Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor nieuwe keuken zetten:

Nieuwe keuken zetten

Vernieuwen van keuken in appartement op 2 de verdieping. Toegang gemakkelijk bereikbaar via raam. Oppervlakte : 2m op 5m. Keuken helemaal afbreken Toestellen er uit + nieuw afwasmachine aansluiten Nieuw kookvuur aansluiten Nieuwe keuken installeren met robuust werkblad Dampkap recuperen of nieuw zetten. Nieuwe frigo en inbouw microgolf + oven Misschien halfhoog muurtje tussen living en keuken nog 1 meter verlagen zodat die een keukeneiland wordt.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Hasselt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe keuken zetten uit heel België:

Regularisatie en bijbouwen

We zouden graag onze keuken regulariseren en een badkamer bijbouwen. En zouden ook graag een carport zetten. Hebben kadasterplan opgevraagd en zelf plattegrond getekend in huidige toestand

Kluswerken uitvoeren

In een appartement moeten enkele klussen worden uitgevoerd. Plafonds schilderen, plinten zetten, keuken afkasten.

Bepleisteren muren

pleisteren muren lengte 4,70 op 1.45 hoogte x2 (beide zijde van de keuken) vanwege afbraak tegels + muur effen zetten om nieuwe keuken tegen te plaatsen en te schilderen in een appartement in Gent.

Uittekenen bouwontwerp aanbouw

Aan mijn huis wil ik een nieuwe achterbouw zetten. Afmetingen ong 10 m x 4.6 m ( L x B ). Ik zou willen werken met houtskeletbouw en een plat dak met 2 lichtkoepels. Indeling zou zijn keuken , 1 berging , 1 ruimte voor de boiler etc. De doorgang van de living nu naar de nieuwe achterbouw moet vergroot worden dus daar moet een poutrelle in.

Gasleiding verlengen tot in keuken voor aansluiting gasfornuis

Ik wil mij gasbuis verlengen want bij het zetten van een nieuwe keuken is mijn inrichting veranderd. Ik heb een gasfornuis maar nog geen kopere buizen of verlengdraad om deze aan de plaat aan te sluiten. De te overbruggen lengte is ongeveer 3m. De gas zou in mijn kruipkelder moeten doorgetrokken worden. Er is reeds een holte om naar boven te komen.

Aanbouw veranda met keuken

We hebben een veranda maar willende deze opnieuw zetten. Er moet een plat dak op met lichtkoepels en hij moet breder worden We denken aan veel glas, tevens willen we in een deel van de veranda een keuken in bouwen. vloer verwarming. veel zelf doen. afbraak werkzaamheden doen we zelf. we zoeken liefst iemand die ons kan aansturen. De afbeeldingen zijn van hoe het moet worden en hoe het nu is. We willen en grote eetkamer en een keuken. als het bevalt hebben we nog een paar grote klussen in de toekomst.

Nieuwe tegelvloer leggen

Graag vloeren van +/- 80 m² op het gelijkvloers voor een renovatieproject. Er is vloerverwarming aanwezig. Ook zetten van stenen plinten. We willen een volkeramische vloer van 60 x 60 zonder dorpels. Dit in hall, living, keuken, wc en wasplaats.

Uitbreken gaskachel en plaatsen cv op pelletketel

Momenteel hebben we een vrijstaande gaskachel in de keuken, een inbouw in de woonkamer en een vrijstaande op 1 slaapkamer. Graag had ik de inbouwgaskachel laten verwijderen aangezien die niet meer werkt. Pelletketel te zetten voor centrale verwarming en ook radiatoren en collectoren.