Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor waterschade in keuken herstellen:

Waterschade in keuken herstellen

Herstelling schade na goedkeuring door verzekering: lak afvoerbuis, plafond + vloer, houten onderleggers, keukenkasten...
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade in keuken herstellen uit heel België:

Plat dak herstellen

Waterschade in keuken en lek in plat dak erboven herstellen. Water sijpelt via plafond binnen vermoedelijk door plat dak.

Dak of gevel herstellen na waterschade aan koepel

Sinds ik in mijn woning woon, heb ik geregeld water binnen aan een dakraam in mijn keuken. Ondertussen heb ik al verschillende acties ondernomen, maar het blijft binnen regen. Dit gebeurt enkel bij een combinatie hevige wind en hevige regen (slagregen). Het is op een punt waar 2 daken en een gevel samenkomen waardoor ik momenteel niet weet waar het probleem zich situeert. Ik wil in eerste instantie het probleem zelf aanpakken (lek dichten). Daarna zal ook het pleisterwerk aan de koepel moeten hersteld worden (maar daarvoor moet ik wachten op de verzekeringen).

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Binnen pleisterwerk na waterschade 15m² Schilderen living plafond +-70m², muren +- 26 lopende meter Schilderen keuken plafond +-16m² , muren +-7 lopende meter hoogte 2,75m Vervangen raamdorpels schuiframen in travertin 12 m

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Opsporen lek en schade van 2mx3m herstellen in keuken, steunmuur en plafond.

Herstellen muren en plafond na waterschade

Ik heb waterschade in plafond en muur in de keuken. Ik zoek een vakman voor de herstellingswerken.

Schade door lek in muur herstellen

Lekdetectie badkamer en eventueel plat dak. In de muur van de badkamer zit een lek in een leiding. Die muur is betegeld, maar aan de andere kant hangt behang, dus daar is al wat schade zichtbaar. Naar beneden toe in de keuken zijn ook al sporen van waterschade te zien. Oppervlakte is voorlopig nog klein. Verder is op het dak een klein beetje schade door een plaatje dat is weggewaaid.

Renover keuken na waterschade

Ik zoek een aannemer die de renovatie van mijn keuken kan onder handen nemen, gaat om een oppervlakte van 10 m². Er is waterschade aan o.a. keukenkasten, boiler, muur, plafond, moluren. Graag iemand die aanspreekpunt kan zijn voor alle uit te voeren werken.

Laminaat herstellen herleggen na waterschade

Laminaat in keuken en living vervangen over een oppervlakte van 4,75 m2 + een aansluitend gedeelte in het keuken onder de keukentafel van 6 m2 of in totaal 10,75 m2. De plinten mogen blijven maar moeten eerst uitgebroken worden over een lengte van +- 7 lm. de openstaande zijkanten van de keukenkasten en bar die aan de onderkant wat opengegaan zijn door het vocht zijn een bijkomend probleem?