zijmuur.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Graag wil ik een gedeelte van een draagmuur tussen de keuken en de eetplaats laten uitbreken. In de plaats zou ik graag een poutrel laten steken.

Nieuwe keuken plaatsen met keukeneiland

Nieuwe vloer plaatsen, Nieuw plafond plaatsen, Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Leidingwerk (elektra, water, gas), Afbraak bestaande keuken, Verlichting, Verwarming, Ventilatie Oppervlakte van de keuken : 5 m op 4,80 m een lange wand van 5 m met daartegenover een kookeiland. Met alle inbouwtoestellen. Keuken met kookeiland en tafel eraan die wel autonoom kan bestaan. Een greeploze keuken uit massieve eik.

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Wij zouden graag onze muur tussen keuken en living eruit willen. Deze muur is 158 cm breed en 140 cm hoog. In de plaats van de muur willen we graag een steunbalk laten steken.

Partners

Partners van Casius