Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Afwerken keukenkasten tot plafond met mdf" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afwerken keukenkasten tot plafond met mdf:

Afwerken keukenkasten tot plafond met mdf

De ruimte boven de keukenkasten tot plafond op te vullen in MDF met reliëf. Dit kan later dan worden geschilderd in gewenste kleur.

Keuken plaatsen op maat inclusief toestellen

Nieuwe L vormige keuken, bij voorkeur op maat. Mix moderne/rustieke stijl. Geen kook eiland. Want afwerken met tegels, stucwerk ... De oppervlakte van de keuken is 2,5 op 5,5. Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden plaatsen.

Afwerken van de keuken

Graag had ik mijn keuken laten afwerken: tegels plaatsen, onderstel van keukenkasten afwerken. Daarnaast had ik graag barsten in de muren laten herstellen.

Afwerken keukenkasten tot plafond met MDF

Er is zopas een keuken geplaatst waarbij we graag nog de bovenkasten hadden dicht gewerkt tot aan het plafond met MDF. Het gaat om ongeveer 1200 op 1600 cm (hoek). Vanaf 14 januari 2016 kan er in gewerkt worden.

afwerken keuken: - plafond afwerken + ...

afwerken keuken: - plafond afwerken + ingebouwde spotjes plaatsen - afwerken boven keukenkasten in mdf - afwerken boven raam in mdf - een beetje electriciteit