Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "inrichten keuken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor inrichten keuken:

Keukens uitbreken en nieuwe plaatsen opmaat

3 keukentjes uitbreken en zo praktisch mogelijk inrichten. Maatwerk dus. Opnieuw tegelen,verlichting en schilderen. Plaatsen van een microgolf per keuken en een semi industrieel afwasmachine. Foto' en afm als bijlage

Inrichten keuken

Open keuken in grote woonruimte (45m2). Lange werkbank (4 meter lengte) met werkblad in wit acrylaat of wit kwartscomposiet en hoge kasten (2 meter lengte). Ingebouwde oven, magnetron, koel/vriescombinatie, vaatwasser, inductiekookplaat. Ingewerkte spoelbak. Kasten in wit hoogglanzend laminaat. Zwarte recirculerende dampkap.

Volledige nieuwe keuken met keukeneiland plaatsen-leidingwerk-dampkap

We zouden graag een deel van de woonkamer inrichten met een keukeneiland (volledig nieuw gemaakt dus). Het enige probleem waarmee we zitten is de dampkap (aangezien daarboven gewoon kamers zijn) en we weten niet goed of dit dus mogelijk is voor een keukeneiland. De bestaande keuken zouden we dan zelf volledig afbreken. Kunnen jullie ons ongeveer een prijsbestek opmaken voor een volledig nieuwe keuken + plaatsing dampkap + leidingwerk.

Inrichten en tekenen van keuken

Ik ben aan een nieuwbouw bezig. (woning bijna klaar) Zitten met een probleem dat wij niet juist weten hoe wij het best kunnen inrichten keuken met eiland+eettafel en salon,wij zijn met 9 thuis,ouders en 7 kinderen,kunnen jullie ons hierbij helpen?

In bestaande woning de huidige plaats ...

In bestaande woning de huidige plaats inrichten als keuken. Half open plaats. Waar nu halfhoog scheidingsmuurtje met wasbak staat, moet een eiland komen. Dampkap (novy inbouw), groot smeggvuur (90 cm breed) heeft zijn plaats. Willen een lange muur vol met ingemaakte praktische kasten. Hebben ook in keuken vloerverwarming, dus rekening mee te houden. Willen eventueel net in de eetplaats (verlenging van muur met ingemaakte kasten keuken) deels gelijkaardige kasten (minder hoog). Elektriciteit, gas, water, afvoer is allemaal aanwezig.

afbraak huidige keuken -uitbreken ...

afbraak huidige keuken -uitbreken vloer-uitbreken plafond- plaatsen nieuwe vloer-plafond inrichten nieuwe keuken met apparaten-nutsvoorzieningen herleggen-verlichting

Ik wil mijn keuken opnieuw inrichten, ...

Ik wil mijn keuken opnieuw inrichten, hiervoor moet een nieuwe gootsteen geplaatst worden, alsook kasten en verlichting.

Ik heb een oud huis gekocht, waar de ...

Ik heb een oud huis gekocht, waar de keuken volledig opnieuw dient ingericht te worden. Er zijn enkel een paar kastjes aanwezig. Naast de inrichting van de keuken zelf zou ik ook graag grotere deuren hebben naar de woonkmer, en een extra opening maken naar de kamer naast de keuken (die ik wil inrichten als eetkamer).