Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Nieuwe keuken zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe keuken zetten:

Moderne keuken aanpassen

We willen graag een spatwand in de keuken laten zetten. Ook zouden we graag drukkasten hebben die wit zijn. Keukenblad is eventueel maar niet dringend

Spoelbak vervangen en diverse kleine werkjes in keuken

Vervangen van een spoelbak, graag terug merk Franke. Herstellen van een carrousel, deurtjes recht hangen, plinten en achterwand vast zetten.

Nieuwe keuken zetten

Vernieuwen van keuken in appartement op 2 de verdieping. Toegang gemakkelijk bereikbaar via raam. Oppervlakte : 2m op 5m. Keuken helemaal afbreken Toestellen er uit + nieuw afwasmachine aansluiten Nieuw kookvuur aansluiten Nieuwe keuken installeren met robuust werkblad Dampkap recuperen of nieuw zetten. Nieuwe frigo en inbouw microgolf + oven Misschien halfhoog muurtje tussen living en keuken nog 1 meter verlagen zodat die een keukeneiland wordt.

Aanpassen granieten werkbladen voor keuken

Graniet werkblad aanpassen, vermits de opening moet worden vergroot worden om de kookplaat in te zetten.

Plaatsen van nieuwe keuken

Een nieuwe keuken te zetten in ons verbouwingsproject. Moderne keuken met inbouwtoestellen. Graag ter plaatse komen kijken om juist af te meten en prijsofferte op te maken.

Renoveren of plaatsen nieuwe keuken

Keuken te renoveren of volledig een nieuwe zetten. Graag ter plaatse komen kijken. Moderne keuken, met kasten en ingebouwde toestellen.

Maken van nieuwe keuken in landelijke stijl

Wij zetten een nieuwbouw in landelijke - klassieke stijl. Met graag een kookeiland en hierin de spoelbak voorzien. Er moet niet gegeten worden aan het kookeiland. Geen keukentafel, maar eettafel wordt hiervoor voorzien. Diepvries staat op een aparte plaats. Het adres geef ik later mee aan de vakman na telefonische contact.

Herstellingswerk vloer en kast keuken

Een loodgieter gaat een stuk van de vloer van de keuken openen om een lek te herstellen maar ik moet zelf zorgen voor mijn keuken opnieuw in orde te brengen (eventuel de tegels terug zetten en de kast onder de goorsteen ook te herstellen).