Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Keukenwerkblad plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij keukenspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met keukenspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Keukenwerkblad plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.

Voor goede en betaalbare keukenspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Keukenwerkblad plaatsen:

Nieuw keukenwerkblad plaatsen

Wij willen een witte dekton (karos) werkblad in onze keuken van 30 mm dikte. Wij willen dit op ons keukeneiland (3m breed op 1m diep) en op ons werkblad aan de zijkant van de keuken (3m breed en 62cm diep). In het werkblad aan de zijkant zit één gootsteen en in het werkblad op het eiland zit een kookplaat en een kleine gootsteen. Bij het kookeiland willen we dat het blad links en rechts verder doorloopt naar de grond.

Keukenwerkblad plaatsen

Plaatsen van een keukenwerkblad. 1 lengte van ca. 3m60. Kleur: wit met liefst zo weinig mogelijk glans in of 'kleurverschil/contrast'

Plaatsen keukenwerkblad

Ben op zoek voor een keukenwerkblad voor mijn eiland,de kasten worden door mezelf gemaakt. Het eiland heeft als afmetingen 3100 x 1100 x 60 dik. Daarin wordt en spoelbak en kookplaat in verwerkt. Het moet een duurzaam materiaal zijn in een strakke afwerking. Graag in dekton, of andere duurzaam materiaal.

Keukenwerkblad opmeten en plaatsen

Wij zoeken nog iemand die een werkblad op maat kan maken voor onze nieuwe ikea keuken , de afmetingen zijn ongeveer 371 cm op 64 cm Indien iemand ons kan helpen, horen we het graag

Allerlei werken in de keuken

Nieuwe sokkel en gasfornuis plaatsen. Een keukenwerkblad steken,en onderkant maken aan kast, verhogen afwasbak.

Plaatsen van keukenwerkblad

We zijn op zoek naar een keuken werkblad. Materiaalkeuze bij afspraak te bepalen. Een eiland van 3m op 60cm. Rondom de gootsteen en naast de bestaande stoof.

Plaatsen van keukenblad

Plaatsen van een keukenwerkblad in Dekton.

Plaatsen van keuken

Wengé of imitatie als keuken kasten dekton keukenwerkblad wit / andere voorstellen mag ook Fornuis : Falcon Professional Deluxe 110 Inductie-Elektro Inbouw koelkast (178 cm) 1 deur met klein vriesvak (Siemens KI82LAD40 of vergelijkbaar) Inbouw microgolf : Siemens HB84H501 Foto's ter beschikking.