Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Ikea keuken plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij keukenspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met keukenspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Ikea keuken plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.

Voor goede en betaalbare keukenspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Ikea keuken plaatsen:

Ikea keuken plaatsen

Ik zou graag een keuken willlen verplaatsen want het is een ouwe keuken. Ik woon in een appartement op het 2de verdiepeng en ik ben de eigenaar .

Keukenwerkblad opmeten en plaatsen

Wij zoeken nog iemand die een werkblad op maat kan maken voor onze nieuwe ikea keuken , de afmetingen zijn ongeveer 371 cm op 64 cm Indien iemand ons kan helpen, horen we het graag

Keuken plaatsen

Nieuwe keuken Ikea te plaatsen.

Ikea keuken plaatsen

Wij zoeken iemand die een Ikea keuken kan installeren. Plan is reeds opgemaakt (zie bijlage) Werkblad moet aangepast worden, want we hebben 1 schuine muur (= langste muur op het plan >>> op het plan staat de muur recht, maar in realiteit loopt deze schuin) Incl. Toestellen aansluiten en afwerking Enkel officiële vakmannen aub. Adres geven we aan de vakman mee.

Plaatsen van dekton werkblad-installeren spoelbak-kraan en kookplaat

Een dekton werkblad plaatsen op een nieuwe Ikea keuken, 5 meter dekton. Met installatie van spoelbak, kraan en kookplaat. Werken graag uitvoeren eind september-begin oktober. Wanneer de prijs te hoog is dan zet ik iets anders.

Installatie Ikea Keuken met toestellen

Wij hebben een nieuwe keuken besteld bij ikea en zouden deze graag laten installeren-met induxiekookplaat-vaatwasser- enkel wasbak-afzuigkap-oven. Ikea zelf kan dit pas over 3 maanden..... Graag zouden wij dit door een ervaren plaatser laten installeren tegen eind juli, begin augustus. Indien u ons verder kan helpen horen we het graag.

Ikea keuken plaatsen

Ik ben op zoek naar een geregistreerde aannemer die een Ikea keuken kan plaatsen te Wolvertem in de week van 13 tot 17 juni 2016. Het betreft 6 hoge kolomkasten met bovenkast, 3 onderkasten met lades en 5 bovenkasten.

Ikea keuken monteren

Wij zijn op zoek naar iemand die in de week van 6 juni onze Ikea keuken kan monteren en installeren. Het gaat om 4 kolomkasten, 4 bovenkasten en 14 onderkasten. Alsook het plaatsen van de inbouwvaatwasser.