Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Ikea keuken plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij keukenspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met keukenspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Ikea keuken plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.

Voor goede en betaalbare keukenspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Ikea keuken plaatsen:

Keukenwerkblad in dekton plaatsen

Keukenwerkblad plaatsen. 4m². Volledig nieuwe keuken van IKEA, hiervoor hebben we een installateur. Dus is enkel voor het werkblad. Graag in dekton sirocco indien mogelijk + plaatsing.

Ikea keuken plaatsen

Installatie van keuken in huurwoning. Ruimte is reeds leeg en geplafonneerd. Water en electriciteits voorzieningen zullen al correct aanwezig zijn bij de installatie. Keuken in L-Vorm. Het zijn 13 kastjes en 4 elektrische apparaten.

Renoveren van keuken

Ik zou nieuwe kastfronten + een nieuw werkblad laten maken (voor Ikea keuken, 3 jaar oud). Een keukeneiland van 1 op 2 meter zou moeten verplaatst worden (horizontaal naar verticaal). Daardoor moeten wateraansluiting voor lavabo en afwasmachine, afzuigkap en frigo ook verplaatst worden. Er moet spatwand achter kookvuur komen.

Keuken aanpassen en installeren

Aanpassingen aan keuken ivm installatie nieuwe keuken: kleine verplaatsing van waterafvoer, gas aansluiting en waterleiding. Stopcontacten verplaatsen (inbouwen). Verwijderen tegels van muur en opnieuw plakken van deze muur (stukadoren). Eventueel ook installatie van de Ikea keuken.

Ikea keuken plaatsen

Ik zou graag een keuken willlen verplaatsen want het is een ouwe keuken. Ik woon in een appartement op het 2de verdiepeng en ik ben de eigenaar .

Keukenwerkblad opmeten en plaatsen

Wij zoeken nog iemand die een werkblad op maat kan maken voor onze nieuwe ikea keuken , de afmetingen zijn ongeveer 371 cm op 64 cm Indien iemand ons kan helpen, horen we het graag

Keuken plaatsen

Nieuwe keuken Ikea te plaatsen.

Ikea keuken plaatsen

Wij zoeken iemand die een Ikea keuken kan installeren. Plan is reeds opgemaakt (zie bijlage) Werkblad moet aangepast worden, want we hebben 1 schuine muur (= langste muur op het plan >>> op het plan staat de muur recht, maar in realiteit loopt deze schuin) Incl. Toestellen aansluiten en afwerking Enkel officiële vakmannen aub. Adres geven we aan de vakman mee.