Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Schaarbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Schaarbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Schaarbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Schaarbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Schaarbeek:

Renover keuken na waterschade

Ik zoek een aannemer die de renovatie van mijn keuken kan onder handen nemen, gaat om een oppervlakte van 10 m². Er is waterschade aan o.a. keukenkasten, boiler, muur, plafond, moluren. Graag iemand die aanspreekpunt kan zijn voor alle uit te voeren werken.

Dampkap plaatsen met terugslagklep

Plaatsen van een dampkap (model onderbouw) Plaatsen van een terugslagklep .

Keuken uitbreken

Ik wil een bestaande keuken uitbreken. In totaal is er één zijde van 245cm en eentje van 200cm. De keuken zou ook moeten worden verwijderd uit het appartement. De machines, een oven, afwasmachine en frigo mogen gehouden worden mits compensatie prijs.

Wij hebben een volledig keukenproject en ...

Wij hebben een volledig keukenproject en zouden graag een offerte ontvangen van een renovatie specialist met ervaring in keukeninrichtingen. We twijfelen nog over het gedeeltelijk uitbreken van één of 2 steunmuren, maar hebben nog geen beroep gedaan op een architect. Graag kregen we van de vakman concrete raad om de scenario's te concretiseren.