Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Afwerken van een IKEA keukenframe" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afwerken van een IKEA keukenframe:

Afwerken van een IKEA keukenframe

onze aannemer heeft ons met een half afgewerkte keuken laten zitten deze ruimte dient nog verder te worden afgewerkt. Het werkblad is er maar de gootsteen is niet gefixeerd, er zijn geen laden in de keuken ingebouwd en er moet nog een stuk muur boven de gootsteen betegeld worden. Het gaat om een laminaten keuken van IKEA in een keukenruimte van in totaal 8m².

Ikea Keuken afwerken en plaatsen stenen werkblad

Ik zoek iemand die onze keuken kan afwerken met het resterend Ikea materiaal dat we hier nog hebben (zelf ben ik niet zo handig), een deel van de plinten, kastdeuren, laden ... liggen hier al 5 jaar te wachten op installeren. Daarnaast onze voorlopige betonplex plaat aanrechtblad vervangen door stenen werkblad (blauwsteen of graniet), ook op het aanrecht eiland (dus 2 werkbladen nodig) + installatie van een nieuwe keukenkraan. Te realiseren voor 30 december! Woning is net 5 jaar oud is nu nog aan 6% tarief. Graag vrijblijvende afspraak met offerte.

Afwerken montage keuken

Wij zijn op zoek naar iemand die de gyproc in de keuken verder kan afwerken en de keuken verder kan plaatsen (kasten zijn te plaatse en reeds gemonteerd). Het betreft een Ikea keuken.

Plaatsen van een IKEA keuken. Keuken is ...

Plaatsen van een IKEA keuken. Keuken is aangekocht en wordt geleverd op 14 mei.Wij zoeken iemand die deze professioneel kan plaatsen en afwerken.