Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Dampkap plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij keukenspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met keukenspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Dampkap plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.

Voor goede en betaalbare keukenspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Dampkap plaatsen:

Dampkap plaatsen

Ik wil gewoon een nieuwe dampkap in een oude keuken.

Afbreken van bestaande keuken en plaatsen nieuwe keuken

De bestaande keuken moet worden afgebroken. Dit houdt in: - toestellen (enkele spoelbak, oven, dampkap, vuur,.. ) - ingebouwde kasten - tegels tegen de muur De nieuwe keuken heeft in het bijzonder - de dampkap die via het raam wordt aangesloten. Het appartement bevindt zich op het 6de verdiep, idealiter gaat het verwijderen van de reeds afgebroken keuken en het plaatsen (tot in het appartement brengen van de toestellen/kasten) gepaard. Bijzonder is dat bij afbraak de muurtegels moeten worden verwijderd en dus de keukenmuren moeten worden gereinigd/gepleisterd/..

Vervangen van de keuken door witte keuken met werkblad en wand dekton

Ik zou graag de bestaande keuken (zie foto's) vervangen door een nieuwe witte keuken ,al dan niet in hoogglans, het werkblad en achterwand in dekton. Met een geïntegreerde vaatwasser, ijskast/diepvries en een combioven, mijn voorkeur gaat uit naar Miele. De dampkap en het gastoestel met 5 bekken zijn nog vrij nieuw en wens ik te behouden. Zoals u ziet bevindt er zich een ontbijttafel aan de gelijklopende lange wand. De doorkijk hierboven wordt verlaagt tot op tafelhoogte. Hier mag een andere tafel komen die dan over het muurtje komt; misschien ook in dekton? Aan de linkerkant van deze tafel een hoge kast; onderaan staat de watermeter, erboven een stuk open kast (of met roldeur) om koffieapparaat enz in te plaatsen.

Volledige nieuwe keuken met keukeneiland plaatsen-leidingwerk-dampkap

We zouden graag een deel van de woonkamer inrichten met een keukeneiland (volledig nieuw gemaakt dus). Het enige probleem waarmee we zitten is de dampkap (aangezien daarboven gewoon kamers zijn) en we weten niet goed of dit dus mogelijk is voor een keukeneiland. De bestaande keuken zouden we dan zelf volledig afbreken. Kunnen jullie ons ongeveer een prijsbestek opmaken voor een volledig nieuwe keuken + plaatsing dampkap + leidingwerk.

Plaatsen nieuwe dampkap en gootsteen

Ik heb een nieuwe dampkap nodig in mijn keuken alsook een nieuwe gootsteen ( de kraan valt bijna door het houten blad ) zelf ben ik mindervalide & kan deze werken niet alleen aan .

Plaatsen van moderne, strakke keuken

- Een moderne keuken met strakke lijnen, houtmotief panelen eventueel met bepaalde panelen in hoogglans. - Silestone of graniet werkblad, inductiekookplaat, inox spoelbak (anderhalf met afdruipsectie) - Inbouw ijskast, oven, en vaatwas, dampkap met zelfcirculatie (geen afzuig voorzien) eventueel offerte zonder en met toestellen. - Aan het eiland moet een verhoog komen aan de buitenzijde waar 2 barkrukken kunnen staan voor te eten . Er zijn geen hoekkasten nodig, zowel het kookgedeelte met bekasting en het eiland zijn rechte stukken. - Ik zo graag een opstelling hebben naast het kookgedeelte met schuifkasten waar eventueel een externe microgolf kan worden geplaatst. Zie foto's voor de situatie in de nieuwbouw.

Keuken achterwand te plaatsen

Voorlopig in gedachten: Glazen keukenachterwand glasx 800 mm => 1 uitsparing voor 2 stopcontacten + schakelaar (1 geheel) Glas 2: 2250 x 800 mm => 1 uitsparing voor 2 stopcontacten + extra => 1 uitsparing voor 2 stopcontacten + uitsparing dampkap

Keuken renoveren

Open keuken op een appartement ,5 de verdiep. Vier onderkasten 2 lades inbrengen. Vaatwasser , ijskast vervangen en dampkap vervangen, oven vervangen en op ooghoogte plaatsen. Elektrisch vuur vervangen door gasvuur.Foto ter beschikking.