Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Deuren van keukenkasten zandstralen en luchtgommen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Deuren van keukenkasten zandstralen en luchtgommen:

Deuren van keukenkasten zandstralen en luchtgommen

Binnen- en buitenzijde van deuren van keukenkasten zandstralen of luchtgommen en eventueel bewerken. Opp. van buitenkant kasten is ong. 7.5m. Demontage en montage kan zelf gebeuren.

Keukenkasten herspuiten en handvaten vervangen

Vakman voor onze keukenkasten te laten spuiten en de handvatten te vervangen. Het betreft 4 kleine schuiven, 4 gemiddelde schuiven, 1 grote schuif, 10 gewone deuren, 1 koelkastdeur en 1 vaatwasdeur.

Keukenkasten vervangen

4m keukenkasten zijn beschadigd door waterschade. Kasten, deuren, schabben, laden en kaders vervangen waar nodig.maatwerk. Netjes afdichten met silicoon. Losse kastdeuren en handvaten terug vastsschroeven. Plaat boven kast vervangen. (foto's in bijlage zijn enkel een gedeelte van de werken).

Keuken renoveren en inbouwtoestellen plaatsen

Vernieuwen van de keuken. De oppervlakte van de keuken is 12 m² : 3. 60 x 3. 34 m. Keukenkasten, Keukenblad, Spoelbak en kraan zouden vernieuwd moeten worden. Ook inbouwtoestellen. Ik heb een tekening gemaakt met aanduiding van vensters, deuren, stopcontacten,water. Ter plaatse komen kijken.

Keukenkasten spuiten in hoogglans

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat de keukenlades en -deuren kan spuiten. Deze zijn nu in melamine beige en zouden hoogglans wit moeten worden. Ongeveer 16 stuks, ongeveer 13 m² , gaten van klinken dienen dichtgemaakt te worden en overspoten. Zijkanten van de kasten en andere zichtbare stukken moeten ter plaatse worden afgewerkt.

Keuken herschilderen en sanitair vernieuwen

Keuken bestaat uit : een blok met afmeting van 3 m l en 86 cm h en 60cm diepte : met 5 deurtjes en bovenaan 5 schuiven +5 schuiven onder elkaar. (+tweedelige afwasbak) een blok met zelfde afmeting ,waarvan 2 kolomkasten en 3 deuren met schuif . Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 16 m2 Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenkasten, Keukenblad, Spoelbak en kraan, Spatwanden, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,...)

Herstel keukenkasten

Ik heb een keuken in L vorm. In de hoek staan twee draaiende volhouten deuren. Een van deze deuren is uit de haak. Ik kan dit niet repareren. Kan U dit maken ? Zelf is mij door mijn handicap ( rug ) dit niet te doen. Keuken uit 2004

Vervangen van deuren keukenkasten

Vervangen van deuren keukenkasten (folie komt los) door nieuwe keukenkasten zonder folie (gelaktdeuren (niet allemaal van gelijke grootte) 3 schuiven. 1 deur op inbouw frigo en 1 deur op inbouw vaatwas. Graag ter plaatse langs komen om een offerte.