Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een keukenspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Limburg:

zaterdag 21 juli 2018

Koelkast inbouwen in keukenkast met ventilatierooster

Een koelkast zou ingebouwd moeten worden in keukenkastje. Opening kastje moet licht worden verhoogd (van 50 naar ca. 52 cm). Verluchtingsrooster maken. De kastruimte is 51 cm breed, 53 cm diep. Koelkast is 43.5 cm breed, 47 cm diep.
maandag 16 juli 2018

Keuken op maat plaatsen in nieuwbouw woning

Keuken plaatsen met inbouwtoestellen voor een nieuwbouwwoning. De afmetingen zijn 420 × 360× 420 dit is een keuken in een U vorm. Graag een witte moderne keuken zonder grepen. Graag een blinkende uitvoering.
woensdag 4 juli 2018

Eiken keuken verven/zandstralen

Wij willen onze eiken keuken graag renoveren zowel binnen als buitenkant, zandstralen, verven een andere kleur geven.
vrijdag 29 juni 2018

Composiet werkblad plaatsen

Composiet werkblad plaatsen van 3.10 meter op 4.50 meter.
donderdag 28 juni 2018

Composiet werkblad in keuken plaatsen

Ik wens een composietblad te plaatsen op mijn betegelde keuken. Lengte 6 m, 60 cm breed met 3 uitsparingen( vuur,pompbak en kast)
donderdag 21 juni 2018

Keukenblad vervangen in graniet

Keukenblad vervangen graniet blad zwart glanzend, L-vorm Afmetingen 201-60 recht stuk/34-28 klein stukje verwarmingsroosters ingewerkt.
woensdag 13 juni 2018

Herstelling keukenkasten na waterschade

Waterschade in mijn keuken. Bouwjaar 1992 Graag herstelling en bestek voor de verzekering. Keukenkasten zijn beschadigd.
maandag 14 mei 2018

Keuken renoveren

Graag willen wij van twee keukens eentje maken. Letterlijk eentje verplaatsen van A naar B en de korpussen behouden, en waar nu de bestaande keuken staat ook de korpussen houden. Ook nog het plaatsen van het kookeiland waar het fornuis inpast . De keuken is 35m² groot . Landelijke stijl.
maandag 14 mei 2018

Werkblad of eiland plaatsen

Werkblad keuken plaatsen Graag een L Vorm Alles aankopen via de vakman
dinsdag 8 mei 2018

Keukenkasten zandstralen

We hebben interesse om onze keuken (eikenhout) te laten zandstralen. De keuken telt ongeveer 15grotere kastdeuren en 7 kleine lades. De keuken is ongeveer 12m²
dinsdag 8 mei 2018

Nieuwe keuken plaatsen is aangekocht.

Ik heb een opmeet plan. Vormgeveing is L vorm 5mx3m. Hoogte 2m. Afwerken tegen plafond met paneel.
woensdag 25 april 2018

Keuken renoveren

Wij willen onze keuken renoveren. Een tablet en spatwand in volgende materialen plaatsen : Dekton Kelya natural collection of zwarte marmer met witte ader in een matte afwerking . Tablet is: 240 x 60 X 12 mm (1 uitsparing voor onderbouw spoelbak + 1 uitsparing voor kraan ) / opkant = 240 x 102 x .. als nodig is ( 2 uitsparingen voor stopcontacten ) .
maandag 16 april 2018

Wasbak en keukenkasten vervangen

We willen keukenkasten vervangen en ook een nieuwe wasbak in de keuken plaatsen. Ook moet men enkele stopcontacten vervangen.
dinsdag 27 maart 2018

Renovatie van bestaande keuken

Wij willen een gedeeltelijke keukenrenovatie met eventueel een bijkomend meubel voor nieuwe toestellen. Het keuken blad moet behouden blijven, deze is in samenhang van afwerking van de vensterbanken ( Graniet) - eventueel nieuwe deuren met handvatten. - nieuwe kast voor toestellen ,
zaterdag 17 maart 2018

Dampkap Smeg plaatsen

Ik wil een dampkap van Smeg plaatsen, deze heb ik nog nite aangekocht. Men moet de dampkap schuin afzagen en korter maken zodat men deze perfect kan plaatsen in mijn schuin dak.
vrijdag 2 maart 2018

Keuken plaatsen met keukeneiland en inbouwtoestellen

Oppervlakte is 16 m² keuken. Moderne stijl. Keukenkasten, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Keukenblad Er is een muur over een lengte van 3,5 meter voor kasten waarin ook frigo en de ovens moeten komen. Verder is er plaats voor een eiland van 2,80 meter op 1,10 meter. Hier zou kookplaat, gootsteen en afwasmachine moeten komen. Dampkap tegen plafond.
woensdag 21 februari 2018

Houten werkblad vernieuwen

Oppervlakte van de keuken is 8. 5 lopende meter aan 60 cm breed met een uitsparing van gootsteen en fornuis. Renoveren van keukenblad, spoelbak en kraan Houten werkblad vervangen door graniet of keramisch en andere gootsteen plaatsen.
donderdag 8 februari 2018

Keuken plaatsen

Ik zoek iemand die een compleet nieuwe keuken met volledig apparatuur inbegrepen. Tegen de muur zouden we een kastenwand met koelkast, oven en microgolf willen waar ook het kookgedeelte zich bevindt. In het midden van onze keuken zouden we graag een eiland van ongeveer 8 m² willen met het afwasgedeelte geïntegreerd. Het gaat om een keuken van 18 m². Er moet ook nog leidingwerken, elektriciteitswerken en dergelijke gebeuren.
woensdag 7 februari 2018

Keuken renoveren met keukeneiland

Complete keuken renovatie uitvoeren: Stijl Cottage en moderne stijl. Dit is een L vorm, met schuine kanten. Graag een keukeneiland-zit eiland met krukken waar je aan kan zitten. Micogolf oven, oven , vaatwas, damkamp. Er staat momenteel een keuken, graag komen kijken ter plaatsen.
zondag 4 februari 2018

Keukenkastjes vervangen

Alle keukenkastjes van keuken vervangen. 13 kastjes en 5 laden.
donderdag 25 januari 2018

Keukenrenovatie

Keukendeurtjes en keukenblad vervangen. Wit hout. 30 kastjes. keukenblad in graniet.
dinsdag 16 januari 2018

Keukenblad vervangen

Keukenblad in kunststof vervangen is totaal versleten. keukenblad in houtlook plaatsen
zondag 24 december 2017

Dekton keukenblad plaatsen

Het betreft een nieuwbouwwoning. De keuken wordt geplaatst, nadien kan het tablet opgemeten worden Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Andere De oppervlakte van het kookeiland van 2840 x 1200 mm met 2 zijwanden tot op de grond van 1200 x 950 mm Dit werkblad is met uitsparing vd kookplaat. Bijkomend aanrecht van 1750 x 600 mm met uitsparing spoelbak + groeven verlek Keukenblad
maandag 18 december 2017

Keuken uitbreiden en deels renoveren

Ik wil graag onze keuken wat uitbreiden/renoveren. Hiervoor wil een een keukeneiland en een afwaseiland plaatsen. Hiernaast moeten er ook enkele nieuwe kasten komen en enkele gasleidingen worden gelegd.
maandag 27 november 2017

Dampkap installeren in keuken en bekasting aanpassen

Er moet een nieuwe inbouw dampkap geïnstalleerd worden in onze keuken. Deze is groter dan de huidige, waardoor het montage gat (in hout) groter gemaakt moet worden. Tevens willen we de motor achter de keukenmuur in de garage geplaatst hebben.

Partners

Partners van Casius