Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Limburg.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: nieuwe keuken plaatsen in uitbouw, keuken verbouwen, keukenblad in dekton plaatsen en wand in dekton, dekton werkbladen keuken, installeren keuken beperkte oppervlakte, inox spatwand, betonnen werkbladen keuken, keukenwerkblad plaatsen, keukenblad vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Limburg:

maandag 19 december 2016

Verbouwing keuken

Had graag vakman voor uitbreken van muurtje tussen keuken en living,nieuwe plafond keuken en living en aansluiting electriciteit en riolering van gootsteen in keuken.
zondag 11 december 2016

Keukendeurtjes en laden vervangen

Keuken deurtjes en ladefronten van moderne keuken vervangen inclusief de lichtlijst en een hoek-regaal. Eventueel zijpanelen zelfde kleurstelling. Er zouden ongeveer een 11 deurtjes moeten worden vervangen en 3 lades. Waarschijnlijk de onder plinten ook. Ter plaatse komen kijken door de vakman om een prijsofferte te maken.
vrijdag 9 december 2016

Keukenblad in beton

De keuken is besteld. Ik ben op zoek naar iemand die een keukenblad in beton kan maken/plaatsen. Afmetingen 4,2 m². Het is een U vorm , best ter plaatse komen kijken. Pas in maart dat de keuken zal worden geplaatst.
woensdag 23 november 2016

Vervanging keukenwerkbladen Dekton

Vervanging van keukenwerkbladen volgens afmetingen in bijlage. Materiaal : DEKTON X GLOSS Halo Solid Collection Keukenblad opgedikt : 38 mm Op de eerste foto is een afbeelding van het onderstel te zien. Is dit stabiel genoeg voor een dergelijk keukenblad?
donderdag 17 november 2016

Keukentablet plaatsen

Wij willen graag een nieuw keukentablet kunststof en nieuwe spoelbak met kraan en een nieuwe afzuiging plaatsen.
donderdag 25 augustus 2016

Werkblad in beton ciré

Graag prijs voor werkblad keuken in beton ciré met geïntegreerde wasbak
woensdag 3 augustus 2016

Vernieuwen keuken

Plaatsen keuken: Zie bijgevoegde plannen. Dektonplaat (lichtgrijs) is vereist. Moderne strakke look. Kleur keuken: wit Toestellen: Miele of gelijkwaardig alternatief.
woensdag 13 juli 2016

Herstellen van keuken na waterschade

Wegens waterschade graag offerte voor herstelling keuken.
dinsdag 31 mei 2016

Offerte herstelling keukenkasten na waterschade

Door zware regenval is er water binnengekomen via het dak in mijn keukenkasten. Enkele keukenkasten, het werkblad, de plinten en afwerkingslatten beginnen op te zwellen van het water. Liefst ter plaatse komen om een zo gedetailleerd mogelijk overzicht te krijgen van de schade. De offerte dient uiteraard ook voor verzekeringsaangifte. Graag offertes voor herstelling.
dinsdag 17 mei 2016

Keuken vernieuwen

We willen een moderne witte keuken met een houten werkblad. Graag willen we zowel tegen de muur als losstaand een werkblad hebben. Tegen de muur zouden we graag het kookvuur hebben met een kastenwand. In het midden een spoelbak met eventueel ovens en vaatwasser.
vrijdag 4 maart 2016

Keuken achterwand te plaatsen

Voorlopig in gedachten: Glazen keukenachterwand glasx 800 mm => 1 uitsparing voor 2 stopcontacten + schakelaar (1 geheel) Glas 2: 2250 x 800 mm => 1 uitsparing voor 2 stopcontacten + extra => 1 uitsparing voor 2 stopcontacten + uitsparing dampkap
donderdag 25 februari 2016

Keukenblad te vervangen

Wens keukenblad te vervangen naar graniet of dekton toe. Dikte blad = 3 cm. Keukenblad bestaat uit twee delen rechthoekig aan elkaar geplaatst. Deel een is 237 cm lang en 60 cm breed met uitsparing voor dubbele spoelbak. Deel twee is 186 cm lang en 60 cm breed met uitsparing voor inductieplaat. Spoelbak en inductieplaat zijn opbouw en blijven. Aan de rugzijde wordt lijst van 543 cm lang en 6 cm hoog voorzien.Foto's en plan ter beschikking.
zaterdag 13 februari 2016

Keuken vernieuwen

Graag andere fronten en lades. Deze kunnen niet geverfd worden. Er zit folie op !
vrijdag 12 februari 2016

Renovatie van de keuken

Willen keuken renoveren:nieuwe deurtjes en dampkap dienen vervangen te worden... elk advies is welkom. Beste prijs/kwaliteit graag. Liefst bezoek ter plaatse.
donderdag 4 februari 2016

Plaatsen van keukentablet

Ik had graag de prijs van een keukentablet van 2400 x 620 mm. Graag ter plaatse komen kijken voor bespreken van tablet.
dinsdag 12 januari 2016

Maken van een keuken

Keuken van 6m lengte en 4m breedte. Hoge kastenwand over de breedte van de keuken. Loodrecht hierop komt een keukeneiland met inductievuur en enkele spoelbak (hieronder afwasmachine). Op het einde van het eiland zou zitruimte voor 3 à 4 personen moeten zijn, ofwel met krukjes zodat het blad doorloopt, ofwel met stoelen, waarbij het blad van de tafel lager ligt. Het plan is beschikbaar
zondag 10 januari 2016

Werkblad maken in een nieuwbouwkeuken

Betreft een werkblad plaatsen: Wij zijn momenteel bezig met een nieuwbouwproject, waarbij we specifiek op zoek zijn naar een moderne keuken (incl. Eiland). Over het ontwerp van de keuken zijn we al uit. Alleen zijn we nog specifiek op zoek naar een werkblad voor ons wit (mat) keukeneiland. Onze voorkeur ging uit naar ook een wit werkblad waarbij we dachten aan Dekton of Corian. Dit voor een opp. 3,60 m * 1,20 m. In dit eiland worden ook een inductiekookplaat en een spoelbak verwerkt. Waarvan we graag de spoelbak in onderbouw hadden willen plaatsen of in hetzelfde materiaal (zie Corian) hadden willen doortrekken zoals op jullie foto's terug te zien is. Kan u ons enige prijsindicatie bezorgen van beide mogelijkheden en evt. Nog bijkomende info? Daar deze materialen ons nog onbekend zijn.
zondag 10 januari 2016

Keukenapparatuur en gasleiding installeren

Ik wil mijn 5 grote keukenapparaten verhuizen (keukenapparatuur werkt op gas moet misschien in nieuwe woning nieuwe leidingen gelegd worden.)
dinsdag 5 januari 2016

Keuken plaatsen met bijhorende inbouwtoestellen

Prijsofferte voor een standaardkeuken in L-vorm met ingebouwde oven, gasvuur, dubbele spoelbak,vaatwas. Kleur: maakt niet uit. Het adres bij tel.contact.
dinsdag 17 november 2015

Maken van een keuken

1 hoge keukenkastenwand van net geen 4 m en een groot keukeneiland met 3 à 4 zitplaatsen. De ruimte is 4 m x 6 m.
zaterdag 14 november 2015

Maken van een keuken

Bovenkastjes tot plafond onderkastjes telkens 4 van 0,6 m en een werkblad plaatsen. Bovenaan tegen kastje rechts boven een blok van vier en in het kastje van de afwasmachine. Kastje spoelbak 2 keer 0,6 links spoelbak + kraan rechts afwasmachine Plafond vernieuwen afzuiging naar buiten langwerpig gasvuur. De wanden grote tegels stop contacten aan het blad blok van 4. Graag ter plaatse komen kijken voor idee. * Adres na te vragen door de vakman.
dinsdag 27 oktober 2015

Maken van een keuken

Afmetingen keuken: 604 x 686 cm. Aan beide kopse kanten wordt een kastenwand geplaatst (niet binnen offerte te voorzien). Vrije ruimte is dus 604 x 566 cm. Graag prijs voor keukeneiland met spoelbak (groot + klein) en gasvuur. Eiland te voorzien van kastruimte (60 cm diep) aan beide zijden. Afzuiging niet te voorzien. Zie bijgevoegd plan keuken.Plan ter beschikking.
dinsdag 20 oktober 2015

Vernieuwing tablet-spoelbak- kookplaat

Vernieuwing tablet-spoelbak- kookplaat
vrijdag 18 september 2015

Keuken nieuwbouwwoning

Ik ben op zoek naar offertes voor een keuken in onze nieuwbouw. De ruimte bedraagt 3,05 x 3,41m. Opstelling in U-vorm. (zie bijlage)
maandag 24 augustus 2015

Ikea keuken plaatsen

Wij gaan een keuken bestellen bij Ikea (2 kolomkasten voor micro, oven en frigo), een rij van totaal 4 onderkasten tegen muur (inclusief vaatwasser) en een eiland van 160x100 inclusief inductie kookplaat en dampkap. Ik zou graag een offerte ontvangen voor volledige plaatsing en installatie van de toestellen. Alvast bedankt!