Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Dampkap en afvoerbuis vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dampkap en afvoerbuis vervangen:

Dampkap en afvoerbuis vervangen

We hebben net een huis gekocht, de keuken is nog in goede staat maar de dampkap werkt niet meer goed en is heel vuil na jaren slecht onderhoud. We willen dan ook een nieuwe dampkap plaatsen maar zouden ineens ook de buis willen vervangen waardoor de lucht afgevoerd wordt aangezien deze waarschijnlijk ook extreem vuil zal zijn.

Afvoer dampkap vervangen

We zijn een horeca bedrijf en willen onze afvoerbuis v/d dampkap vervangen.

Dampkap herstellen of vervangen plus afvoerbuis vervangen

De dampkap in de keuken werkt niet meer goed. Het kan zijn dat een nieuwe geplaatst moeten worden, en eventueel moet ook de afzuigbuis vervangen worden door een buis die naar buiten afzuigt (wat nu niet het geval is). Het gaat om een kleine keuken in een appartement.

Plaatsen afvoerbuis dampkap

Plaatsen van een afvoerbuis naar zijkant van huis toe. Vertrekkend vanuit de dampkap.

Dampkap leveren en plaatsen

In een oud huisje wil ik een degelijke dampkap plaatsen boven het fornuis. De afvoerbuis kan recht naar omhoog door het dak naar buiten