Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gat vergroten in buitenmuur en dampkap plaatsen:

Gat vergroten in buitenmuur en dampkap plaatsen

Dampkap met externe motor buiten plaatsen. Afvoer van 8cm vergroten naar 18cm. Interne afvoerbuis vervangen naar 18cm.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Brussel (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat vergroten in buitenmuur en dampkap plaatsen uit heel België:

Plannen voor verbouwingen

1. We zouden graag van onze zolder een slaapkamer + badkamer van maken. Het grond is in beton en we moeten een nieuwe gat in de vloer maken en een nieuwe trap plaatsen. 2. Is het mogelijk om een schoorsteen weg te halen alleen maar in de living zonder die te bereken in de bovenste verdieping + zolder ? 3. We zouden graag het gat (de arcade) de scheiding tussen de salon en de eetkamer vergroten. 4. We zouden graag de deuren weg halen die de scheiding doet tussen de eetkamer en de veranda verwijderen om alles te openen. 5. We zouden ook graag de muur verwijderen die tussen de eetkamer en de keuken is om ervan een open keuken ervan te maken. 7. Verandadak vervangen (plastiek dak) met dakpannen

Keuken van een kantoorruimte vernieuwen en uitbreiden

Ik wil een bestaande keuken in kantoor vergroten door een muur van 2 x 1,70 meter uit te breken. A Hiernaast moet men de afwerking van het gat verzorgen. Men moet ook de huidige keuken en tegels uitbreken om de muur opnieuw te bezetten. Hiernaast ook schilderen, opnieuw monteren en ook een dampkap voorzien.

Uitbreken steunmuur en plaatsen steunbalk

Ik wil een bestaand raam vergroten naar een raam van 3m op 2m10 . Gat moet hiervoor groter gemaakt worden en er moet een steunbalk geplaatst worden.

Vaste trap plaatsen en vergroten van opening

Ik wil graag een vaste houten trap (ongeveer 80 cm breed en 4m lang) laten plaatsen naar de zolder. Dit kan tussen 2 muren maar 1 muur kan ook weg (gyproc). Het gat in de zolder moet vergroot worden. (houten vloer)

Zoldertrap verplaatsen en opening vergroten

Zoldertrap op maat maken: met kwart draai. Momenteel hebben we een klassieke zoldertrap (luik), maar willen een vaste trap plaatsen, eigenlijk een vaste trap verplaatsen. We zouden het huidige zoldergat willen verplaatsen en een groter gat maken voor een vaste trap.

Binnen- en buitenmuur metsen, steunmuur stuk verwijderen en steunbalk steken

Ik wil een stuk van een steunmuur uitbreken en een steunbalk plaatsen om een ruimte te vergroten. Er moeten 2 nieuwe binnenmuren en 1 buitenmuur met gat voor deur gemetst worden. Er moet nog een opening in een buitenmuur gemaakt worden met steunbalk om een raam in te plaatsen.

Zoldergat vergroten en vaste trap installeren

We willen graag de bestaande trap laten vervangen en in een keer doortrekken naar de zolder. Dit is momenteel een ronde trap naar boven en we willen graag een dichte trap langs de muur naar boven toe. Richting zolder zit momenteel alleen maar een vlizotrap en het gat daarvan zal groter gemaakt moeten worden voor de vaste trap.

Woning: renoveren

De woning in etappes te renoveren. Wat het meest dringende is, is het voorzien van sanitair in de badkamer (die komt vooraan waar nu een spreekkamer is. De afvoer loopst onder de aanpalende gang en water is vooraal aanwezig. Verder is het tweede dringende het herzetten van wat nu badkamer en keuken is en daar een volledige keuken voorzien, heel licht verhoogde roofing. Geen uitbreiding naar achter. + het vergroten van het gat tusen de living en de toekomstige keuken. Elektriciteit wordt door een kennis in orde gebracht. Dit uiteraard in samenspraak met julie. Ik heb alles opgemeten, beschik over een klein plan uit het stadsarchief, epc waarde en advies van de niet-gekeurde elektriciteit. Meest dringende is de badkamer.