Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Keuken demonteren en herplaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Keuken demonteren en herplaatsen:

Keuken demonteren en herplaatsen

Zoek een vakman om samen met mij een 2dehands aangekochte keuken te demonteren in Antwerpen om deze in de dagen die volgen te herplaatsen in Sint-Stevens-Woluwe.

Keuken demonteren en herplaatsen

Demontage keuken en herplaatsing in nieuw adres. geen aanpassingen voor sanitair en elektriciteit.

Demonteren en terug monteren van de keuken na vochtbehandeling

We hebben een lekdetectie laten uitvoeren voor de muren in de keuken. De keuken moet worden gedemonteerd en nadien terug te monteren. De behandeling van de muren moet dus nog gebeuren.

Ikea keuken plaatsen + ingebouwde vaatwasser

Het plaatsen van 6 Ikea bovenkasten in de keuken (van 60 cm op 60 cm, alsook een ingebouwde dampkap). Bijkomend dient er een inbouw vaatwasmachine te worden geïnstalleerd (met extra zijwand, aangezien de vaatwas zich op een hoek zal bevinden). Er dienen mogelijk kleine sanitaire aanpassingen te gebeuren voor de vaatwas. Er staat thans reeds een Ikea keuken. Het is evenwel de bedoeling om alle bovenkasten en de bestaande dampkap te vervangen (wij zullen de bovenkasten en dampkap zelf demonteren). De overige onderdelen van de keuken zullen worden behouden.

Keuken demonteren en herplaatsen

Recentelijk hebben we een restaurant overgenomen waarvan een volledige keuken geïnstalleerd is, omdat helaas de keukenvloer vervangen dient te worden moet de hele keuken gedemonteerd worden. Er zijn een heleboel losse toestellen maar ook een gasfornuis, twee rational ovens aangesloten op gas, frigo's, vaatwastoestel en dergelijke die wij niet zelf kunnen demonteren. Hiervoor zoeken wij iemand die eerst de keuken kan demonteren en nadat de vloer vervangen is ook de keuken kan monteren.

Diverse renovatiewerken in de keuken

Bestaande keuken demonteren: enkel spoelbak, kookfornuis, oven en tablet moet achteraf terug geplaatst worden in afwachting van de nieuwe keuken. Kasten niet meer terug te plaatsen achteraf. Leidingen vervangen van water en gas. Voorgaande geldt voor 1 muur van 3. 8 meter. Bestaande bezetting verwijderen, injecteren en bepleisteren van de muren. 2 muren van 3. 8 meter. Keuken herplaatsen en terug monteren: spoelbak, kookfornuis, oven en tablet.

Keuken demonteren

Ik ben op zoek naar iemand die begin oktober onze huidige keuken kan demonteren. Het gaat om een keuken van zo'n 18 m² in een U-vorm met daarin de vaatwasmachine en de kookplaat en daarboven de dampkap en 2 kasten. Daarnaast is er een vrijstaand element met daarin de koelkast en de microgolf. De keuken is intussen verkocht en moet gedemonteerd aangeboden worden. De nieuwe keuken is reeds besteld, de plaatsing is daarbij inbegrepen.

Demonteren en na 2 maand herplaatsen keuken

Graag ervaren klusjesman of bedrijf voor keukeninstallatie voor demonteren en in 2e lijn herplaatsen keuken. Daar ik muren voor opstijgend vocht dien te laten injecteren moet mijn Krefelkeuken, nogmaar 2 jaar oud, gedemonteerd worden en nadien na 2-3 maanden opnieuw herplaatst worden. Afmetingen keuken ongeveer 220 op 280 cm.