Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "Keukenkraan vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Keukenkraan vervangen:

Keukenkraan vervangen

Keukenkraan van 4 jaar oud lekt en moet vervangen worden. Graag een kwaliteitsmerk (bijvoorbeeld Grohe).

Vervangen van spoelbak en bijhorend houten werkblad in de keuken

De huidige dubbele spoelbak wordt vervangen door een zwarte enkele spoelbak. 1. nieuw stuk keukenwerkblad Karlby beuken van Ikea (dikte 38 mm, breedte 635 mm, lengte 1860 m) inkorten tot een lengte 1760 mm. 2. werkblad plaatsen en verbinden met de 2 resterende werkbladen van de U vormige keuken 3. uitsparing maken voor de spoelbak Lorreine lengte 340 mm, breedte 400 mm 4. gat voor de nieuwe keukenkraan in het werkblad maken Volgende werken worden door ons gedaan en hoeft U dus NIET uit te voeren: -verwijderen van bestaande werkblad en spoelbak -plaatsen en aansluiten van nieuwe spoelbak -plaatsen en aansluiten van nieuwe keukenkraan -aankoop spoelbak, werkblad, kraan Er is iemand aanwezig om het werkblad te helpen dragen. Het zagen kan in de ruime garage naast de keuken

Ikea Keuken afwerken en plaatsen stenen werkblad

Ik zoek iemand die onze keuken kan afwerken met het resterend Ikea materiaal dat we hier nog hebben (zelf ben ik niet zo handig), een deel van de plinten, kastdeuren, laden ... liggen hier al 5 jaar te wachten op installeren. Daarnaast onze voorlopige betonplex plaat aanrechtblad vervangen door stenen werkblad (blauwsteen of graniet), ook op het aanrecht eiland (dus 2 werkbladen nodig) + installatie van een nieuwe keukenkraan. Te realiseren voor 30 december! Woning is net 5 jaar oud is nu nog aan 6% tarief. Graag vrijblijvende afspraak met offerte.

*

onze lekkende keukenkraan zou vervangen moeten worden. ook hebben we een slepende voordeur die gemaakt zou moeten worden

Vervanging keukenkraan

de keukenkraan moet vervangen worden is van het merk FRANKE