Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Genk:

Waterschade in keuken herstellen

Herstelling schade na goedkeuring door verzekering: lak afvoerbuis, plafond + vloer, houten onderleggers, keukenkasten...

Leveren en plaatsen van Neolith Zaha stone keukenwerkblad

Materiaal Zaha Stone Keramiek 12 mm opgedikt tot 4 cm Afmeting: 366*120 cm Spoelbak uitsparing onderbouw 80 cm Kookplaat uitsparing opbouw 80 cm 2 x flip stopcontacten 122*88mm 1 kraan uitsparing bezorgen, montage en opmeting

Werkblad plaatsen

Werkblad voor een nieuwe keuken leveren en plaatsen 525Lx60B Het liefst in zwart of antraciet. Materiaal nog niet beslist.

Ikea Keuken plaatsen

Graag het plaatsen van een Ikea Keuken in nieuwbouwwoning met toestellen en zonder blad.

Keuken uitbreiden en deels renoveren

Ik wil graag onze keuken wat uitbreiden/renoveren. Hiervoor wil een een keukeneiland en een afwaseiland plaatsen. Hiernaast moeten er ook enkele nieuwe kasten komen en enkele gasleidingen worden gelegd.

Volledig nieuwe keuken plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een nieuwe keuken op maat. Keukenkasten tot plafond van +- 5 m lang met 1 van de kasten eigenlijk een verborgen pivoterende deur naar de berging. Keukeneiland van 3,20 m met nog een eettafel tegenaan waar 6 mensen rond kunnen zitten. Er dient ook verlichting geplaatst te worden. Oppervlakte ongeveer 40 m². Al het materiaal dient nog aangekocht te worden in samenspraak met de vakman.

Renovatie van de keuken

Ik heb een keuken waar de folie op de deuren beginnen op te zwellen. Wat is de goedkoopste manier om deze deuren te renoveren? Folie of spuiten.? vb een deur van 60x70 wat zou dit mij kosten?

Werkblad in beton ciré

Graag prijs voor werkblad keuken in beton ciré met geïntegreerde wasbak

Demontage toonzaalkeuken

Demontage van een toonzaalkeuken te Genk op 24 juni. Let op enkel die datum is mogelijk! + eventueel transport

Plaatsen van hoogglans keuken

Hoogglans witte keuken met eiland en apparatuur van Miele: kookplaat, elektrische vaatwasmachine, afzuigkap, inbouw magnetron en oven, Amerikaanse koelkast.