Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Hasselt of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor gelijkaardige projecten:
renovatie van bestaande keuken, keukenblad in nieuwbouwkeuken plaatsen, keuken renoveren, werkblad in laminaat op maat maken, dekton werkblad plaatsen, vaatwas en frigo inbouwen in bestaande keuken, keukenwerkblad vernieuwen, nieuw keukenblad plaatsen, wasbak en keukenkasten vervangen, herstelling keuken na waterlek, nieuwe dampkap plaatsen, afzuiging dampkap verplaasten, herstel luifel boven keukenkasten, keukenwerkblad ceram herstellen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Hasselt:

Wasbak en keukenkasten vervangen

We willen keukenkasten vervangen en ook een nieuwe wasbak in de keuken plaatsen. Ook moet men enkele stopcontacten vervangen.

Keukenblad in beton

De keuken is besteld. Ik ben op zoek naar iemand die een keukenblad in beton kan maken/plaatsen. Afmetingen 4,2 m². Het is een U vorm , best ter plaatse komen kijken. Pas in maart dat de keuken zal worden geplaatst.

Keuken plaatsen met bijhorende inbouwtoestellen

Prijsofferte voor een standaardkeuken in L-vorm met ingebouwde oven, gasvuur, dubbele spoelbak,vaatwas. Kleur: maakt niet uit. Het adres bij tel.contact.

Maken van een keuken

Afmetingen keuken: 604 x 686 cm. Aan beide kopse kanten wordt een kastenwand geplaatst (niet binnen offerte te voorzien). Vrije ruimte is dus 604 x 566 cm. Graag prijs voor keukeneiland met spoelbak (groot + klein) en gasvuur. Eiland te voorzien van kastruimte (60 cm diep) aan beide zijden. Afzuiging niet te voorzien. Zie bijgevoegd plan keuken.Plan ter beschikking.

Houten keukeneiland plaatsen

Wij zijn op zoek naar een steigerhouten of houten keukeneiland met aan de ene kant (Links) 4 grote schuiven diepte 60 cm aan de andere kant (rechts) een mogelijkheid met open leggers diepte 40 cm en aan de voorkant een zit mogelijkheid met stoelen aan de langere zijde (zitkrukken) net zo hoog als aan een bar afmetingen +/- 110 cm op 180 cm en hoogte +/- 95 cm zou u ons een offerte kunnen sturen

Vervangen keukenblad bestaande keuken

Het keukenblad van een bestaande hoekkeuken dient vervangen te worden. De opdracht houdt volgende werken in: - verwijderen oud keukenblad - maken nieuw keukenblad (bladen te verkrijgen bij Brico, Gamma, Hubo) in L vorm (totale lengte: 3. 80m) - uitzagen van ruimte voor spoelbak en kookplaat - afwerken Adresgegevens bij afspraak.

Renovatie keuken

Plaatsen/inbouwen van fornuis, vervangen werkblad, installatie vaatwasmachine, evt ook vervangen toilet in badkamer

plaatsen van spatplaten

plaatsen van spatplaten

Tekenen, maken en plaatsen van nieuwe ...

Tekenen, maken en plaatsen van nieuwe keuken.

ik wil graag mijn keuken verplaatsen. De ...

ik wil graag mijn keuken verplaatsen. De wand waartegen ik de keuken wil, daar is geen electriciteit of water voorzien, dus dat moet nog gelegd of omgeleid. Ook de dampkap.

in de keuken staan 3 deuren. veel plaats ...

in de keuken staan 3 deuren. veel plaats verlies