Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor plaatsen nieuwe keuken:

Plaatsen nieuwe keuken

Uitbreken bestaande keuken. Nieuwbouwkeuken installeren met nieuwe vloer en toestellen.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Berchem-Sainte-Agathe (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen nieuwe keuken uit heel België:

Warmtepomp installeren

Verwarmen van bestaand huis waarbij bovenverdieping 1 grote ruimte is. In totaal 180 vierkante meter woonoppervlak. Verwarmen van keuken, woonkamer en bovenverdieping plus 3 kleinere kamers (2 slaapkamers en badkamer). In woonkamer komt ook inbouw gaskachel. Indien mogelijk (? ) graag buiteninstallatie van warmtepomp plaatsen op plat dak van de garage. Opgegeven adres is niet adres waar installatie zou gebeuren. Momenteel verwarmen we met elektrische installatie.

Complete renovatie appartement

Renovatie van appartement. Ongeveer 60 m². Nieuwe vloer steken. Hvac plaatsen. Elektriciteit plaatsen. Schilderwerken. Nieuwe badkamer en keuken plaatsen.

Chape leggen en tegels plaatsen

Graag wil ik een nieuwe vloer in de keuken. Nu liggen de tegels gewoon op zand. Zou deze op chape willen of beton. Ongeveer 24 m².

Complete CV installatie plaatsen met 7 radiatoren

Plaatsing van een CV-ketel in een oude woning, die momenteel gerenoveerd wordt. De ketel moet nog geplaatst worden en in elke kamer zou er een radiator moeten komen. Er is momenteel nog niks van CV geplaatst, de vorige eigenaars verwarmden elektrisch en met een gaskachel. De buizen moeten nog gelegd worden. Er zou CV moeten komen in 5 slaapkamers, woonkamer en keuken. Er is wel aansluiting op aardgas aanwezig.

Uitbreken tegelvloer en egaliseren om parket te plaatsen

Uitbreken van 35 m² tegelvloer. Plinten verwijderen tegen Gyproc muur. Tegels afslijpen bij de overgang naar de keuken en de gang. Egaliseren van de vloer. Om er daarna parket over te kunnen leggen. Het soort parket moet nog aangekocht worden, dit te bespreken met de vakman ter plaatse.

Uitbreken vloer en plaatsen van vloerverwarming

Ik wil mijn vloer in de woonruimte en keuken (+- 55 à 60m2) uitbreken om eventueel te voor zien in vloerverwarming. De vloerverwarming dient ook gelegd te worden. Chappen en vloeren zijn reeds uitbesteed. Het was de bedoeling om eerst enkel de vloer uit te breken om daarna een nieuwe te plaatsen maar overwegen nu toch om vloerverwarming te plaatsen. Ik heb reeds een container besteld op 8 juli.

Plaatsen van trekkap op schouw

Wij hebben onze schoorsteen gedeeltelijk afgebroken en zouden nu het resterend deel als uitlaat voor onze dampkap willen gebruiken. In de schoorsteen zitten potten, en er ligt een deksteen op de schouw, maar geen trekkap. Wij zouden graag een trekkap laten plaatsen, voor onze keuken geïnstalleerd wordt ( op 10 juli)

Volledige renovatie woning

Renovatiewerken van onze woning: -inrichten zolder en verhogen roostering en verwarming plaatsen: douchekamer, slaapkamer, logeerkamer -traphal: trap plaatsen, gyproc muur plaatsen traphal -renovatie keuken + uitbreken muur tussen Keuken en living ( nieuwe keuken plaatsen stijl cottage) -renovatie badkamer (uitbreken en vernieuwen , 3 op 4 m) -nieuwe ramen, deuren, rolluiken in pvc -conform maken electriciteit -laminaat living/gang ( ongeveer oppervlake ?)

Partners

Partners van Casius