Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Limburg.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken afbreken en achteraf opnieuw plaatsen, keuken renoveren, vernieuwen van keuken, keuken aanpassen en installeren, nieuw werkblad in bestaande keuken integreren, plaatsen van graniet keukenblad, vervangen van werkblad en kraan, keukenkasten en klinken vervangen, hertellen muren, vloeren en keukenuitrusting na waterschade, vervangen van het keukenblad, keuken renoveren, plaatsen keukenblad en installeren spoelbak en gasplaat, monteren van keuken inclusief toestellen, blad van keukenaanrecht herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Limburg:

dinsdag 23 mei 2017

Nieuwe keuken en eiland plaatsen

Het plaatsen van een nieuwe keuken en eventueel ook een uitbreiding voor een keukeneiland te plaatsen.
zaterdag 29 april 2017

Ontwerp van keuken

Wens graag een ontwerp van een nieuwe keuken. Modern maar toch gezellig, warm. Praktisch en onderhoudsvriendelijk. 5.50 x 3m - + L-vorm 3m
maandag 27 maart 2017

Keuken in U opstelling met inbouwtoestellen

Keuken in U opstelling. Materialen van goede kwaliteit maar met ernstige prijskwaliteitsverhouding. Degelijke toestellen met 5 jaar garantie en goede naservice (vaatwas, kookplaat, oven, microgolf, koelkast), Inox handgrepen, schouwdampkap, dubbele spoelbak, kraan. Geen hoogglans.
maandag 13 maart 2017

Nieuwe keuken plaatsen met inbouwtoestellen

Een zwarte gebeitste massief houten fronten kastenwand van maximum 3,3m breed tot aan het plafond dat 2,70m hoog is. Diepvries en koelkast onder elkaar. Grote oven en combi-oven op gelijke hoogte centraal langs elkaar in de kastenwand en een omkaderde uitsparing voor een losstaand Nespresso apparraat en dergelijke. Een even lang schiereiland dat links (met rug naar kastenwand) de muur raakt en waarin van links naar recht de kookplaat met 5 vuren, vaatwas machine en spoelbak ingewerkt zijn. Een zwart dekton werkblad en massief houten fronten in het eiland alsook een uitsparing voor 2 krukjes langs elkaar tegenover de kookplaat. Een ladenkastje onder elke oven en een ladenkast met verdieping voor ketels, pannen en kruiden onder de kookplaat. Ontwerp en plaatsing.
zaterdag 11 maart 2017

Renovatie van de keuken

Ik heb een keuken waar de folie op de deuren beginnen op te zwellen. Wat is de goedkoopste manier om deze deuren te renoveren? Folie of spuiten.? vb een deur van 60x70 wat zou dit mij kosten?
donderdag 23 februari 2017

Keuken renoveren

Ik wil graag een nieuw werkblad in de keuken. Materiaal in overleg met de vakman.
donderdag 9 februari 2017

Renoveren van de keuken

Wat is mogelijk om de keuken te renoveren. 1 muur 3.5m met onder- (7 deurtjes) en bovenkasten. (7 deurtjes) en lades Uitzicht - naturel houtstructuur (maar geen echt hout) - schilderen? nieuwe deurtjes? wat zijn de mogelijkheden?
vrijdag 3 februari 2017

Spatwand plaatsen in keuken

Graag hadden we prijs ontvangen voor het plaatsen van 2 spatwanden. 1 aan het inductievuur van 900 x 715 en 1 aan de pompbak van 1765 x 325. De spatwanden hadden we het liefst in een grijstint gezien.
woensdag 25 januari 2017

Vervangen van keukentablet en kookplaat en micro oven

Vervangen keukentablet+kookplaat+micro oven. Kunststof materiaal graag. Bespreekbaar met de vakman, alsook graag prijsofferte.
maandag 19 december 2016

Verbouwing keuken

Had graag vakman voor uitbreken van muurtje tussen keuken en living,nieuwe plafond keuken en living en aansluiting electriciteit en riolering van gootsteen in keuken.
zondag 11 december 2016

Keukendeurtjes en laden vervangen

Keuken deurtjes en ladefronten van moderne keuken vervangen inclusief de lichtlijst en een hoek-regaal. Eventueel zijpanelen zelfde kleurstelling. Er zouden ongeveer een 11 deurtjes moeten worden vervangen en 3 lades. Waarschijnlijk de onder plinten ook. Ter plaatse komen kijken door de vakman om een prijsofferte te maken.
vrijdag 9 december 2016

Keukenblad in beton

De keuken is besteld. Ik ben op zoek naar iemand die een keukenblad in beton kan maken/plaatsen. Afmetingen 4,2 m². Het is een U vorm , best ter plaatse komen kijken. Pas in maart dat de keuken zal worden geplaatst.
woensdag 23 november 2016

Vervanging keukenwerkbladen Dekton

Vervanging van keukenwerkbladen volgens afmetingen in bijlage. Materiaal : DEKTON X GLOSS Halo Solid Collection Keukenblad opgedikt : 38 mm Op de eerste foto is een afbeelding van het onderstel te zien. Is dit stabiel genoeg voor een dergelijk keukenblad?
donderdag 17 november 2016

Keukentablet plaatsen

Wij willen graag een nieuw keukentablet kunststof en nieuwe spoelbak met kraan en een nieuwe afzuiging plaatsen.
donderdag 25 augustus 2016

Werkblad in beton ciré

Graag prijs voor werkblad keuken in beton ciré met geïntegreerde wasbak
woensdag 3 augustus 2016

Vernieuwen keuken

Plaatsen keuken: Zie bijgevoegde plannen. Dektonplaat (lichtgrijs) is vereist. Moderne strakke look. Kleur keuken: wit Toestellen: Miele of gelijkwaardig alternatief.
woensdag 13 juli 2016

Herstellen van keuken na waterschade

Wegens waterschade graag offerte voor herstelling keuken.
dinsdag 31 mei 2016

Offerte herstelling keukenkasten na waterschade

Door zware regenval is er water binnengekomen via het dak in mijn keukenkasten. Enkele keukenkasten, het werkblad, de plinten en afwerkingslatten beginnen op te zwellen van het water. Liefst ter plaatse komen om een zo gedetailleerd mogelijk overzicht te krijgen van de schade. De offerte dient uiteraard ook voor verzekeringsaangifte. Graag offertes voor herstelling.
dinsdag 17 mei 2016

Keuken vernieuwen

We willen een moderne witte keuken met een houten werkblad. Graag willen we zowel tegen de muur als losstaand een werkblad hebben. Tegen de muur zouden we graag het kookvuur hebben met een kastenwand. In het midden een spoelbak met eventueel ovens en vaatwasser.
vrijdag 4 maart 2016

Keuken achterwand te plaatsen

Voorlopig in gedachten: Glazen keukenachterwand glasx 800 mm => 1 uitsparing voor 2 stopcontacten + schakelaar (1 geheel) Glas 2: 2250 x 800 mm => 1 uitsparing voor 2 stopcontacten + extra => 1 uitsparing voor 2 stopcontacten + uitsparing dampkap
donderdag 25 februari 2016

Keukenblad te vervangen

Wens keukenblad te vervangen naar graniet of dekton toe. Dikte blad = 3 cm. Keukenblad bestaat uit twee delen rechthoekig aan elkaar geplaatst. Deel een is 237 cm lang en 60 cm breed met uitsparing voor dubbele spoelbak. Deel twee is 186 cm lang en 60 cm breed met uitsparing voor inductieplaat. Spoelbak en inductieplaat zijn opbouw en blijven. Aan de rugzijde wordt lijst van 543 cm lang en 6 cm hoog voorzien.Foto's en plan ter beschikking.
zaterdag 13 februari 2016

Keuken vernieuwen

Graag andere fronten en lades. Deze kunnen niet geverfd worden. Er zit folie op !
vrijdag 12 februari 2016

Renovatie van de keuken

Willen keuken renoveren:nieuwe deurtjes en dampkap dienen vervangen te worden... elk advies is welkom. Beste prijs/kwaliteit graag. Liefst bezoek ter plaatse.
donderdag 4 februari 2016

Plaatsen van keukentablet

Ik had graag de prijs van een keukentablet van 2400 x 620 mm. Graag ter plaatse komen kijken voor bespreken van tablet.
dinsdag 12 januari 2016

Maken van een keuken

Keuken van 6m lengte en 4m breedte. Hoge kastenwand over de breedte van de keuken. Loodrecht hierop komt een keukeneiland met inductievuur en enkele spoelbak (hieronder afwasmachine). Op het einde van het eiland zou zitruimte voor 3 à 4 personen moeten zijn, ofwel met krukjes zodat het blad doorloopt, ofwel met stoelen, waarbij het blad van de tafel lager ligt. Het plan is beschikbaar

Partners

Partners van Casius