Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Hasselt heel eenvoudig en snel in contact met een keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Hasselt u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Hasselt of directe omgeving.

120 klanten uit Hasselt bevelen een bij Casius in Hasselt aangesloten keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hasselt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: strakke keuken met keukeneiland plaatsen, nieuwe keuken met toestellen plaatsen, keukenwerkblad renoveren, keuken uitbreken en vernieuwen en muurtje uitbreken, keuken renoveren, keuken renoveren, keuken plaatsen landelijke stijl, vernieuwen keukenkasten door waterlek, keukeneiland maken, keuken renoveren, keuken renoveren, keuken renoveren, toog op maat maken, keukenblad Neolith plaatsen, werkblad vervangen en nieuw blad keukeneiland plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Hasselt:

Keukenblad in beton

De keuken is besteld. Ik ben op zoek naar iemand die een keukenblad in beton kan maken/plaatsen. Afmetingen 4,2 m². Het is een U vorm , best ter plaatse komen kijken. Pas in maart dat de keuken zal worden geplaatst.

Keuken plaatsen met bijhorende inbouwtoestellen

Prijsofferte voor een standaardkeuken in L-vorm met ingebouwde oven, gasvuur, dubbele spoelbak,vaatwas. Kleur: maakt niet uit. Het adres bij tel.contact.

Maken van een keuken

Afmetingen keuken: 604 x 686 cm. Aan beide kopse kanten wordt een kastenwand geplaatst (niet binnen offerte te voorzien). Vrije ruimte is dus 604 x 566 cm. Graag prijs voor keukeneiland met spoelbak (groot + klein) en gasvuur. Eiland te voorzien van kastruimte (60 cm diep) aan beide zijden. Afzuiging niet te voorzien. Zie bijgevoegd plan keuken.Plan ter beschikking.

Houten keukeneiland plaatsen

Wij zijn op zoek naar een steigerhouten of houten keukeneiland met aan de ene kant (Links) 4 grote schuiven diepte 60 cm aan de andere kant (rechts) een mogelijkheid met open leggers diepte 40 cm en aan de voorkant een zit mogelijkheid met stoelen aan de langere zijde (zitkrukken) net zo hoog als aan een bar afmetingen +/- 110 cm op 180 cm en hoogte +/- 95 cm zou u ons een offerte kunnen sturen

Vervangen keukenblad bestaande keuken

Het keukenblad van een bestaande hoekkeuken dient vervangen te worden. De opdracht houdt volgende werken in: - verwijderen oud keukenblad - maken nieuw keukenblad (bladen te verkrijgen bij Brico, Gamma, Hubo) in L vorm (totale lengte: 3. 80m) - uitzagen van ruimte voor spoelbak en kookplaat - afwerken Adresgegevens bij afspraak.

Renovatie keuken

Plaatsen/inbouwen van fornuis, vervangen werkblad, installatie vaatwasmachine, evt ook vervangen toilet in badkamer

plaatsen van spatplaten

plaatsen van spatplaten

Tekenen, maken en plaatsen van nieuwe ...

Tekenen, maken en plaatsen van nieuwe keuken.

ik wil graag mijn keuken verplaatsen. De ...

ik wil graag mijn keuken verplaatsen. De wand waartegen ik de keuken wil, daar is geen electriciteit of water voorzien, dus dat moet nog gelegd of omgeleid. Ook de dampkap.

in de keuken staan 3 deuren. veel plaats ...

in de keuken staan 3 deuren. veel plaats verlies