Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Aanpassen keukenkasten voor vaatwasser" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanpassen keukenkasten voor vaatwasser:

Keuken renoveren

Ik heb wateroverlast gehad waardoor de muren in mijn keuken nat zijn. Mijn muren, het plafond en de tegels dienen herstelt te worden. Oppervlakte van de keuken bedraagt ongeveer 15m². Als het gaat om de keuken zelf moeten volgende zaken vervangen worden: keukenblad vervangen, nieuwe spatwand, keukenkasten herstellen / schilderen, apparatuur vervangen (dampkap, kookplaat, oven, koelkast, diepvries,...), plafond, vloer of wanden aanpassen.

Aanpassen keuken door vervanging van koelkast

Koelkast is vervangen, daardoor moeten er keukenkasten aangepast en bijgezet worden.

Aanpassen keukenkasten voor vaatwasser

Aanpassing keuken voor plaatsen vaatwasser. Kraan en afvoer zijn reeds voorzien. Vooral aanpassing van bestaande keukenkasten is hier van toepassing.

Renoveren van keuken

Installeren van keuken.Volledig alles vernieuwen, betegeling, vloeren, keukenkasten aanpassen leidingen.

Renovatie keuken

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het verwijderen van de oude wandtegels, plaatsen nieuwe wandtegels (+/- 6m²), plaatsen nieuw werkblad, nieuwe kraan en spoelbak, aanpassen keukenkasten (zoals verwijderen sierplanken, keukendeurtjes rechtzetten)