Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Dampkap plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij keukenspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met keukenspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Dampkap plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.

Voor goede en betaalbare keukenspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Dampkap plaatsen:

Keukenwerkbladen in Dekton plaatsen

Heb een 30 jaar oude eiken keuken. Wil het werkblad en ook de muurwand vervangen (nu tegeltjes) met Dekton en ook afwasbak en kraan vervangen, plus nieuwe dampkap, microgolf en ijskast.

Nieuwe keuken installeren en plaatsen tijdloos design

Eigenlijk is het gewoon een L keuken die we nodig hebben, dit met zowel onderaan als bovenaan kasten. Het enige wat we heel belangrijk vinden is dat het zeer degelijk materiaal moet zijn. We staan nu met een landelijke eiken keuken en zouden gaan voor een strak tijdloos design met inbouwtoestellen. Liefst zonder of met weinig mogelijk hand vaten, keuken in L vorm. Inductieplaat, koelkast , frigo, dampkap. Graag advies en prijsofferte, ter plaatse komen kijken door een vakman.

Plaatsen van keuken met inbouwtoestellen

Keuken in nieuwbouw plaatsen: We willen een keuken plaatsen in de aanbouw van ons huis. Afmetingen: 250 cm x 260 cm. Ideaal zou een U-opstelling zijn met aan muur 1 (260 cm) kolomkasten met oven, ijskast, microgolfoven en hangkasten. Tegen de middelste muur (250 cm) de kookplaat met daaronder lades en dampkap erboven. Tegen de 3 e muur (260 cm) een spoelbak en vaatwas. In de derde muur is er een raam van 120 cm breed. Moderne en design keuken , geen blinkend maar mat. Een combinatie van hout en witte kasten. Graag een vakman ter plaatse komen , exact opmeten en prijs maken. De nieuwbouw staat er nog niet, nog mee beginnen, zie plannen.

Dampkap plaatsen

Ik wil gewoon een nieuwe dampkap in een oude keuken.

Afbreken van bestaande keuken en plaatsen nieuwe keuken

De bestaande keuken moet worden afgebroken. Dit houdt in: - toestellen (enkele spoelbak, oven, dampkap, vuur,.. ) - ingebouwde kasten - tegels tegen de muur De nieuwe keuken heeft in het bijzonder - de dampkap die via het raam wordt aangesloten. Het appartement bevindt zich op het 6de verdiep, idealiter gaat het verwijderen van de reeds afgebroken keuken en het plaatsen (tot in het appartement brengen van de toestellen/kasten) gepaard. Bijzonder is dat bij afbraak de muurtegels moeten worden verwijderd en dus de keukenmuren moeten worden gereinigd/gepleisterd/..

Vervangen van de keuken door witte keuken met werkblad en wand dekton

Ik zou graag de bestaande keuken (zie foto's) vervangen door een nieuwe witte keuken ,al dan niet in hoogglans, het werkblad en achterwand in dekton. Met een geïntegreerde vaatwasser, ijskast/diepvries en een combioven, mijn voorkeur gaat uit naar Miele. De dampkap en het gastoestel met 5 bekken zijn nog vrij nieuw en wens ik te behouden. Zoals u ziet bevindt er zich een ontbijttafel aan de gelijklopende lange wand. De doorkijk hierboven wordt verlaagt tot op tafelhoogte. Hier mag een andere tafel komen die dan over het muurtje komt; misschien ook in dekton? Aan de linkerkant van deze tafel een hoge kast; onderaan staat de watermeter, erboven een stuk open kast (of met roldeur) om koffieapparaat enz in te plaatsen.

Volledige nieuwe keuken met keukeneiland plaatsen-leidingwerk-dampkap

We zouden graag een deel van de woonkamer inrichten met een keukeneiland (volledig nieuw gemaakt dus). Het enige probleem waarmee we zitten is de dampkap (aangezien daarboven gewoon kamers zijn) en we weten niet goed of dit dus mogelijk is voor een keukeneiland. De bestaande keuken zouden we dan zelf volledig afbreken. Kunnen jullie ons ongeveer een prijsbestek opmaken voor een volledig nieuwe keuken + plaatsing dampkap + leidingwerk.

Plaatsen nieuwe dampkap en gootsteen

Ik heb een nieuwe dampkap nodig in mijn keuken alsook een nieuwe gootsteen ( de kraan valt bijna door het houten blad ) zelf ben ik mindervalide & kan deze werken niet alleen aan .