Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Keuken verbouwen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij keukenspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met keukenspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Keuken verbouwen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.

Voor goede en betaalbare keukenspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Keuken verbouwen:

Keuken verbouwen

Ik zou aan een bestaande keuken een keukeneiland willen laten toevoegen. Kookplaat of spoelbak zijn niet nodig, wel elektriciteitsaansluiting en eventueel diepvries.

Betonnen werkvlak op maat gieten

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. Er gaat dus ook een nieuwe keuken inkomen. Wij gaan een polybeton in de keuken hebben als vloer en hadden graag ook een betonnen werkvlak dat 'uit de vloer lijkt te komen'. Wij dachten dit in eerste instantie zelf te gieten maar dit lijkt met toch niet evident en had hier graag prijs voor gehad. In bijlage kan u een 3D beeld hebben. De prijs is enkel voor het betonnen werkvlak, de keukenkasten gaan wij zelf voorzien.

Keuken verbouwen

Ik zou aan bestaande keuken een kast willen aanbouwen van H +- 2m10 op 1m20 waar ijskast en diepvries en microgolfoven ingebouwd worden, nieuw werkblad op bestaande keuken, afwasmachine aankopen en plaatsen in bestaande kast en daar stopcontact bijplaatsen. Eventueel ook nieuwe vloer..

Verbouwen keuken

Totaalrenovatie van een keuken in een appartement. Totale oppervlakte keuken : 9 m² Hoogte : 2m60 Elektriciteit, sanitair, bezetting

Verbouwen van keuken

Het plaatsen van een veranda met een nieuwe keuken. Elektriciteit zou ook nog veranderd moeten worden.

Verbouwen van de keuken

Keuken verbouwen naar een landelijke keuken met eiland. 2 deuren verdwijnen en er zal 1 nieuwe doorgang komen. De vloer vervangen naar blauwe hardsteen (of eenzelfde look), waterleiding en verwarmingselement aan te passen, eventueel vloerverwarming. In het eiland komt een dubbele spoelbak, vaatwas en kastjes (geen zitruimte), aan 1 wand van +/- 3 m komt het kookvuur en de ovens, een andere wand +/- 3 m kasten en het eiland zou +/- 2,5 m lang zijn. 1 wand bestaat uit een groot schuifraam, daar komt een tafel 4 personen. In de muur rechts van het schuifraam bevindt zich aan de linkerzijde een deur. Een andere deur bevindt zich er recht tegenover, die zou verdwijnen om alzo zitruimte te creëren aan het raam. Een nieuwe doorgang komt in de hoek schuin over de deur.

Keuken te renoveren

Ik wil de keuken volledig laten verbouwen. Door een lek in het plafond is er nu overal water in de keuken. Het gaat om een betonnen plafond. De keuken heeft een oppervlakte van ongeveer 16 vierkante meter. Herstellen van plafond, pleisterwerken, schilderwerken.

Vergroten keuken

Keuken vergroten en verbouwen tot een modernere keuken. Met kookeiland en een tafel eraan. Kasten rondom tot tegen plafond een zijde en andere zijde met ramen en kasten eronder ( half open woning ). Stukje van wasplaats mee vergroten. Deuren ook te vervangen, 2 stuks, buitendeuren. Bijkomend ook regenput + vernieuwen van riolering.