Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Keuken op maat maken met inbouwtoestellen en eilandje" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Keuken op maat maken met inbouwtoestellen en eilandje:

Werkblad op maat maken

Ik heb 2 granieten werkbladen op maat nodig voor mijn keuken. Het betreft een werkblad van ongeveer 4m x 1m, hierin dienen 2 uitsnijdingen te gebeuren (wastafel en kookfornuis) En een extra werkblad van ongeveer 1m x 2m

Landelijke keuken op maat maken inclusief toestellen

Keukenblad vervangen, nieuwe spatwand, nieuwe keukenkast deuren plaatsen, apparatuur vervangen (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), kraanwerk ook vervangen. Bestaande keuken vervangen in een gerenoveerd huis van 1930. Kasten op maat, ontbijt bar tafel , nieuwe toestellen. We gaan zelf alles uitbreken en de leidingen verleggen of vernieuwen. Graag een landelijke keuken plaatsen. De oppervlakte van de keuken is ongeveer 8 m op 3 meter.

Keuken op maat maken

Betreft een keuken in een nieuwe bijbouw. Binnenmaten zijn 5. 30m op 5. 38 m . Staat in verbinding met eetplaats-leefruimte. Idee was om een werkblad over de gehele lengte te maken dat onder een breed ,laag venster komt met wastafel . Centraal een eiland van ongeveer 3m opm met kookplaat en zitgelegenheid. Tegenover de muur van de wastafel een kastenwand met geïntegreerde tv en diepvries. Stijl is landelijk ,combinatie massief hout-composiet-zwart staal .. De totale oppervlakte van de keuken is 28m²

Keuken in multiplex hout maken

Ik wil graag een keuken op maat laten maken. Ik denk aan multiplex hout als materiaal.

Spatwand op maat maken

Voor mijn nieuw geïnstalleerde keuken met gasvuur ben ik op zoek naar een spanwand die goed tegen hitte kan aangezien het gasvuur op 10 cm van de muur staat. De spat wand moet in een hoek staan waarvan 1 wand 250 mm bedraagt op 55 mm bedraagt en de andere wand 208 mm op 55 mm bedraagt . Er moeten drie uitsnijdingen in de wand komen voor een plaats voor 2 x 2 stopcontacten en 1 x 3 stopcontacten.

Keuken op maat maken

Keuken op maat maken. De toestellen kopen we zelf nadien.

Keuken plaatsen met keukeneiland

Keuken op maat laten plaatsen, een landelijke keuken met alle inbouwtoestellen. Oppervlakte ongeveer 16 m². Het is een L vorm. Met keukeneiland.

Nieuwe keuken plaatsen op maat met inbouwtoestellen

Nieuwe vloer plaatsen, wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Nieuwe keuken plaatsen. Oppervlakte van de keuken is 6,5 m lang. Nieuw keukenblad. Moderne look , eigentijds. Vaatwas, frigo ,dampkap en losstaand fornuis. Voor 1- keramisch werkblad 3500 mm x 7000 mm diepte op 30 mm hoog 2- keramische spatwand 4420 mm x 400 mm hoog op minimale dikte (12? ) lichte marmer look.

Partners

Partners van Casius