Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Keukenblad op maat maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Keukenblad op maat maken:

Keukenblad op maat maken

Graag wit werkblad (keramiek of degelijk alternatief) van 60 x 240cm met 2 cirkelvormige uitsparingen voor opbouw spoelbakken (<50cm) en opbouw gaskookvuur (49x56). Ook onderbouwkasten van 240cm.

Bestaande keuken verplaatsen

De keukenkasten, afwasbak, kookplaat en oven moeten 2 verdiepen hoger geplaatst worden. De afwasbak en kookplaat aansluiten op de bestaande aansluiting water/gas. Ik koop een nieuw keukenblad aan, dat moet op maat gesneden worden. L-vorm, maar de exacte afmetingen ken ik niet uit het hoofd.

Keukenblad op maat maken

Zouden graag een keukeneiland laten installeren. Langs een kant kasten waar ik nog zaken kan in wegzetten. Aan de andere kant 2 planken (open) waar ik toestellen kan opzetten. 120x80 zijn de gewenste afmetingen

Landelijke keuken op maat maken inclusief toestellen

Keukenblad vervangen, nieuwe spatwand, nieuwe keukenkast deuren plaatsen, apparatuur vervangen (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), kraanwerk ook vervangen. Bestaande keuken vervangen in een gerenoveerd huis van 1930. Kasten op maat, ontbijt bar tafel , nieuwe toestellen. We gaan zelf alles uitbreken en de leidingen verleggen of vernieuwen. Graag een landelijke keuken plaatsen. De oppervlakte van de keuken is ongeveer 8 m op 3 meter.

Aanpassen van keukenblad in L vorm

Ik heb 2 houten keukenbladen 1mx 2. Deze moet op maat afgekort en aangepast worden in L vorm .

Dekton werkblad op maat

Ik wens een dekton keukenblad voor mijn keukeneiland. Dit werkblad moet 2.40 m lang zijn en 1,20 m breed. Ook de zijkanten van het eiland zouden in dekton moeten zijn, dat dit bij wijze van spreke doorloopt. Uitsparing voor 2 spoelbakken van 45cm en graag afdruipboordjes er rechts van ingefreesd.

Nieuwe keuken plaatsen op maat met inbouwtoestellen

Nieuwe vloer plaatsen, wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Nieuwe keuken plaatsen. Oppervlakte van de keuken is 6,5 m lang. Nieuw keukenblad. Moderne look , eigentijds. Vaatwas, frigo ,dampkap en losstaand fornuis. Voor 1- keramisch werkblad 3500 mm x 7000 mm diepte op 30 mm hoog 2- keramische spatwand 4420 mm x 400 mm hoog op minimale dikte (12? ) lichte marmer look.

Keukenblad op maat maken in kunststof

Ik wil graag een keukenblad op maat laten maken. Het blad bestaat gewoon uit 2 delen (L-vorm) van 60 cm. Breed en een hoek van 292 x 123 cm. Ik wil de 2 delen aan mekaar degelijk kunnen bevestigen en wil dat het vooraan afgewerkt is met een kantlijst. Ik geef de voorkeur aan een HPL kunststof blad van 3 à 4 cm. Dik. Kleur grijs, indien mogelijk aluminium patroon laminaat. Er moeten geen gaten e.d. worden voorzien.