Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele keukenspecialist voor "3 Keukens installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met keukenspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende keukenspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met keukenspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor 3 Keukens installeren:

3 Keukens installeren

3 Complete keukens installeren. Zijn reeds aangekocht maar firma is failliet dus kunnen die niet meer plaatsen.

Keuken installeren

In bijlage vindt u plannen van een renovatieproject voor 2 appartementen. Graag zou ik van u de. Mogelijkheid willen vernemen omtrent de montage van 2 keukens die ik graag zou importeren uit het buitenland. Op de plannen zal u zien dat 1 keuken een onhandige vorm heeft waarmee rekening dient gehouden te worden. De keukens zouden voorzien zijn marmeren werkbladen die verder op maat moeten versneden worden. Kunt u bij de montage, indien wij ook het marmeren werkblad bezorgen, zorgen dat deze op maat wordt gemonteerd in de keuken? Zo ja, zou ik graag van u een offerte willen voor de plaatsing van deze 2 keukens.

Keuken installeren

Keukens installeren, goede keukenspecialist. Tevens zou ik offertes kunnen maken voor klanten die nog geen keuken gekocht hebben. De straat geef ik later door.

Renovatie keukens en installeren

Afbraak oude keukens en installatie van nieuwe keukens ( Ikea, faktum) in tiental beluikhuisjes in Gent.

2 Ikea keukens installeren

Wij zijn dringend op zoek naar een timmerman die 2 Ikea keukens met appartuur [dampkap, vaatwasser, kookplaat/oven, microgolfoven] kan installeren.

Plaatsen en installeren van 3 keukens

Plaatsen en installeren van 3 keukens