Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Inbouwen van vaatwasser in bestaande keuken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Inbouwen van vaatwasser in bestaande keuken:

Keukenrenovatie uitvoeren

ik wil mijn keuken renoveren, hier bedoel ik nieuwe keukendeurtjes, nieuw werkblad nieuwe plinten en eventueel vaatwasser inbouwen

Inbouwen van vaatwasser in bestaande keuken

We willen graag een vaatwasser laten installeren in een bestaande keuken. Als het kan in de bestaande kasten naast de kasten van afvoer. Eventueel een afzonderlijke vaatwasser naast de kasten zou ook goed zijn. Ik weet niet of er al een wateraansluiting is voorzien voor een vaatwasser, maar aangezien het in een keuken is, zit dat sowieso niet ver.

Inbouwen van vaatwasser in bestaande keuken plaatsen

Vaatwasser plaatsen in de keuken.

Vaatwasser inbouwen

We willen graag een inbouw vaatwasser laten installeren in een bestaande keuken. Dit op de plaats van een bestaande kast en naast de kasten van afvoer. We hebben nu GEEN vaatwasser. We willen een installateur die de hele klus kan klaren : niet apart een loodgieter / schrijnwerken / elektricien.

Vaatwasser inbouwen in bestaande keuken

Betreft bestaande keuken opgebouwd in modules. Een module kan verwijderd worden (een kast dus). Ruimte die vrij komt is afgemeten om vaatwasser te kunnen plaatsen. Probleem: Water af- en toevoer liggen iets neer dan een meter van de aansluitingen van de vaatwasser. We zoeken iemand om de nodige aansluitingen te voorzien en de vaatwasser vervolgens te plaatsen en aansluiten.

Inbouwen van vaatwasser in keuken

Ik ben opzoek naar iemand die mijn nieuwe vaatwasser kan inbouwen in mijn keuken.

Wij zouden graag een vaatwas willen ...

Wij zouden graag een vaatwas willen inbouwen in een kolomkast van 60 cm breed naast de spoelbak. Deze kolomkast vormt het einde van de keukenmuur en we hebben hier nog 15 cm speling voor we tegen het raam zitten. Wij zoeken iemand die onze bestaande kolomkast kan ombouwen zodat we hier een vaatwasser inkrijgen.

inbouwen van ijskast en vaatwasser ...

inbouwen van ijskast en vaatwasser .alsook aanpassen van kastje rond bestaande oven.