Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Afzuiging dampkap verplaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afzuiging dampkap verplaatsen:

Herstellen of vervangen ingebouwde dampkap

Dampkap is ongeveer 5j oud en is ingebouwd in de keukenkast. Geen idee van afmetingen of merk. Bij het aanzetten alleen een licht gezoem maar geen damp afzuiging, ik vermoed dat de motor stuk is.

Afzuiging dampkap verplaatsen

De afzuiging van de dampkap moet men naar omhoog verplaatsen.

Voorbereidingen voor nieuwe keuken uitvoeren

Half september komen ze onze nieuwe keuken plaatsen. Wij zoeken nog iemand voor elektriciteits aanpassingen, waterleiding eventueel en doorgang in plat dak voor afzuiging dampkap de totale oppervlakte van de keuken is 4,5x5,5 m

Afzuiging dampkap verplaasten

Men komt een nieuwe keuken plaatsen en de afzuiging van de dampkap moet men verplaatsen.

Boren gat door buitenmuur voor dampkap afzuiging

Voor het plaatsen van de keuken moet er nog een gat worden geboord voor uitlaat dampkap. Volgens de 'keukenman' moest ik hier een aannemer voor contacteren.

Gat voor dampkap boren

Voor een nieuwe dampkap afzuiging zou een gat van 130 mm diameter door de buitenmuur geboord moeten worden. De afzuiging komt in de zijgevel; dus best van buiten naar binnen boren is mogelijk. De keuken is op de gelijkvloers.

Leveren en plaatsen van een keuken in L ...

Leveren en plaatsen van een keuken in L met kookplaat, dampkap en inox-afwasbak. Standaard materiaal voor een huurappartement. Kompleet met kraanwerk en met muurtegels afgewerkt tussen de meubels. Muurdoorboring voor afzuiging dampkap nog te maken in spouwmuur. Momenteel zijn de muren gewoon bepleisterd en zijn alle nutsleidingen aanwezig. Wil samen met de vakman een keuze maken. Er is nog een identiek project in Alsemberg.