Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Afwerken van keuken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afwerken van keuken:

Afwerken van keuken

Wij hebben zelf onze keuken geïnstalleerd, maar de afwerking willen we over laten aan de specialisten. Betreft plaatsen van werkblad, plinten, heraansluiten dampkap, kast voor vaatwasser maken, spatwand plaatsen.

Nieuwe keuken plaatsen is aangekocht.

Ik heb een opmeet plan. Vormgeveing is L vorm 5mx3m. Hoogte 2m. Afwerken tegen plafond met paneel.

Keuken plaatsen op maat inclusief toestellen

Nieuwe L vormige keuken, bij voorkeur op maat. Mix moderne/rustieke stijl. Geen kook eiland. Want afwerken met tegels, stucwerk ... De oppervlakte van de keuken is 2,5 op 5,5. Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden plaatsen.

Keuken spatplaat plaatsen

Eind vorig jaar hebben wij nieuwe keuken geplaatst en nu moet afwerking nog gebeuren. Momenteel zijn we opzoek naar: glazen spatplaat (in 1 kleur) van 1860 x 465 mm met 2x2 stopcontacten. Nu zijn er nog andere werken (afwerken muren/plafond/ ... ) die moeten gebeuren en wie weet .. Graag een eerste richtprijs voor de spatplaat.

Wijziging indeling keukenkast

Keukenkast openzagen en afwerken, zodat oven erin kan. Vast ingebouwde kast, keuken.

Vernieuwen van bestaande keuken

We willen onze bestaande keuken helemaal vernieuwen. Er is een ruimte van 25 m², de eigenlijke keuken, maar dan is er nog een inloopkast en ruimte aan een achterdeur die we met planken willen afwerken. Volledige nieuwe inrichting met nieuwe kasten, misschien ook een nieuwe vloer. Eventueel ook betegelen van de muur. Graag ter plaatse komen kijken voor idee en advies.

Muren van cateringkeuken afwerken volgens HACCP-normen

Ik ben een cateringbedrijf: - En ben op zoek naar een bedrijf die de muren van de keuken volledig volgens HACCP-normen kan afwerken. - Graag enkele voorstellen met verschillende materialen. - Plafond en vloer is niet nodig. Graag de werken beginnen rond juni 2016. Graag ter plaatse komen kijken.

Afwerken van de keuken

Graag had ik mijn keuken laten afwerken: tegels plaatsen, onderstel van keukenkasten afwerken. Daarnaast had ik graag barsten in de muren laten herstellen.